Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Ankarsrum test og anmeldelse

Ankarsrum test og anmeldelse

WiseGuide (Sverige) bedste køkkenmaskine i 2013
“En maskine der giver en følelse af høj kvalitet. Ankarsrum har den største skål i testen, og står og går stabilt i brug og arbejder hurtigt. Et anderledes udseende i forhold til de andre, fordi det er selve skålen som roterer. Der er et væld af muligheder for tilbehør til maskinen, som derefter også formår at hakke kød, lave pasta og meget mere. Dobbelt piskeriset kunne lave flødeskum hurtigst i testen, dog med en del støj herfra. Dejen æltes fint, hvilket foregår med et betydeligt lavere støjniveau.”

undefinedTobias Hamann - vinder af Den store Bagedyst 2014
"Ankarsrum er den røremaskine på markedet med det svedigste look. Det synes jeg simpelthen. Jeg lader mig først og fremmest drage af det simple design. Intet er skjult og finder jeg meget ærligt. At den rummer både det stilrene og det funktionelle er en sjældenhed på markedet, og første gang jeg så den tænke jeg: ”det her, det må være kram”. Maskinen skal betjenes med kærlighed – forstået på den måde, at den har mange delelementer og funktioner, der skal monteres ved hjælp af håndkraft. Det er ikke besværligt, og tværtimod så forlanger Ankarsrum blot, at brugeren kender lidt til sin maskine og tilmed bestræber at få det bedste samarbejde op at køre. Det fortæller ydermere, at en dej, hvad enten jeg laver brød eller kager, har det bedst med at få opmærksomhed og omsorg under tilblivelsen. Det passer perfekt ind i min filosofi omkring madlavning. Ankarsrum indbyder mig til at opnå et gennemarbejdet og sikkert resultat. Den store skål gør det muligt at iagttage dejens udvikling fra første parket, og det er utroligt nemt at tilsætte flere ingredienser til dejen, imens maskinen kører. Og for sådan en som mig er det guld værd, at jeg altid lige kan tilføje en ekstra ingrediens eller to. Maskinen er meget lydsvag og i det hele taget en meget ydmyg sag at have med at gøre. Ankarsrum vil bare gerne hjælpe til, den gør altid sit bedste og jeg stoler 100% på den. Den tillid er for mig virkelig vigtig."

Annemette Voss – vinder af Den store Bagedyst 2013
“Da jeg skulle træffe mit i en jungle af køkkensmaksiner var der særligt én, der stod ud blandt de andre. Jeg forelskede mig i Ankarsrum øjeblikkeligt da jeg så designet. Den udstråler kvalitet og nostalgi. Jeg måtte sætte mig grundigt ind i, hvorvidt netop denne maskine ville imødekomme mit behov for en rigtigt god og solid røremaskine samt en piskefuntion, der egner sig til de hundredevis af kagecremer og flødeskum jeg producerer i løbet af et år. Ankarsrum er en yderst solid og velafprøvet køkkensmaskine, der virkelig egner sig til mad- og bageentusiasten, der går op i både kvalitet og skønhed. Jeg mener oprigtigt, at der her er tale om en af de absolut allerbedste røremaskiner på markedet. Udover et smukt design og gode tekniske egenskaber er maskinen tilmed virkeligt lydsvag. Jeg kan putte mine to små drenge i deres seng og gå direkte i køkkenet og tænde for maskinen, – helt uden de åbner et øje. Den hverken larmer eller virbrerer kraftigt, tværtimod. Og så er designet virkelig godt tænkt, for det er utroligt nemt at tilsætte ingredienser til dejen mens maskinen rører, da der er god plads i skålen at arbejde med.”

Politikken – bedst i test 2011 - Vurderet af Lone Lysdal (Levnedsmiddeltekniker, Karolines Køkken / Arla).

Smartson – bedst i test 2010
“Assistenten er meget hurtig til at bearbejde dejen og pisker fløde på en godkendt tid. Den store rustfri stål er ideel til store mængder dej og slipper let kanten i løbet af processen. Modellen er robust i sit design, og vejer endnu mindre end de fleste andre testmodeller. Praktiske funktioner som ur og overbelastningssikring er også et plus. Det tager et stykke tid at lære at montere tilbehøret, men med lidt øvelse er assistent enkel at bruge.”

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne