Gratis hjemmelevering Gratis hjemmelevering
Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Pander

Vælg pande efter materiale

Støbejern – En ven for livet

Støbejernspanden bliver bedre med tiden! En ven for livet som vil give dig køkkenglæde i mange år fremover. Den passer til meget og fungerer bedst når du steger i meget fedt. Hvis du steger kød i det, øges smagen takket være støbejernet, der udsender en lille sund mængde jern. Ingredienser med meget syre kan give en lidt ubehagelig smag af jern.

Støbejernspanden bliver bedre med tiden! En ven for livet som vil give dig køkkenglæde i mange år fremover. Porerne i overfladen tillader at fedtet trænger igennem og fordeler sig jævnt i bunden, hvilket giver en dejlig og jævn stegt overflade! Et plus er også at du kan bruge redskaber af alle materialer.

Tag hånd om støbejernspanden

  • Håndvask i varmt vand (aldrig opvaskemiddel) og tør af.
  • Smør med fedt ved behov.
  • Giv panden nyt liv: Dæk bunden med ca. 5 mm groft salt, anbring gryden på komfuret på høj varme. Lad stå i ca. 2 minutter og ryst lejlighedsvis. Saltet absorberer alt det forbrændte fedt. Kasser saltet og lad gryden køle af, inden du steger den igen. (For at stege: Dæk bunden med olie og stil på svag varme i en halv time. Hæld ud og tør af med køkkenrulle – Klar!)

Stål – Magisk madlavning

Stål er ligesom en blanding af teflon og støbejern – god frigørelsesfunktion som en teflonpande, holder længe og steger som en støbejernspande (dog meget lettere). Holdbarheden er lige så god som støbejern – en pande af stål bliver ved din side længe! Det er muligt at stege med panden uden at brænde den først – men det bliver ikke lige så godt. Panden vil blive mørkere og mørkere, da det er nonstick-egenskaberne som forsvinder. Jo mere du bruger den, desto mindre fedt behøver du at bruge. Vær forsigtig med sure ingredienser, da de kan fjerne nonstick-belægningen! Stål reagerer hurtigt på forandringer i varme, så hvis du vil have ultimativ kontrol over omeletten, er denne pande noget for dig.

Tag hånd om stålpanden

  • Steg panden inden du bruger den.
  • Lad altid stegepanden afkøle før du vasker den med varmt vand (uden opvaskemiddel).
  • Tør stegepanden efter rengøring så den ikke ruster.
  • Giv panden nyt liv: Dæk bunden med ca. 5 mm groft salt, anbring gryden på komfuret på høj varme. Lad stå i ca. 2 minutter og ryst lejlighedsvis. Saltet absorberer alt det forbrændte fedt. Kasser saltet og lad gryden køle af, inden du steger den igen. (For at stege: Dæk bunden med olie og stil på svag varme i en halv time. Hæld ud og tør af med køkkenrulle – Klar!)

Rustfri – Restaurantfavoritten

 En pande i rustfrit stål er enorm holdbar sammenlignet med belagte pander og bruges meget i restaurantkøkkener. Stålet har ingen åbne porer hvilket gør at ingen smag sætter sig, men også at intet fedt lagres i panden, som i en støbejernspande. Hvis du ikke steger i fedt, brænder maden. Hvis du bruger en pande i rustfrit stål, med den rigtige teknik, har den også en nonstick-egenskaber. Når du lægger et stykke kød på panden, suger panden kødstykket fast, men frigiver det når ristefladen er fin og porerne i råmaterialet er lukket. Når alt kommer til alt, kan du i en belagt gryde røre rundt og vende kødstykket helt vildt. Derfor er det vigtigt at have tålmodighed. En pandekage er lidt sværere at lave i en pande af rustfrit stål.

Psst. Kig efter en pande der har mange lag med en solid aluminiumskerne for den bedste varmefordeling.

Tag hånd om din pande i rustfrit stål

  • Rengør panden direkte efter brug.
  • Kan gøres rent med håndvask med opvaskemiddel eller i opvaskemaskinen. (anbefales dog altid at rengøre i hånden). 

Belagt – For en god stegeskorpe

Stegepander med non-stick-belægning har en utrolig frigørelsesevne. Den vejer generelt ikke så meget og er let at håndtere. Dog slides belægningen naturligt efter et stykke tid, uanset om du behandler panden godt – sørg for ikke at anvende metalredskaber osv. Så vær klar til at udskifte panden efter et par år.

En keramisk belægning har næsten det samme som en nonstick-belægning, men kan også bruges ved høje temperaturer uden at beskadige belægningen!

Tag hånd om din belagte pande

  • Lad afkøle og håndvask med varm vand og opvaskemiddel
  • Brug ikke metalredskaber eller knive på panden! 

Pander i højeste kvalitet

Hos KitchenOne.dk finder du den stegepande, der passer til dine behov og endda også passer ind i dit køkkens stil. Vi forhandler pander fra bl.a Scanpan, Le Creuset og Gastrolux, og de findes alle i forskellige størrelser og nogle findes også i forskellige farver. Uanset om du har gaskomfur eller induktionskomfur, så har vi en pande til dig, der kan bruges i mange år fremover.

Der er ikke det du ikke kan lave med en pande, hvad end det er kød eller grøntsager så kan pande tages i brug her. En pande er et musthave i ethvert køkken. Der findes pander der ideelle til alle formål, store som små. 

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Autoriseret dansk værksted
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Ring fra kl. 9-16 (man-tor) og kl. 9-14 (fre), eller send os en e-mail.
70 777 554