Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Chokolade kan spises året rundt, det er der ingen tvivl om. Ved at lave det selv kan du skabe dine egne favoritter, og sammensætte de smage du elsker. Det kræver gode redskaber og en smule tålmodighed at lave sin egne fyldte chokolader. Men der er ingen tvivl om, at du vil elske resultatet.

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan kreere i en chokoladeform. De findes i et væld af former og mønstre. Således kan du lave små hjerter op til jul eller fodbolde til børnefødselsdagen. Ligeledes kan du også tilpasse hvilken chokolade du vil bruge og hvad indholdet skal være. Så er der til enhver lejlighed.

Typer af chokoladeforme

Silikone chokoladeforme

De nemmeste chokoladeforme at arbejde med. Silikoneprodukter holder både til at komme i ovnen og i fryseren. Det giver en langt større alsidighed ved brug. Chokoladeforme i silikone er både termisk stabile og fleksible i brug. Ligeledes er det elastiske materiale modstandsdygtig over for ældning. Ulempen ved silikoneformene kan være, at de er sværere at vende når du skal have chokoladerne ud.

Plast chokoladeforme

Et lidt mere krævende materiale. Når du bruger en chokoladeform i hård plast, skal du sikre dig at tempereringen er præcist som den skal være. Ellers kan du risikere at chokoladerne er umulige at få ud. Omvendt er det hårde materiale perfekt, når du skal skrabe det overskydende chokolade væk fra formen. Samtidig er de perfekte når du skal vende den på hovedet for at chokoladen kan komme ud.

Inspiration: 3 unikke opskrifter

Fyldte chokolader med saltkaramel

Form: Silikomart Tartufino

Se opskriften her

Fyldte chokolader med passionsfrugtscurd

Form: Silikomart Monamour

Se opskriften her

Fyldte chokolader med nougatcrunch

Form: Silikomart Flame

Se opskriften her


Styr temperaturen: Brug en chokoladesmelter

 

Temperaturen er noget af det vigtigste, når der skal smeltes chokolade Gør processen enklere ved at bruge en elektrisk chokoladesmelter fra Städter, som holder en konstant temperatur på chokoladen.

 

Städter Elektrisk Chokoladesmelter

MERE INFORMATION


Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Autoriseret dansk værksted
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail.
70 777 554