Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

TRE SERIER, DU SKAL KENDE

Lodge Classic – budgetvenlig, en god serie at starte med

Nybegyndere- Lodge Classic serien er til dem, der er relativt nye i brugen af støbejernspander.

Hvilke støbejernsprodukter anbefaler Lodge medarbejderne til os? For dem, der arbejder på Lodges hovedcampus, er der kun en kort gåtur over til South Pittsburg Factory Store. Det betyder, at de nemt kan tage en hvilken som helst del af Lodges sortimentet med hjem, hvis de gerne vil afprøve det. Da personalet blev spurgt om deres Lodge køb, var det ikke overraskende en velafprøvet klassiker, der var det ultimative must-have i køkkenet.

UDFORSKE LODGE CLASSIC

Chef Collection - For dig som har erfaring med støbejernspander

Erfaren - En kokkeinspireret serie af støbejernspander og gryder. Her smelter Lodges mange års erfaring
sammen med moderne design – alt sammen for at forbedre din daglige madlavningsoplevelse.

Få de flotte grillstriber  uden grill

Du behøver ikke tænde grillen for at få lækre grillmærker, alt du behøver er en grillpande. I denne måneds opskrift bruger vi Chef Collections vendbare grillpande. Den bliver hurtigt en favorit, når du vil lave en bestemt type mad, men vejret ikke er til det. Panden har hævede grillkanter, som bruner maden ligesom grillristen på din udendørs grill.

Fyr ikke for vildt op og brug den rigtige olie

Husk at du ikke behøver at skrue op for varmen, bare fordi du vil have grillsmag på maden. Støbejern holder rigtig godt på varmen. Så længe du har ladet panden forvarme, får du en perfekt stegeflade hver gang. Hvis panden bliver for varm, kan maden sætte sig fast, og det kan gøre madlavningen vanskelig. Alle kogeplader er forskellige, men et sted mellem medium og høj varme er normalt nok til det meste støbejern. Og glem ikke at smøre overfladen med en olie, der har et højt røgpunkt. Rapsolie er en olie, der kan tåle varme og ikke sætter brandalarmen i gang.

UDFORSKE CHEF COLLECTION

Blacklock  Premium kollektion med mange fordele

Pros - Mød Blacklock, Lodges Premium serie af køkkenudstyr i støbejern.

I 2019 introducerede Lodge sin Blacklock serie. Blacklock er resultatet af flere års forskning for at skabe et produkt, der løser nogle af de mest almindelige problemer, vi står over for, når vi bruger køkkenudstyr af støbejern – for eksempel produktets vægt, varme håndtag og indbrænding. Her kan du læse hvordan Lodge har gjort det, trin for trin:

1. Tynd støbning for at skabe letvægtsstøbejern

 Blacklock har en vægtreduktion på op til 25% og er blevet genopfundet, så den er nem at løfte, bære og håndtere.

2. Smart design for øget komfort

Håndtagene på Blacklock produkterne er designet med et stilfuldt V-snit i midten af håndtaget, hvilket reducerer mængden af jern i håndtaget, så luften kan strømme og holde det køligere i længere tid. Hjælpehåndtagene og stegepanderne med dobbelt håndtag i Blacklock serien er alle hævet for at give mere plads til hænderne, hvilket også giver god kontrol.

3. Triple Line Burning™ for en naturlig non-stick funktion

Med Blacklock har de brændt hvert produkt ind, ikke én, men tre gange, så panderne har naturlige non-stick egenskaber, enestående smag og forenklet rengøring.

UDFORSKE BLACKLOCK

DIN BEGYNDERGUIDE TIL STØBEJERN

Vi forstår det godt – nogle gange får støbejern et dårligt ry for at være kompliceret. Alle har en mening om
den "rigtige måde" at pleje deres gryder og pander på, og det kan være overvældende, når man er "ny".
Men vi mener, at der er mange måder at få støbejern til at fungere for dig. Følg nogle af vores bedste tips,
så mestrer du kunsten at lave mad i støbejern på ingen tid.

Indbrænding

Lodges køkkenudstyr er indbrændt og klar til brug. I deres støberi lægger de et lag sojabaseret vegetabilsk olie på panden og bager den ved høj temperatur.

Tilberedningsprocessen

Du kan bruge støbejern på alle varmekilder. Men uanset hvor du laver mad, varmer støbejern op på en anden måde end en almindelig non-stick pande – og det er en god ting. En almindelig fejl? At lave mad ved for høj temperatur. Støbejern holder på varmen på en helt andet måde end andet  køkkenudstyr, så du behøver ikke at skrue op for temperaturen for at stege det perfekte æg eller få en lækker stegeskorpe på din bøf. Alle har forskellige kogeplader, men vi anbefaler, at du starter med medium varme og arbejder dig videre derfra. Vær tålmodig, tag dig god tid til at forvarme panden, og vær ikke bange for at justere temperaturen under tilberedningsprocessen.

Vedligeholdelse

Sådan plejer du din stegepande i tre trin.

  • Trin 1 – Vask – Vask dit støbejernsudstyr i hånden. Du kan bruge en lille smule sæbe. Brug om nødvendigt en grydeskraber til mad, der sidder fast. Hvis maden sidder fast, kan du lade lidt vand simre i 3-5 minutter og derefter bruge skraberen, når gryden er kølet af.
  • Trin 2 – Tørring – Tør straks grundigt med en fnugfri klud eller køkkenrulle. Hvis du ser en lille sort rest på papiret, er det helt normalt og skyldes bare olien.
  • Trin 3 – Olie – Gnid et meget tyndt lag madolie på pandens overflade. Brug et stykke køkkenrulle til at tørre overfladen af, så der ikke er nogen olierester tilbage.

opskrift på rejetacos

Lækre rejetacos

Niveau: Nybegynder 
Forberedelsetid: 10 minutter 
Tilberedningstid: 25 minutter 
Portioner: 4-6 

Taco-fyld

  • 650-700 g kongerejer, pillede og rensede
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. af dit foretrukne allround fiskekrydderi
  • 1 avocado, skåret i 1-2 cm tykke skiver
  • 8 hvedemelstortillas
  • Hakket koriander
  • ca. 1 dl pico de gallo

Aioli 

  • ½ dl mayonnaise
  • 1 spsk. olivenolie 
  • 1 tsk. sennep 
  • ¼ avokado i tern 
  • 1 fed hvidløg, finhakket 
  • 1 tsk. limejuice  
  • ½ tsk. af dit yndlings allround fiskekrydderi

Sådan gør du

  1. Tør rejerne med køkkenrulle. Vend dem med mayonnaise og fiskekrydderi. Dæk dem til, og stil dem på køl indtil de skal tilberedes.
  2. Tilbered aiolien: Brug et piskeris eller en stavblender til at blande mayonnaise, sennep, olivenolie, avocado i tern, hvidløg, limesaft og salt. Blend indtil blandingen er jævn og har en ensartet farve.
  3. Når rejerne er blevet marineret, gør du dem klar til at blive grillet med to spyd. Træk et spyd gennem rejen nær halen og et andet gennem den tykkere del af rejen.
  4. Forvarm en grillpande med to brændere og ribbenene opad ved middel varme i ca. 5 minutter. Smør grillpanden med olie, lige før du tilsætter rejerne. Steg rejerne i 2-3 minutter på hver side. Sørg for at rejerne får fuld kontakt med de varme grillribber på støbejernspanden.
  5. Mens rejerne steger på grillpanden, kommer du olie og et drys salt på avocadoen. Grill den i et minut, og tag den af varmen.
  6. Fjern rejerne fra grillpanden, og løsn spyddene. Pak tortillaerne ind i alufolie, og varm dem på grillpanden.
  7. Top tacos med pico, grillet avocado, rejer og aioli, og pynt med koriander og jalapeños (hvis du har lyst til det).

125 ÅRS PRODUKTION

Et støberi, der tænker på sit fodaftryk:

"Hos Lodge tager vi vores miljømæssige ansvar meget alvorligt. Vi er dybt forankret i South Pittsburg, Tennessee,
hvor vores virksomhed blev født, og hvor vi stadig er i dag. Ved at handle i vores miljøs og vores nabolags bedste
interesse beskytter vi vores rødder og geninvesterer i vores fremtid. Som en femte generations familieejet virksomhed
er vi forpligtet til at gøre det rigtige for vores medarbejdere og vores lokalsamfund."

Lodge gør god brug af skrot

De blander råjern, genbrugsstål, legeringer og støbegods fra støberiet for at fremstille
det smeltede jern, som deres historiske køkkenudstyr er lavet af. Ved at bruge genbrugsstål og kasseret støbegods holder de materialerne væk fra lossepladser. I 2021 købte Lodge 9.076 tons genbrugsstål, eller slitter steel, og omsmeltede 33.370 tons defekte støbegods, så materialet kan
bruges i generationer.

Genbrug igen og igen

Sand er en stor del af fremstillingsprocessen. I 1996 samarbejdede de med Tennessee Department of Environment and Conservation's Division of Solid Waste om at udvikle en politik for genbrug af ikke-farligt støberisand. Siden da har de genbrugt brugt sand til byggeprojekter på deres campus og i lokalsamfundet, herunder en baseballbane til lokale børn. I 2021 genbrugte Lodge omkring 1.000 kubikmeter sand til forskellige projekter på campus.

Genanvendelse af olie

Et af de sidste trin i fremstillingsprocessen er afbrændingen af køkkenudstyret. Sidste år genvandt de 15,9 tons forbrændingsolie. I stedet for at smide den overskydende olie ud, bliver den genbrugt af andre virksomheder til at fremstille deres produkter. Faktisk bliver meget af den olie, som Lodge giver væk, brugt i hundefoder og makeup.

lodge.png

Lodge

Lodge blev grundlagt tilbage i 1896, dengang under navnet The Blscklock Foundry efter grundlæggeren Joseph Lodges nære ven. Dengang havde The Blacklock Foundry stor fremgang med sine støbejernsprodukter, indtil det blev brændt ned i 1910. Dog, bare tre måneder senere, i et kvarter tæt på, genopstod virksomheden, men nu med navnet Lodge Manufacturing Company.

Joseph Lodge har efterfølgende skabt en arv af højkvalitets produkter, der har overlevet alt fra den store depression til anden verdenskrig og som sandsynligvis kommer til at overlever flere. Den seneste tid er Lodge blevet den førende producent indenfor slidstærke støbejernsprodukter og ligger altid i spidsen med smarte og innovative løsninger. I et køkken med tidsløst design og udødelige produkter, er Lodge det oplagte valg.

Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne