Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
Tilføjet til kurven
stk.

Slow Cookere

4 gode tips når du skal bruge din slow cooker

  1. Vær forud for din madlavning

Ved du på forhånd at du er tidspres med at komme hjem og lave aftensmaden i ordentlig tid, kan du med fordel benytte dig af din slow cooker. Sæt din ret klar om morgenen og så er den lige til at spise når du kommer hjem. Du skal bare sørge for at have råvarerne klar og sætte dem over ved lav temperatur.

  1. Spar tid, penge og arbejde

Du kan både spare tid, penge og arbejde ved at bruge en slow cooker. Ved mange opskrifter, kan du uden problemer bare komme alle ingredienserne i og så klarer den ellers selv resten. Det sparer dig både tid og arbejde, i og med at du ikke skal forberede kødet eller grøntsagerne. Du kan nemt spare penge også, fordi slow cookeren er god til at lave udskæringer som oksebryst eller en svinesteg, som er stege der måske ikke er nær så dyre som andre. Den kan trække saft og kraft ud af selv budget varer og du vil føle dem som en gourmet middag.

  1. Vær varsom med væsken

Du skal ikke overdynge din ret med væske. Takket være låget bevarer slow cookeren væsken, hvorimod at den nemt fordamper hvis der ikke er låg på. Væsken skal bare lige dække kødet og grøntsagerne. Du kan risikere, at din slow cooker begynder at lække hvis du har tilsat for meget væske 

  1. Spar på fedtet

Når du laver mad i en slow cooker, behøver du ikke tilsætte fedtstof, så længe der tilpas med væske i. Normalt når du steger kød, kan du hurtigt dræne fedtet væk. Fjern endelig fedtet fra udskæringen, ellers kan der hurtigt være større mængder af olier i din stuvning. På den måde får du også et sundere resultat.

ESC7400 Slow Cooker
Electrolux
ESC7400 Slow Cooker
  • 7 smarte indstillinger
  • 6,8 liters kapacitet
  • Touch Control Display
DKK 949,00
Se mere information
Udsolgt

En fantastisk ret med en slow cooker

Med en slow cooker kan du lave lækre og møre retter på en energibesparende måde. Det, slow cookere gør anderledes, fremgår lidt af navnet; de tilbereder maden langsommere, hvilket resulterer i en fantastisk smag og enormt møre retter. Du behøver dog ikke nødvendigvis kun bruge den til retter der skal stege lang tid, nogle har bruningsfunktion og holde varm funktion. Du kan selv vælge om det skal være ved høj eller lav varme, alt efter hvor lang tid du også har. Normalt siges det at hvis en ret normalt tager 15-30 minutter at lave, skal den have 1-2 timer ved høj varme og 4-6 timer ved lav varme i en slow cooker.

Det er vigtigt du er tålmodig når du bruger en slow cooker, fordi den netop tilbereder maden langsommere end normalt. Mange ser det dog som en fordel at bruge en slow cooker, ikke kun fordi maden bliver mere saftig og mør, men fordi man får muligheden for at ordne andre ting i mellemtiden. Hvis du skal holde stor middag, får du muligheden for at dække bord og rydde op i mellemtiden og hvem sætter ikke pris på det, så det hele ikke skal ordnes på samme tid?

Læs mere her

Hos KitchenOne.dk har vi gode bud på elektriske slow cookere, der har gode indstillinger og som har mange flere funktioner end blot at varme ved høje eller lave temperaturer i længere tid. Husk på, du skal ikke nødvendigvis lave en steg eller lignende i din slow cooker. Du kan med fordel også lave en lækker suppe i din slow cooker. Slow cookere er billigere at investere i end f.eks. en sous vide, de er økonomiske at bruge og de er perfekte til at få mest muligt ud af selv budget produkter. De tilbyder samtidig også et sundere alternativ, i og med at de ikke kræver så meget fedtstof og samtidig kræver den heller ikke så meget af dig – så hvad er der ikke at elske?

Slow cookeren er designet til at du kan efterlade den og overlade alt arbejdet til den. Du behøver ikke gå og holde øje med indholdet. Derfor skal du også huske på, at hver gang du løfter låget så slipper varmen ud og derfor skal du huske og øge tilberedningstiden hver gang. Rådet falder derudover også på at bruge den lave temperatur mest muligt. Når du laver mad ved den lave temperatur tillader du langsomt at trække smagen ud og give retten mere saft og kraft. Igen tillader det samtidig også dig, at du kan lave noget andet i løbet af dagen, i og med at ved den lave temperatur skal det oftest stå i mindst seks timer.

Som du nok kan se er mulighederne uendelige med en slow cooker. Så længe du har tålmodighed og tør eksperimentere, så har du en rigtig god køkkenhjælp i en slow cooker. Vi kan i hvert fald klart anbefale at du overvejer en slow cooker, da den både kan spare dig for tid og penge samt arbejdskraft.

Skjul ekstra tekst
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Autoriseret dansk værksted
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Vi sidder klar på telefonen frem til klokken 16:00, husk at du også kan sende os en e-mail ved at klikke på linket nedenfor.
70 777 554
Seneste anmeldelser
Stort udvalg af de bedste mærker
< !-- JAVASCRIPT -->
Tilføjet til kurven
Gå til kurven
Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven