Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

OPSKRIFT

Sød kartoffel Espuma

Sværhedsgrad: Medium

Tilberedningstid: 45 min

Velegnet til: Gourmet Whip, Thermo Whip, Thermo Xpress Whip

Ingredienser:

  • 140 g sød kartoffel
  • 280 ml fløde
  • 80 ml kartoffelvand
  • 1 g i alt
  • 1 g peber
  • 0,5 g muskatnød

Tilberedning:

Kog den søde kartoffel i letsaltet vand, indtil den er blød (ca. 20 minutter), skræl og mos med en kartoffelmoser. Varm fløden op, og bland mosen med den opvarmede fløde og kartoffelvand. Krydre med salt, peber og muskatnød. Kør gennem iSi-tragten og mål direkte mod 0,5 L iSi Whipper, skru 1 iSi-patron på og ryst kraftigt. Hold iSi Whipper varm ved maks. 75 ° C i et vandbad.

Stegt kalvekød med grøn asparges og hollandaise sauce

Sværhedsgrad: Medium

Tilberedningstid: 30 min

Velegnet til: Gourmet Whip, Thermo Whip, Thermo Xpress Whip

Ingredienser:

  • 325 g smør
  • 3 æggeblommer
  • 1 æg
  • 25 g skalotteløg
  • 50 ml tør hvidvin
  • 1 stk lauerbærblad
  • 1 g salt
  • 1 g cayennepeber
  • 25 ml citronsaft
  • 1 g sukker
  • 25 ml vegetabilsk olie
  • 3 knuste sorte peberkorn

Tilberedning:

Smelt smørret i en gryde og si gennem en klud for at gøre det mere klart. Steg skalotteløg i vegetabilsk olie, indtil de er glaserede, tilsæt laurbærblade, peberkorn og hvidvin. Lad det simre i ca. 3 minutter (for reduktion). Pisk 3 æggeblommer og 1 helt æg sammen og reducer i en metalskål over varmt vandbad (ca. 2-3 minutter). Rør smørret (ca. 50 ° C / 122 ° F) først en dråbe ad gangen og derefter gradvist, indtil der dannes en emulsion (en kombination af æg og fedt). Smag til med krydderier. Kør gennem iSi-tragten og mål direkte mod 0,5 l iSi Whipper, skru 1 iSi-patron på og ryst kraftigt. Hold iSi Whipper varm ved maks. 75 °C i et vandbad

Serveringsforslag:

Steg kalvefileten i 3 minutter på hver side og steg den derefter i en forvarmet ovn ved 180 °C i 10 minutter, indtil den er færdig. Knæk den nederste tredjedel af den grønne asparges. Kog en gryde med vand, sukker, salt og citronsaft. Kog aspargesen i 5-10 minutter, indtil de er "al dente", si vandet fra og server dem med kalvefilet og Hollandaise sauce.

iSi-tip:

Saucen kan opvarmes med iSi Gourmet Whip i vandbad uden omrøring ved max. 75 ° C (167 ° F).

Campari Orange Espuma

Sværhedsgrad: let

Tilberedningstid: 30 min

Velegnet til: Gourmet Whip, Thermo Whip, Thermo Xpress Whip

Ingredienser:

  • 50 ml Campari
  • 450 ml friskpresset appelsinsaft
  • 3 stk gelatinblad
  • 10 g flormelis

Tilberedning:

  1. Blødgør gelatinen i koldt vand. Varm 125 ml appelsinsaft, og opløs den drænede gelatine deri.
  2. Bland Campari med resten af ​​appelsinsaften og tilføj det til den opløste gelatine.
  3. Kom blandingen gennem iSi-tragten og mål direkte mod 0,5 L (~ 17 fl. Oz.) iSi Sifon.
  4. Skru på den første iSi-patron og ryst kraftigt. Lad det være i køleskabet i mindst 6 timer. Ryst kraftigt inden servering.

Dobbelt ingredienser til en 1 liter (~ 34 fl oz. iSi Siphon). Skru på 2 iSi-patroner, den ene efter den anden. Ryst kraftigt efter hver patron. Halver ingredienserne, hvis du bruger en 0,25 L (~ 8,5 fl oz.) iSi Sifon.

iSi-logo.png

Isi

Siden iSi blev grundlagt tilbage i 1865, har de været kendt for deres styrke inden for innovation og kvalitet, dog var navnet dengang Carl Pochtler AG. Et af virksomhedens første produkter var de velkendte CO2-patroner, der anvendes til fremstilling af sodavand. I begyndelsen af 1900-tallet blev N2O-patronerne udviklet til tilberedning af flødeskum, supper og saucer. Disse produkter blev grundstenene til kerneproduktionen dengang, og er det stadig i dag. Siden virksomheden blev grundlagt i Østrig har innovativ styrke, udvikling og østrisk kvalitet været succesfaktorerne på den store internationale succes. iSi markedsfører i dag deres produkter i mere end 80 lande, hvilket vidner noget om den store interesse for iSis fantastiske produkter. 

Virksomhedens navn iSi bliver først aktuelt i 1964, i og med, at det gamle navn bliver byttet ud med det mere moderne navn iSi. Under hele iSis lange historie, har virksomheden været et familieforetagende og den administerende direktør hedder i dag Christian C. Pochtler, hvis navn stammer tilbage fra virksomhedens stifter, nemlig Carl Pochtler.

De stilfulde og funktionelle produkter fra iSi danner i dag grundlaget for bl.a. kreativ kagekunst. Mulighederne med produkterne fra iSi gør, at det kun er fantasien der sætter grænser for din personlige kagedekoration. Sortimentet af iSis produkter hos Kitchenone.dk tæller i dag bl.a. dekorationstyller, fyldenåle og flødesifoner. Den østriske kvalitet er gennemgribende for produkterne og sikrer lang levetid. 

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Autoriseret dansk værksted
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Ring fra kl. 13-16 (man-tor) og kl. 9-14 (fre), eller send os en e-mail.
70 777 554