Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Grill

HVILKEN GRILL SKAL JEG VÆLGE?

Kulgrill

En udødelig klassiker, som næsten alle har prøvet at grille med. Ofte vil du høre fra kulentusiaster, at dette er den eneste rigtige måde at grille og få ægte grillsmag på, men hvis sandheden skal afsløres, er det sandsynligvis ikke smagsforskellen, men andre ting der spiller ind. En kulgrill er ofte mindre og lettere, samt lavet med holdbar emalje og er meget vejrbestandig. Hvis den er overdækket kan din kulgrill stå udenfor året rundt uden problemer.

Der er mange tip, tricks og kneb til at få de bedste gløder når du griller. Med en større kulgrill har du muligheden for at kontrollere varmen bedre, fordi du kan placere dit kul smart. Lad en side være fri for kul, så kødet kan hvile ved en lavere temperatur uden at blive brændt. En større kulgrill giver dig også mulighed for at flytte risten op og ned for let at regulere og kontrollere grilltemperaturen.

Gasgrill

En hverdagshelt, der imponerer med jævn grilltemperatur og overflade. Hvis du griller til hverdag, er en gasgrill det bedste valg, da du varmer den op med blot et tryk på en knap. Vi mener, at den største forskel mellem kul og gas er, at du får en meget mere jævn varme via en varmeregulator, der nemt kan styres med fingerspidserne.

En gasgrill leveres med mange forskellige slags brændere og antal afhængigt af mærket og størrelsen. En god tommelfingerregel er, at jo flere brændere din gasgrill er udstyret med, jo lettere lykkedes det med flere opvarmningszoner. Større gasgrille har også sidebrændere, der virkelig giver dig mulighed for at flytte hele køkkenet udenfor! Kog kartofler på sidebrænderen, fiks kødet og grøntsagerne på grillen - perfekt om sommeren!

Kamado grill

En keramisk grill med førsteklasses isolering og effektivitet. Denne ses lidt som grillenes grill med dens alsidighed. Det lyder måske fjollet, men vi tror virkelig, at du vil opleve en ny smagsoplevelse med en Kamodo-grill. En keramisk grill gør det muligt for råvarerne at bevare deres saftighed på en anden måde sammenlignet med en traditionel kul eller gasgrill. Den er perfekt til langsom tilberedning af mad, såsom pulled pork, brød eller røget fisk.

En dejlig funktion er, at den dybest set er selvrensende takket være keramikken. Hvis du vil rengøre grillen, skal du varme den op uden madvarer og lade den stå i cirka 30 minutter. Madresterne bliver brændt, og indersiden bliver så god som ny. Når den er afkølet, kan du finpudse varmeaflederen og risten, helst uden vand eller rengøringsmidler. Stol på at grillen gør arbejdet!

EN LILLE RYGERLEKTION

Koldtrøgning

Røgen skal være lidt længere væk fra varmen, og temperaturen skal overordnet set være ganske lun. Mellem 15°C og 30°C er optimal til koldrøgning, da det bevarer madens kvalitet. I modsætning til varmrøgning skal fødevarer ryges længere under koldrøgning. Om sommeren kan det være lidt vanskeligt at ryge på grund af lufttemperaturen. Den nemmeste måde er at bruge en røgboks, blødgør røgspånerne og brænd dem derefter hurtigt med en brænder.

Varmrøgning

Varmrøgning er den metode, der oftest bruges i en rigtig BBQ. Varmerøgning skal tilberede maden direkte og har derfor brug for en varmekilde i kombination med røgen. Det kan være en grill, komfur eller en decideret smoker.

Elektrisk røg

Anvendelse af elektrisk drevet ryger er både effektivt og let. Muurikka har to forskellige elektriske rygere, der gør det næsten umuligt at mislykkedes med varmrøgning.

Kul eller gas

I en kulgrill er det nok at lægge røgspåner på kulgløderne for at få en dejlig røget smag. I en gasgrill kan man lægge røgspånerne i aluminiumsfolie eller i en røgkasse.

10 GRILLTIPS!

Øvelse gør mester - Den bedste måde at lære at grille på, er ved at grille. Prøv dig ad og lær af dine fejl / succeser!

Tålmodighed - Vent altid, indtil grillen er ordentlig varm, inden du lægger maden, du vil grille, på. Det tager cirka 30 minutter for briketter og 20 minutter for kul at opnå den perfekte temperatur.

Rumtemperatur - Lad kødet hvile både før og efter grilning. Smagene kommer bedre frem, hvis kødet har stuetemperatur, når du lægger det på grillen, samt hvis det får lov til at hvile et stykke tid efter det er blevet tilberedt.

Olie - Grillgrillen skal være ren og virkelig varm, så maden ikke sætter sig fast. Oliér fortrinsvis den rene rist med en neutral madolie.

Drop safe - Skrab marinaden af, før du sætter maden på grillen, så den ikke drypper ned i gløderne og tænder ild.

Råvarer har forskellige grilltider - Læg ikke for meget på grillen på samme tid, så mindskes risikoen for at noget bliver koldt før servering, hvis man f.eks. griller squash, pølser og kød på samme tid.

Korrekt placering - Tynde stykker kød grilles hurtigt på den varmeste del af grillen, større stykker kræver mindre varme og længere tid for at blive rigtig godt.

Termometer - Køb et godt grilltermometer, helst digitalt, så du ikke skal gætte dig frem til hvorvidt kødet er færdigt.

Tilbehøret - Sats på godt, koldt tilbehør som tzatziki eller salsa. En pesto kan hurtigt laves i en blender eller med en stavblender og smager vidunderligt!

Ren - Rengør grillristen med en stålbørste mens den stadig er varm.

OPSKRIFT

Rødfisk med avocadosalsa

Fisk på grillen er så vidunderligt røget med en dejlig middelhavsfølelse.
Her sammen med en frisk avocadosalsa med tomat og koriander.

Du har brug for:

2 portioner

  • 2 hele rødfisk på ca. 350 g
  • 1 lime
  • 2 spsk vegetabilsk olie
  • salt og peber
  • Avocadosalsa
  • 2 avocadoer
  • 2 tomater
  • ½ rødløg
  • 2 forårsløg
  • ½ chili
  • 1-2 spsk citronsaft
  • 1 lille håndfuld frisk korianderblade
  • vegetabilsk olie

Sådan gør du:

I køkkenet

  1. Skrab fiskeskællet væk med en kniv, og skyl fisken under koldt vand.
  2. Pensl med olie på ydersiden og put salt og peber på både inde og udenpå. Placer skydeskåret lime ind i bugen. Læg fisken på grillen og tilluk den med et klik.
  3. Avocadosalsa: Skær avocado og tomater i tern. Hak rødløg fint, skær forårsløg og chili i fine strimler og hak korianderbladene groft. Vend alle ingredienser sammen til en salsa. Smag til med limesaft, lidt olie, salt og peber og server det til fisken.

Ved grillen

  1. Fyld grillstarteren halvt op med Weber-briketter, og forbered grillen til grilning ved høj varme, ca. 240-250 grader. Placer grillristen på grillen, og grill fiskene i ca. 15 minutter på hver side, indtil de har en indvendig temperatur på 60 grader.
  2. Du kan kontrollere, om fisken er færdig ved at løfte noget af kødet op på den tykkeste del af fisken for at se, om benene er hvide. Hvis benene er hvide, er fisken klar.

Entrecôte med tartarsauce og grillet brød

En enkel ret med luksuriøse råvarer!

Du har brug for:

4 portioner

  • 600 g entrecôte
  • Havsalt og sort peber
  • 8 spsk tartarsauce
  • 4 skiver Levainbrød eller andet
  • Surdejsbrød
  • 2 timiankviste
  • Persille, hakket

Sådan gør du:

  1. Salt og pebr entrecôten i god tid, så smagene trænger ind i kødet.
  2. Stik et digitalt stegetermometer i én af skiverne, placer dem på grillen og grill ved direkte varme. Vend ofte da kødet afgiver en masse fedt, som let brænder på hvis du ikke vender det ofte nok.
  3. Løft kødet fra grillen, når det har en indre temperatur på 50°, og lad det hvile indpakket i folie på et skærebræt.
  4. Grill brødet på begge sider, og spred 2 spsk tartarsauce på hver skive. Skær kødet op og læg det ovenpå. Top med timianblade, persille og havsalt. Serveres med en grøn salat.

Pizza med gedeost

Bagt pizza med Big Green Egg? Det er lettere, end du tror. Og resultatet er mindst lige så godt som når det bages i en autentisk stenovn.

Du har brug for:

4 personer

Pizza dej

  • 150 ml lunkent vand
  • 3,5 g tørgær
  • ½ tsk sukker
  • 250 g mel + ekstra til æltning
  • ¼ tsk salt
  • ½ spiseskefuld olivenolie

Topping og salat

  • 100 g gedeost
  • 2 små zucchinier
  • 4 baby-hjertesalat
  • 3-4 spsk olivenolie
  • 1 citron
  • 8 kviste timian
  • 2 spsk honning
  • 2 spsk yoghurt
  • 50 g røgede mandler

Sådan gør du:

  1. Hæld halvdelen af ​​vandet i en skål, og opløs gæren og sukkeret heri. Bland mel med salt, olivenolie og den anden halvdel af ​​vandet i en anden skål. Tilsæt den opløste gærblanding og ælt dejen glat og elastisk. Dæk med plastfolie, og lad hæve et varmt sted i ca. 30 minutter. Fjern gedeosten fra køleskabet, så den kommer til stuetemperatur.
  2. Tænd grillen, og opvarm til 200°C. Skær omkring en tredjedel af den smalle ende af zucchinierne (de skal bruges som pizza-topping). Del resten af ​​den på langs i fire stykker. Skær salathovederne i to og drys lidt olivenolie over dem og zucchini-stykkerne. Del citronen i to.
  3. Placer zucchini-stykkerne og citronhalvdelene på grillen. Læg låg på og grill zucchini-stykkerne i cirka 8 minutter. Vend zucchinien og citron hvert andet minut. Placer de halve salathoveder på grillen efter ca. 6 minutter og grill ca. 1 minut på hver side. Luk låget på grillen efter hvert trin.
  4. Fjern grøntsagerne og citronhalvdelene fra grillen. Læg grøntsagerne i en skål, og gem citronhalvdelene til senere. Løft grillristen, placér convEGGtor under grillen og læg pizzastenen ovenpå. Luk grillen og hæv temperaturen til 300°C.
  5. Ælt pizzadejen igen, og del i fire lige store stykker. Drys mel på bordet og rul de fire stykker dej ud til fire tynde pizzaer. Smuldr gedeosten til en blød masse og spred ud over pizzaerne. Skær cirka 10 skiver af den gemte zucchini til hver pizza. Riv bladene fra timiankvistene og fordel på pizzaerne, og drys en halv spiseskefuld honning over hver pizza. Krydr med friskkværnet peber.
  6. Læg den første pizza på pizzastenen. Luk låget på grillen og bag pizzaen i 5-6 minutter, indtil kanten er smukt gyldenbrun. Press saften fra en halv grillet citron over de grillede zucchinier og salathoveder. Drys olivenolie henover, og krydr generøst med salt og peber. Bland salaten, drys yoghurt og røgede mandler henover.
  7. Hent den første pizza fra pizzastenen, og placer den næste pizza på den. Skær pizzaen i stykker. Server den første pizza med salaten og den anden halvdel citron til dem, der ønsker ekstra citronsaft på pizzaen eller salaten. Bag derefter de andre pizzaer, så der er varme pizzaer på bordet hele tiden.

Til dig der elsker at grille

At grille er noget vi alle elsker. Hvem nyder ikke, at stå en sommerdag med vennerne og grille lækre bøffer. Hele stemningen omkring grillen er noget man forbinder med forår og sommer. Derfor synes vi også hos KitchenOne.dk er grillen hvorpå maden skal tilberedes og stemningen skal skabes, skal være af en høj kvalitet. 

Vi har derfor samlet det bedste indenfor grill, og har et stort udvalg i både gasgrill, kuglegrill samt tilbehør til disse.

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Autoriseret dansk værksted
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Ring fra kl. 9-16 (man-tor) og kl. 9-14 (fre), eller send os en e-mail.
70 777 554