Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Hvilken grilltype er du?

At vælge den helt rigtige grill kan være en besværlig opgave. Spørgsmålet, der ofte melder sig som det første, er, hvorvidt det skal være en gas- eller kulgrill.
Men hvorfor ikke prøve at starte fra den anden ende? Prøv at besvare spørgsmålene: ”hvor griller du typisk?” og ”hvornår?”, så bliver det nemlig nemmere at finde frem til dit perfekte match!

Familie

Med en stor grill på terrassen, bliver du formentlig mødt af sjove kommentarer om, hvorvidt du brugte en lastbil til at transportere grillen hjem. Men det er dog ikke noget, du tager til dig, for du elsker din nye grill. Den er perfekt når du inviterer venner eller familien på besøg da du nemt kan tilberede en lækkert middag takket være det store grillareal. Et varmt tip er Weber Genesis II E-410 der er udstyret med fire brændere og har indbygget Flavorizer Bars, der garanterer en perfekt grillsmag.

Luksus

Invester i en luksuriøs grill fra Broil King, modellen Regal 590 er en komplet gasgrill af god kvalitet, som du kommer til at have glæde af i mange år. Grillens smarte elektroniske Sure-liteTM-tænding gør det nemt at starte den op. Med det geniale Flav-R-Wave-grillsystem og de fem Dual Tube-brændere, varmer jævnt og effektivt så du er sikker på, at maden er saftig og har en udsøgt grillsmag hver gang.

Altan

Heldige dig, der har en altan du kan hygge på! Men inden du begynder at grille på altanen bør du sikre dig at det er tilladt. Der findes ingen generelle regler for grillning på altan, da det varierer fra udlejer til udlejer. Derfor er det vigtigt, at du undersøger hvad der gælder hos dig. Med en elektrisk grill skal du ikke bekymre dig om røg og lugt, og derfor er denne model anbefalelsesværdig, hvis du gerne vil grille på altanen.

Design

Synes du, det er vigtigt, at din grill er stilfuld? Så er Eva Solo gasgrillen helt sikkert noget for dig! Den er en smart grill der kombinerer det bedste af både funktionalitet og design. Den unikke, lidt skrå form sikrer en naturligvis vindbeskyttelse samtidig med at grillen får sin helt egen karakter. Grillen har tre brændere, der giver mange muligheder for både direkte og indirekte grillning.

Den nørdede

Er du lidt af en nørd, når der skal grilles? Sådan én, der gerne griller året rundt – måske ikke hver dag, men næsten? Så har du brug for en grill, der kan bruges hele året rundt – ligesom den, du finder herunder! I en Kamado-grill kan du både lave hummer, bøffer og grøntsager, på samme tid. Den klarer store mængder mad på én gang. Du kan tilmed også bruge den som ovn og lave kartoffelgratin i et ildfast fad mens du griller dine grøntsager sprøde. Perfekt når du inviterer naboerne til havefest.

Picnic

Det er så skønt at pakke picninc-kurven og slå sig ned i parken. Men du bør droppe engangsgrillen næste gang. Hver sommer efterlades tusindsvis af engangsgrill, hvilket er både farligt for dyr og mennesker, da man nemt kan komme til skade. Desuden er aluminiumsformen til engangsgrillen rigtig hård ved miljøet, da vi bruger en masse energi på at fremstille dem og vi genbruger ikke materialet. Du bør anskaffe en lille og let grill, som du kan bruge igen og igen i stedet.

Stegepladen

En stegeplade gør det nemt og sjovt at lave mad udenfor. Det er en fantastisk måde at få frisk luft på mens du laver mad. Der findes stegeplader som skal varmes over bålet og stegeplader med gas. Pladens æstetiske runde form og varmens magiske tiltrækningsevne, gør at alle vil samles omkring madlavningen. Det er en social måde at grille på i det fri. Enkelt og uden stress - alle kan være med.

Pizzaovnen

Synes du at pizza er noget af det bedste man kan grille? Når du bruger en pizzaovn til at lave din favoritpizza, kan du hurtigere og nemmere servere den. Tilberedningstiden er 1-2 minutter for en normal størrelse pizza. Temperaturen skal gerne ligge omkring 400–500°C for at sikre den korte tilberedningstid. Det endelige resultat bliver fantastisk. Du er sikret en sprød skorpe uden at den bliver brændt på, og kan være sikker på, at toppingen stadig er varm, og at osten er smeltet.

Rygeren

Kan du lide røget fisk? Eller røget pølse? Grill er meget mere end bare at tilberede maden på en rist over varmen. Det handler om at skabe smag, der ellers normalt er svært at få frem i maden. Røgsmagen for eksempel. Ægte røgsmag kan ikke fuskes frem med krydderier. Der findes en række forskellige måder, hvorpå du kan skabe den røgede smag derhjemme. I vores sortiment findes der, udover elektriske og træfyrede rygeovne, også rygegryder og røgpistoler.

GRILL GRØNT

Naturligvis kan du grille miljøvenligt!

Hvis du vil grille med miljøet i tankerne, skal du starte med at vælge tændingsvæske. Det ødelægger ikke kun smagen af maden og den omgivende luft, det er også udelukkende fremstillet af paraffin, et fossilt olieprodukt der danner kuldioxid når det brændes. Det er også en farlig miljøfare. Der er mange andre og bedre muligheder nævnt nedenfor. Produktionen af aluminium hvorfra folie er fremstillet kræver et meget højt energiforbrug. Aluminium kan beskadige nervesystemet og reproduktionsorganerne. Derfor bør du altid undgå at lægge syrerige fødevarer i folie da dette frigiver aluminium. Brug en form eller bagepapir og grill med indirekte varme i stedet. Engangsgrill anbefales derfor heller ikke da de er fremstillet af aluminium og indeholder antændelsespapair der er gennemblødt i paraffin. Trækulsgrill er også bedre end gasgrill da gasgrill udgiver flere kuldioxidemissioner og trækullet er lavet af naturligt træ. En elektrisk grill er altid et godt alternativ hvilket normalt er de eneste der er tilladte på balkoner og altaner i lejligheder.

Vælg det rette kulstof

Hvert år bruger vi over 10.000 tons trækul. Der er mange mærker og mange af dem er miljøforkæmpere! Grillkul kan fremstilles af imprægneret nedrivningstræ eller endda efterladenskaber fra dyr. Dyremel, lim og arsen er fundet i mange billige grillkulsvarianter. Derfor er branchen begyndt at mærke kvalitetskul. Vælg derfor FSC og SIS-mærket grillkul. FSC står for Forest Stewardship Council og er en uafhængig international medlemsorganisation. Deres miljømærkning betyder at skoven sandsynligvis styres ud fra et miljømæssigt synspunkt. SIS-mærket grillkul betyder at kulstoffet kommer fra træ som ikke er blevet kemisk behandlet. Kontroller også kullets oprindelse. Vælg lokalproduceret - så er det mere sandsynligt at emissioner til transport også er mindre.

Tænd grillen miljøvenligt

Når du dropper tændingsvæsken, er der stadig mange måder at få en god grillglød på.
Stearinbaseret optændingspapir var det første miljøgodkendte tændingsprodukt. Hæld trækullet i en bunke, knæk 2-4 strimler af tændingspapiret og spred det på kulbunden. Skub strimlerne lidt ned uden at de knækker og tænd dem på den revne kant.

Elektriske tændere er gode, hvis du har adgang til miljømærket elektricitet. Placer den gaffelformede lighter i trækullet og lad det stå i 10 minutter til gløden er stabil. Grillstarteren, eller skorstenen er et rør du kommer kullet i. Kom nogle strimler tændingspapir eller almindeligt papir i bunden og fyld kul på og antænd papiret. Når gløden er klar skal kullet føres over i grillen. Den hurtigste måde at få glød på, på en miljøvenlig måde, er med LooftLighter. LoofLlighter skaber gløden ved hjælp af varmluft og efter 60 sekunder er trækullet tændt. Du kan enten lade det antænde selv eller sætte fart på processen, ved at fortsætte med at rette luftstrømmen til det samme punkt. Når lighteren tilføjer ilt, bliver trækullet gråt og grillklar på få minutter. LoofLighter har delvist brug for strøm under brug. Tændingsblokke og tændingslightere fungerer godt til at antænde kullet. Ulempen er, at de normalt indeholder paraffin.

10 GRILLTIPS!

Øvelse gør mester - Den bedste måde at lære at grille på, er ved at grille. Prøv dig ad og lær af dine fejl / succeser!

Tålmodighed - Vent altid, indtil grillen er ordentlig varm, inden du lægger maden, du vil grille, på. Det tager cirka 30 minutter for briketter og 20 minutter for kul at opnå den perfekte temperatur.

Rumtemperatur - Lad kødet hvile både før og efter grilning. Smagene kommer bedre frem, hvis kødet har stuetemperatur, når du lægger det på grillen, samt hvis det får lov til at hvile et stykke tid efter det er blevet tilberedt.

Olie - Grillgrillen skal være ren og virkelig varm, så maden ikke sætter sig fast. Oliér fortrinsvis den rene rist med en neutral madolie.

Drop safe - Skrab marinaden af, før du sætter maden på grillen, så den ikke drypper ned i gløderne og tænder ild.

Råvarer har forskellige grilltider - Læg ikke for meget på grillen på samme tid, så mindskes risikoen for at noget bliver koldt før servering, hvis man f.eks. griller squash, pølser og kød på samme tid.

Korrekt placering - Tynde stykker kød grilles hurtigt på den varmeste del af grillen, større stykker kræver mindre varme og længere tid for at blive rigtig godt.

Termometer - Køb et godt grilltermometer, helst digitalt, så du ikke skal gætte dig frem til hvorvidt kødet er færdigt.

Tilbehøret - Sats på godt, koldt tilbehør som tzatziki eller salsa. En pesto kan hurtigt laves i en blender eller med en stavblender og smager vidunderligt!

Ren - Rengør grillristen med en stålbørste mens den stadig er varm.

OPSKRIFT

Fyldt savoykål med artiskokcreme

Du har brug for:

4 portioner

  • 1 stort savoykålhoved (ca. 1,2 kg.)
  • 1 squash
  • ½ porrer
  • 3 fed hvidløg
  • 2 tsk. hakket timian (frisk)
  • ½ kop olivenolie
  • 2 dl couscous
  • 2 dl vand
  • 1 terning vegetabilsk bouillon
  • 1 kop kogte linser
  • Salt og peber

Cremen:

  • 290 gram marineret artiskokhjerter
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 lille fed hvidløg
  • Citronskal
  • 1 tsk. citronsaft
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Skær omkring otte store kålblade af.
  2. Kog dem i ét minut.
  3. Skyl i koldt vand og lad dem dræne.
  4. Skær et andet stykke blad af kålhovedet, og skær i fine strimler.
  5. Riv squashen groft.
  6. Hak hvidløg og timian.
  7. Mos kålstrimlerne, squash, hvidløg og timian i olien i 3-4 minutter.
  8. Tilsæt couscous og bouillon, og rør rundt.
  9. Dæk med låg, og lad hvile i fem minutter.
  10. Tilsæt linser, salt og peber.
  11. Placér tre kogte savoykål blade, så de danner en skål.
  12. Tilsæt couscous.
  13. Bind godt sammen med stegesnoren, så der dannes en kugle.
  14. Grill kålkuglen på indirekte varme i cirka 20 minutter på hver side, indtil den har en flot farve.
  15. Lad hvile i 5-10 minutter.

Cremen:

  1. Hæld det meste af olien fra artiskokkerne.
  2. Bland alle ingredienserne i cremefraichen.
  3. Smag til med salt og peber.
  4. Server kålen varm eller lunken med artiskokcremen.

Rødfisk med avocadosalsa

Fisk på grillen er så vidunderligt røget med en dejlig middelhavsfølelse.
Her sammen med en frisk avocadosalsa med tomat og koriander.

Du har brug for:

2 portioner

  • 2 hele rødfisk på ca. 350 g
  • 1 lime
  • 2 spsk vegetabilsk olie
  • salt og peber
  • Avocadosalsa
  • 2 avocadoer
  • 2 tomater
  • ½ rødløg
  • 2 forårsløg
  • ½ chili
  • 1-2 spsk citronsaft
  • 1 lille håndfuld frisk korianderblade
  • vegetabilsk olie

Sådan gør du:

I køkkenet

  1. Skrab fiskeskællet væk med en kniv, og skyl fisken under koldt vand.
  2. Pensl med olie på ydersiden og put salt og peber på både inde og udenpå. Placer skydeskåret lime ind i bugen. Læg fisken på grillen og tilluk den med et klik.
  3. Avocadosalsa: Skær avocado og tomater i tern. Hak rødløg fint, skær forårsløg og chili i fine strimler og hak korianderbladene groft. Vend alle ingredienser sammen til en salsa. Smag til med limesaft, lidt olie, salt og peber og server det til fisken.

Ved grillen

  1. Fyld grillstarteren halvt op med Weber-briketter, og forbered grillen til grilning ved høj varme, ca. 240-250 grader. Placer grillristen på grillen, og grill fiskene i ca. 15 minutter på hver side, indtil de har en indvendig temperatur på 60 grader.
  2. Du kan kontrollere, om fisken er færdig ved at løfte noget af kødet op på den tykkeste del af fisken for at se, om benene er hvide. Hvis benene er hvide, er fisken klar.

Pizza med gedeost

Bagt pizza med Big Green Egg? Det er lettere, end du tror. Og resultatet er mindst lige så godt som når det bages i en autentisk stenovn.

Du har brug for:

4 personer

Pizza dej

  • 150 ml lunkent vand
  • 3,5 g tørgær
  • ½ tsk sukker
  • 250 g mel + ekstra til æltning
  • ¼ tsk salt
  • ½ spiseskefuld olivenolie

Topping og salat

  • 100 g gedeost
  • 2 små zucchinier
  • 4 baby-hjertesalat
  • 3-4 spsk olivenolie
  • 1 citron
  • 8 kviste timian
  • 2 spsk honning
  • 2 spsk yoghurt
  • 50 g røgede mandler

Sådan gør du:

  1. Hæld halvdelen af ​​vandet i en skål, og opløs gæren og sukkeret heri. Bland mel med salt, olivenolie og den anden halvdel af ​​vandet i en anden skål. Tilsæt den opløste gærblanding og ælt dejen glat og elastisk. Dæk med plastfolie, og lad hæve et varmt sted i ca. 30 minutter. Fjern gedeosten fra køleskabet, så den kommer til stuetemperatur.
  2. Tænd grillen, og opvarm til 200°C. Skær omkring en tredjedel af den smalle ende af zucchinierne (de skal bruges som pizza-topping). Del resten af ​​den på langs i fire stykker. Skær salathovederne i to og drys lidt olivenolie over dem og zucchini-stykkerne. Del citronen i to.
  3. Placer zucchini-stykkerne og citronhalvdelene på grillen. Læg låg på og grill zucchini-stykkerne i cirka 8 minutter. Vend zucchinien og citron hvert andet minut. Placer de halve salathoveder på grillen efter ca. 6 minutter og grill ca. 1 minut på hver side. Luk låget på grillen efter hvert trin.
  4. Fjern grøntsagerne og citronhalvdelene fra grillen. Læg grøntsagerne i en skål, og gem citronhalvdelene til senere. Løft grillristen, placér convEGGtor under grillen og læg pizzastenen ovenpå. Luk grillen og hæv temperaturen til 300°C.
  5. Ælt pizzadejen igen, og del i fire lige store stykker. Drys mel på bordet og rul de fire stykker dej ud til fire tynde pizzaer. Smuldr gedeosten til en blød masse og spred ud over pizzaerne. Skær cirka 10 skiver af den gemte zucchini til hver pizza. Riv bladene fra timiankvistene og fordel på pizzaerne, og drys en halv spiseskefuld honning over hver pizza. Krydr med friskkværnet peber.
  6. Læg den første pizza på pizzastenen. Luk låget på grillen og bag pizzaen i 5-6 minutter, indtil kanten er smukt gyldenbrun. Press saften fra en halv grillet citron over de grillede zucchinier og salathoveder. Drys olivenolie henover, og krydr generøst med salt og peber. Bland salaten, drys yoghurt og røgede mandler henover.
  7. Hent den første pizza fra pizzastenen, og placer den næste pizza på den. Skær pizzaen i stykker. Server den første pizza med salaten og den anden halvdel citron til dem, der ønsker ekstra citronsaft på pizzaen eller salaten. Bag derefter de andre pizzaer, så der er varme pizzaer på bordet hele tiden.

Til dig der elsker at grille

At grille er noget vi alle elsker. Hvem nyder ikke, at stå en sommerdag med vennerne og grille lækre bøffer. Hele stemningen omkring grillen er noget man forbinder med forår og sommer. Derfor synes vi også hos KitchenOne.dk er grillen hvorpå maden skal tilberedes og stemningen skal skabes, skal være af en høj kvalitet. 

Vi har derfor samlet det bedste indenfor grill, og har et stort udvalg i både gasgrill, kuglegrill samt tilbehør til disse.

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail.
70 777 554