Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
Tilføjet til kurven
stk.

Sous Vide

Hvem vil ikke gerne have en perfekt rød steak hver gang?

For en rigtig kødelsker, er en steak der er tilberedt rigtig så den er perfekt tilpas rød hver gang, alfa omega. Det kan dog være svært at få steaken til at blive rød uden at være rå. Så hvordan gør man det bedst muligt. På en pande er det kun overfladen og det yderste der bliver stegt og så bøffen faktisk stadig rå indvendig – og de færreste foretrækker at den stadig er i live så at sige. Når du laver mad i en sous vide bliver det lavet ved meget præcise temperaturer og den bliver vedholdt hele vejen igennem. Derved opnår du 100 % ens tilberedning af din steak, så du kan nyde en lækker rød steak, som du ville gøre på restauranten. Alt sammen afhænger selvfølgelig af den råvarer du vil tilberede, men du er sikret et lækker resultat hver gang. Men du skal huske at væbne dig med tålmodighed når du skal tilberede mad i din sous vide. Når du laver mad i den, så tilbereder den ved lavere temperaturer og derfor tager det længere tid før maden er klar. Du kan med fordel starte tidligere med tilberedningen, så du er sikker på at spise på det tidspunkt du mere eller mindre plejer.

Immersion Sous Vide Cooker
OBH
Immersion Sous Vide Cooker
  • Cirkulator for en præcis temperatur
  • Kapacitet på op til 30 liter vand
  • Justerbar temperatur: 25-99°
DKK 2.200,00
Se mere information
Udsolgt
Precision Sous Vide 9 L
OBH
Precision Sous Vide 9 L
  • Brugervenlig sous vide cirkulator
  • Kapacitet: 3 kg kød, 6-8 portioner
  • Tids- og temperaturguide medfølger
DKK 3.059,00
Se mere information
Udsolgt
Sous Vide
Royal
Sous Vide
  • Giver en perfekt tilberedning
  • Nemt LCD display
  • Holder en konstant temperatur
DKK 899,00
Se mere information
Udsolgt

Perfekt resultat hver gang med Sous Vide

Mange har sikkert hørt om det, uden egentlig at vide hvad det er. Sous vide er en køkkenmaskine, der kan tilberede din mad helt perfekt, som var det på en restaurant du spiste. Og hvem vil ikke gerne kunne gøre restauranterne kunsten efter? I en sous vide bliver maden tilberedt ved en meget præcis temperatur. Der er bestemte temperaturer, alt efter hvad du gerne vil lave i din sous vide. F.eks. så skal rødt oksekød være 54-57 grader, derfor giver det heller ikke mening at man steger sin steak på en stegepande, hvor overfladen og det yderste af kødet kommer langt op over de anbefalede temperaturer. Med en sous vide kan du være sikker på at din mad bliver tilberedt ved de helt perfekte temperaturer.

Hos KitchenOne.dk har vi sous side cooker fra OBH, som både fås i en stor model og i en mindre model. Witt har dog også lavet en mindre model der er til at i en gryde på op til 25 liter. OBHs maskiner er rigtig brugervenlige og har temperaturguide, så du er sikret et perfekt resultat hver gang. Fordelen ved Witt er dog dens kompakte design, hvor OBH er en stor maskine, som man skal kunne finde plads til. Det hele vender tilbage til hvad ens behov er og hvad man kræver af sin sous vide cooker.

Læs mere her

I bund og grund er sous vide ”bare” tilberedning i vandbad, for at skære det helt ud i pap, såfremt din madvare selvfølgelig er vakuumpakket. Du opnår lækkert mørt kød, perfekt tilberedt fisk eller gode sprøde grøntsager. Du slipper både for at holde øje med vandbadet og temperaturen, når du bruger en sous vide. Som sagt skal du sørge for, at din mad er vakuumpakket, ellers har det ikke noget effekt at benytte sig af en sous vide. Derfor er det vigtigt, at hvis du vil have en sous vide så skal du også investere i en vakuumpakker, medmindre du selvfølgelig allerede ejer en.

Du skal kunne væbne dig med tålmodighed, når du skal lave mad i en sous vide cooker. Ved en sous vide får du en køkkenmaskine der praktisk talt laver maden for dig. Og her kommer tålmodigheden ind; sous viden laver mad ved lavere temperaturer og derfor tager det også længere tid at tilberede maden og få det perfekte resultat. Samtidig er planlægningen også et stort must. En stor del af tilberedningen er nemlig planlægningen; maden skal jo netop have længere tid end normalt og derfor skal tingene også sættes i gang tidligere, hvis man skal spise til normal tid. Det meste mad kan selvfølgelig laves samme dag, som det skal spises. Derimod hvis det er en stor steg, kan det være det skal sættes i gang dagen før, for at kunne blive klar til dagen efter.

Selvfølgelig er sous vide ikke noget du kan servere for uventede gæster, da tilberedningen jo er langsommelig. Som regel ved man hvornår man får gæster og derfor kan man nemt planlægge at bruge sin sous vide til når gæsterne skal på besøg. På den måde er du heller ikke nødsaget til at stå og kokkerere i køkkenet mens du har gæster, fordi sous viden selv passer maden.

Skjul ekstra tekst
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Autoriseret dansk værksted
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Vi sidder klar på telefonen frem til klokken 16:00, husk at du også kan sende os en e-mail ved at klikke på linket nedenfor.
70 777 554
Seneste anmeldelser
Stort udvalg af de bedste mærker
Tilføjet til kurven
Gå til kurven
Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven