Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Pontus griller på Boretti Barillo og Terzo

Nederst på siden finder du to lækre opskrifter, som udendørskokken Pontus Karén har sammensat
på sine to Boretti griller – en Barillo og en Terzo. Han byder på en grillet torsk med en grillet salat og
kyllingespyd, som er perfekte til udflugten.

OPDAG FORSKELLEN MELLEM KUL- OG GASGRILL

 

Der er delte meninger om, hvilken type grill der er at foretrække. Det afhænger af, hvem du spørger og, selvfølgelig, af dine egne præferencer. Her er nogle sætninger, der forhåbentlig vil afhjælpe forvirring og tydeliggøre forskellene, så du i slutningen af ​​denne tekst kan træffe den beslutning, som er rigtig for dig.

Forskellen forklaret i tre sætninger

Gasgriller har deres fordele i form af enkelhed og bekvemmelighed, med hurtig optænding og nem temperaturkontrol. En kulgrill giver derimod en unik smagsoplevelse og beskrives ofte som den alsidige grill. Flere kulgriller er også bærbare så du vælger selv, hvor og hvornår grillaftenen finder sted.

Boretti er kendt for deres højkvalitetsgriller. De tilbyder et bredt udvalg af modeller af både gas- og kulgriller.

Borettis gasgrill imponerer kort sagt. Modellerne, som omfatter populære varianter som Ibrido, Ligorio og Maggiore, tilbyder enkelhed og bekvemmelighed. En gasgrill giver hurtig optænding samt en jævn og kontrollerbar varmefordeling. De er perfekte til dem, der ønsker en hurtig og bekvem grilloplevelse uden for meget forberedelsestid.

For de grillentusiaster, der foretrækker den autentiske grilloplevelse, tilbyder Boretti også et solidt udvalg af kulgriller. Modeller som Carbone og Luciano tager grillen til et nyt niveau. Med en kulgrill får du den klassiske røgsmag og en mere traditionel grilloplevelse. De er perfekte til dem, der elsker at bruge tid ved grillen og nyde grillretternes unikke karakter.

Så hvornår er det fordelagtigt at bruge en gas- eller kulgrill?

Gasgrill er ideelle, når du ikke har så meget tid og gerne vil have hurtig adgang til grillen. De er også perfekte hvor der er mindre plads så som på altaner og terrasser, hvor brandhåndtering kan være vanskelig. Kulgrillen er den klassiske grill, en-god-at-starte-med-grill, som er meget alsidig. Velegnet til dem, der ønsker at opnå den autentiske grilloplevelse med den unikke røgsmag.

Hvad vælger du – gas- eller kulgrill? Her kan du udforske udvalget af Boretti gas- og kulgrill yderligere. Tøv ikke med at kontakte kundeservice, hvis du er det mindste usikker.

KOLDRØGNING

Dette er en metode, hvor temperaturen ikke overstiger 25°C, så fisken ikke bliver varmet eller gennemstegt

Koldrøget laksetatar til grillen

Du skal bruge

Tilberedningstid: 15 minutter
4-6 personer

  • 600 g frisk laks
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 2 skalotteløg, meget fint hakkede
  • 2 kviste persille
  • 4 skiver brød
  • Rucola
  • Træflis

Gør sådan her

  1. Skær laksen i små stykker.
  2. Lav en tatar med mayonnaise, løg og persille.
  3. Bland tataren og læg den under laksen. Hæld i forme, men tryk ikke for hårdt. Koldryg i 10 minutter med lidt træflis.
  4. Skær små stykker brød ud ved at skære brødet på langs. Grill dem ved indirekte varme i 15 minutter til de er sprøde. Spis og nyd!

ET KOMPLET UDEKØKKEN TIL DIG

 

Grillen tændes og du tilbereder maden. Endelig er udekøkkenet på plads og nu kan du nyde det, du bedst kan lide – madlavning og dejligt socialt samvær. Sommerblomsterne dufter dejligt og tonerne fra stereoanlægget matcher atmosfæren perfekt. Dette er et sted, hvor du kan udforske din passion for madlavning, mens du nyder den smukke udendørs verden. Et udekøkken giver dig friheden til at opleve velsmagende måltider og skabe mindeværdige øjeblikke med dine venner og familie.

Så byg dit drømme udekøkken med Borettis kvalitetsprodukter. Med deres indbyggede griller og udekøkkener bliver oplevelsen klart i verdensklasse. Her vælger du mellem forskellige griller og moduler til at skabe dit skræddersyede udekøkken. Med gasdrevne modeller, der har generøse grillflader, tydelig betjening, grillplade og indbygget termometer, har Boretti tænkt på alle detaljerne, så du kan få det bedste ud af din grilning.

Borettis udekøkken kombinerer kvalitet og design på en unik måde. Luciano udekøkkenet er enestående med sin kraftfulde gasgrill, der har fem blus, infrarøde brændere for ekstra sprødhed og et indbygget køleskab til praktisk opbevaring af ingredienser og kølige drikkevarer. Designet fås i rustfrit stål og mat sort rustfrit stål, hvilket giver et moderne og klassisk touch til din terrasse. Med Luciano skaber du magiske grillaftener for både store og små. Vælg din favorit i dag!

OPSKRIFTER

Grillet skrei torsk

med grillet hvidløgssalat, sød kartoffel og lime marineret tomatsalat på Boretti Barillo 2.0

 

Du skal bruge

4 personer

Torsk

  • Cirka 700 g skrei torsk
  • 0,5 l vand
  • 0,5 dl salt
  • Lidt olie til grillen

Søde kartofler med tomatsalat

  • 1 sød kartoffel
  • 3 tomater
  • ½ rødløg
  • ½ chili
  • En masse frisk persille
  • 1 fed hvidløg
  • 1 lime
  • Salt, peber
  • 1 tsk. hvidvinseddike
  • 1 spsk. olivenolie

Grillet salat

  • 2 hoveder hjertesalat/små salathoveder
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. sort peber
  • 1 håndrevet parmesan/hård ost

Gør sådan her

Torsken

  1. Skær torsken i gode portionsstørrelser, ca. 160 g.
  2. Bland koldt vand med salt og pisk indtil saltet er helt opløst.
  3. Hæld det over torsken og lad stå i cirka 20 minutter.
  4. Læg torsken på et stykke papir og pensl med lidt rapsolie inden fisken grilles til en indvendig temperatur på 40°C. Lad dem hvile i cirka 5 minutter

Den søde kartoffel og tomat salat

  1. Skær den søde kartoffel i cm tykke skiver.
  2. Kog i saltet vand, indtil de er ved at være bløde. Køl ned, så er det bare at varme dem op ved at grille dem senere.
  3. Skær tomaterne i små stykker.
  4. Hak chili, hvidløg, persille og rødløg fint.
  5. Bland med salt og peber, olivenolie, hvidvinseddike og riv derefter limens skal, pres saften ud og hæld alt i. Lad det stå i 10 minutter før servering.

Grillet salat

  1. Del salathovederne i to, grill ved høj varme i kun 1-2 minutter. Lad afkøle lidt.
  2. Bland mayonnaise, parmesan, sort peber og riv/pres hvidløget i.
  3. Skær salaten i grove stykker, hæld mayonnaisen over og server.

Kyllingespyd

med tomat, syltet rødløg og creme fraiche på Boretti Terzo. Denne opskrift er så enkel, nem og rigtig god.
Derudover er den nem at tilpasse til børnenes smag eller andre som er lidt kræsne!

Du skal bruge

4 personer

  • 4 minutters kyllingefileter
  • 3 tomater
  • Cirka 3 spsk. syltede rødløg, finthakket
  • 1 bøtte creme fraiche
  • Frisk persille
  • 1 spsk. rapsolie
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. tørret timian
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 2 tsk. paprikapulver
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. tørret persille

 

Gør dette

Før du går ud

  1. Skær kyllingefileterne i 1 cm tykke strimler.
  2. Bland alle krydderierne sammen med olien i en blender.
  3. Hæld den over kyllingen og bland. Pak ned og tag med så du kan lave spyddet udenfor!
  4. Skær tomaten i små stykker.
  5. Sylt cirka et halvt rødløg. Et godt tip – hak rødløget fint for at gøre det nemmere at tilsætte en lille smule syre til maden.

Ude på plads

  1. Få gang i en ordentlig grillvarme.
  2. Lav kyllingespyddene ved at stikke igennem den ene ende af strimlen og derefter folde strimlen over spyddet, det gør det nemmere at få en jævn tilberedning.
  3. Når kyllingen er klar: Lad ungerne eller vennerne selv lave tacos. Lidt kylling, lidt tomat, løg, creme fraiche og så top med persille og skivet chili til dem der har lyst!

Psst... Glem ikke at grille skumfiduser til dessert!

boretti.png

Boretti

Boretti – Italiensk livsstil, når den er bedst

Boretti stræber efter at "bringe et stykke af Italien" hjem til dig ved at give dig en eksklusiv grill og køkkenredskaber. De tilbyder alt fra robuste kulgriller, effektive gasgriller, praktisk grilltilbehør til komplette udekøkkener. Hvert Boretti produkt er designet med et ægte italiensk touch, hvor moderne innovation kombineres med traditionelt håndværk.

Boretti tilstræber en høj grad af brugervenlighed. Her er form og funktion vævet sømløst sammen, hvert aspekt af produkterne, fra detalje til helhed, er nøje gennemtænkt. Når du vælger Boretti, vælger du bestandig kvalitet og et produkt, der bliver ved med at overgå dine forventninger.

Kulgrillene er kendetegnet ved godt design og funktion – her er den italienske madlavningstradition tydeligt til stede. En gasgrill tilbyder både pålidelig ydeevne og brugervenlighed. Boretti sørger simpelthen for, at det er nemt at grille med deres grill, så du får en så skøn grilloplevelse som muligt.

Ønsker du at udvide din grill til et fuldt udstyret udekøkken? Så er køkkenet fra Boretti et glimrende valg for dig. Et udekøkken giver dig friheden til at opleve velsmagende måltider og skabe mindeværdige øjeblikke med dine venner og familie.

Fuldend din grilloplevelse med tilbehør fra Boretti såsom kullightere, grilltænger, røgkasser, grillspyd, rensebørster og stilfulde betræk til grillen. Tilbehøret er designet til at forbedre både din grilloplevelse og glæden ved ​​at lave mad udendørs.

Oplev Boretti – Den sande glæde ved italiensk madlavning, uanset hvor du er.

Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne