Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Hver Shun-kniv får sin unikke og individuelle karakter ved at forfine damaskmønsterets naturlige skønhed. Derfor er hver Shun-kniv umiskendelig og unik - et kunstværk forenet af håndværk, teknologi og design. Teknologien til fremstilling af de fineste kokkeknive er inspireret af den mesterlige kunst fra Samurai-sværdet. Derfor er det muligt at forme knivbladet i Shun-serien som vestlige knive.

POPULÆRE SERIER

Shun Classic

En af de mest omfattende serier i damaskstål på verdensplan og er meget værdsat af professionelle i topklasse såvel som ambitiøse amatørkokke. Det konvekse blad sammen med den manuelle slibning af hver Shun-kniv giver en uforlignelig skarphed, der gør det muligt for kniven at skære igennem selv de hårdeste materialer. Denne skarphed sammen med den velafbalancerede vægt gør kniven utrættelig. Håndtaget er lavet af fint lamineret Pakkatræ, som er ergonomisk formet. Håndtagets tværsnit viser den traditionelle japanske "kastanje”-form, som passer perfekt i hånden.

Shun Premier

Knivens overflade hamres i hånden, hvilket kaldes Tsuchime i Japan, og det giver både tidløs æstetik samt ultimativ skarphed. Knivene har en solid kerne af VG-MAX stål med en hårdhed på 61 ± 1 HRC. Det brune valnøddehåndtag har en ergonomisk form og er velegnet til både venstre og højre hånd.

Wasabi

Wasabi er en knivserie, som antyder en japansk æstetik baseret på Zen-buddhismen. Disse knive har blade i rustfrit poleret stål med en hårdhed på 58 +/- 1 og sorte håndtag. I modsætning til det traditionelle japanske træhåndtag er det sorte håndtag ikke sat fast til bladet, men omfavner det i stedet helt. Således er bladet koblet til håndtaget, så snavs og bakterier ikke kan vokse i eventuelle åbninger eller hulrum.

kaishun.png

Kai

Fashion, teknologi, medier - hvad det end gælder, ligger Japan altid et skridt foran. Uanset hvad der er under udvikling, er der helt sikkert allerede et lignende produkt i Tokyo.

Tag blot de japanske knive, som først nu, efter tusind års tradition i Japan, også efterspørges i resten af ​​verden. Blandingen af ​​harmoni, minimalisme og kvalitet synes at være den perfekte knivblanding. Kai har siden 1908 produceret knive i Japan, og ligesom mange andre knive begyndte deres produktion i Seki, knivenes hovedstad. Tekniske innovationer, funktionalitet og et skarpt design bidrager til Kai-knivenes dejlige fornemmelse og perfekte balance!

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail.
70 777 554