Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

FÅ MEST MULIGT UD AF JULEBORDET – SMART OPBEVARING MED FRESH & SAVE

Efter julebordets overflod er der ofte små skatte til overs – rester, som kan forvandles til nye lækkerier! Med Zwilling Fresh and Save-serien kan du
bevare madens smag og friskhed 5 gange længere. Få julens smagsoplevelser selv efter ferien ved at pakke din flæskesteg, kødboller eller
risengrød i portionsstørrelser, der er perfekte til fremtidige måltider. Du reducerer også madspild samt sparer tid og penge. Vakuumposerne
kan også bruges til at marinere ingredienser eller tilberede sous vide-retter. Derudover tåler både beholderne og poserne mikrobølgeovn
og fryser, og så kan de nemt vaskes i opvaskemaskinen. Vakuumbeholderne af glas kan bruges i ovnen, så du kan tilberede
morgendagens frokost direkte i beholderen. Så få det bedste ud af resterne – forlæng julehyggen og giv dem nyt liv!

Opskrift

Julen nærmer sig, og køkkenet er fyldt med dufte, der vækker minder og forventning. At tilberede julemad er mere end bare at lave mad – det
er en tradition, der binder os sammen på tværs af generationer. Anden eller flæskestegen står i ovnen, og den gyldne overflade er kronen på
værket på julebordet. Rødkålen simrer langsomt på komfuret, og den afbalancerede sødme og syrlighed forgylder hver eneste bid. Når duften
af vanilje breder sig fra risengrøden, ved vi, at desserten – den elskede risalamande – næsten er klar.

Herunder deler vi nogle lækre opskrifter – og hvad du kan bruge resterne til!

Jule-sennep

Du skal bruge

  • 1 pose brune sennepsfrø (28 g)
  • ½ pose gule sennepsfrø (14 g)
  • ½ dl vand, varmt
  • ½ dl honning
  • 2 spsk. rapsolie
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. sort peber

Sådan gør du

  1. Kom frøene i en gryde, og dæk dem med vand. Bring det i kog, og lad det simre i fem minutter.
  2. Si frøene fra, og hæld dem i Enfinigy-blenderen sammen med vand, honning, olie, eddike og salt.
  3. Blend til den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber.

Kålrabi-mos

Du skal bruge

  • 800 g kålrabi
  • 200 g kartofler
  • 100 g gulerod
  • 1 dl fløde
  • 25 g smør
  • 2 tsk. salt
  • ½ tsk. hvid peber
  • 1 knsp. muskatnød

Sådan gør du

  1. Skræl og skær kålrabi, kartoffel og gulerod i mindre stykker.
  2. Kom dem i en gryde, og dæk med vand. Kog indtil de er bløde.
  3. Mos rodfrugterne godt, og rør fløde, smør og krydderier i.
  4. Smag til med salt og peber.

Smørstegt rosenkål

Du skal bruge

  • 500 g rosenkål, frisk
  • 35 g smør
  • 1 appelsin
  • ½ dl tranebær, tørrede
  • ½ dl valnødder
  • ½ tsk. salt
  • 1 tsk. sort peber

Sådan gør du

  1. Trim og skyl rosenkålene.
  2. Smelt smørret i en gryde, og tilsæt rosenkålen, som sauteres, indtil alle har fået farve. Tilsæt tranebær, salt og peber.
  3. Pres appelsinsaften og rør rundt, lad det simre, indtil al saften er absorberet.
  4. Drys med knuste valnødder, og servér.

Rødkål med juleøl

Du skal bruge

  • ½ rødkål
  • 35 g smør
  • 2 dl juleøl
  • ½ dl sirup, mørk
  • ½ dl æblecidereddike
  • ½ tsk. salt
  • 1 knsp. sort peber

Sådan gør du

  1. Striml kålen fint.
  2. Smelt smør i en stegepande med låg, tilsæt kål, og rør, indtil alt er blankt.
  3. Tilsæt øl, sirup, eddike og krydderier. Rør rundt, og lad det simre under låg, indtil kålen er blød, ca. 30 minutter.
  4. Rør af og til, og tilsæt mere juleøl, hvis det bliver tørt.

Risalamande med marineret appelsin

Du skal bruge

Stjerneanismarinerede appelsiner

  • 1-2 appelsiner
  • 3 stjerneanis

Risalamande

  • 5 dl risengrød
  • 2½ dl flødeskum
  • 2 spsk. flormelis
  • ½ tsk. vaniljepulver

Sådan gør du

Stjerneanismarinerede appelsiner

  1. Filetér appelsinerne, og læg dem i en pose sammen med stjerneanis.
  2. Vakuumpak dem, og læg dem i køleskabet i mindst et par timer.

Risalamande

  1. Pisk fløde, flormelis og vanilje til et fast skum.
  2. Rør grød og fløde sammen, tilsæt de marinerede appelsinfileter, og server straks.

Fresh and Save – friskere og smartere madlavning

Zwillings Fresh and Save-serie er banebrydende, når det kommer til opbevaring af fødevarer. Råvarer og
madretter holder sig friske op til 5 gange længere i Fresh and Save-beholdere og -poser. På den måde reducerer
du også risikoen for madspild drastisk og kan spare penge. Vakuumposerne kan også bruges til at marinere
ingredienser eller tilberede sous vide-retter. Desuden tåler både beholdere og poser mikroovn og fryser samt
kan nemt vaskes i opvaskemaskinen.

Fresh and Save åbner op for nye muligheder i køkkenet. Vakuumbeholderne i glas kan bruges i ovnen, Så du kan tilberede morgendagens frokost direkte i beholderen. Seriens vinprop forlænger vinens holdbarhed og forhindrer oxidering. Derudover fungerer vakuumpumpen sammen med Zwilling Enfinigy-blenderen. Vakuumforseglede
smoothies holder sig friske i både smag og konsistens i flere dage, så nu kan du tilberede smoothies og have dem ved
hånden i løbet af ugen, når du er på farten!

Enfinigy – perfekt balance mellem stil og funktion

Med sit moderne design og imponerende ydeevne skiller serien sig ud blandt husholdningsapparater. Serien
omfatter en række innovative apparater, såsom blendere, brødristere, elkedler og meget mere. Det, der gør Zwillings
Enfinigy unik, er kombinationen af elegance og brugervenlighed.

Med kraftige motorer og intuitiv betjening kan du lave alt fra silkebløde smoothies til perfekt ristet brød med et
tryk på en knap. Robust konstruktion og brugervenlige funktioner gør Enfinigy til et pålideligt valg i køkkenet.

Bestik og redskaber – kvalitet til enhver opgave i køkkenet

Zwillings redskaber og bestik er fremstillet af materialer af høj kvalitet, og med sans for detaljer er de pålidelige til
enhver køkkenopgave. De er designet til at være ergonomiske og brugervenlige, så de er nemme at håndtere.

Uanset om det er et simpelt hverdagsmåltid eller en festlig begivenhed, bidrager Zwillings bestik til det dækkede
bord. Det er en investering i kvalitet og holdbarhed, som du kan stole på i mange år fremover.

Giv dit køkken den kvalitet og elegance, det fortjener – med Zwillings redskaber og bestik.

OPSKRIFT

Her kommer en lækker opskrift, der både er nem at lave og servere til vinterens festligheder.

Grønkålssalat med græskar, quinoa og appelsin-vinaigrette

Tilbehør til 4-5 personer

Du skal bruge

  • 1/2 græskar 
  • 1 dl quinoa 
  • 150 g grønkål 
  • 1/2 granatæble 
  • 50 g græskarkerner 
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1/2 tsk. salt 

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Flæk græskaret på midten, og fjern kernerne. Skær skrællen af (du kan også beholde den på, hvis du bruger et økologisk græskar). Skær græskaret i grove tern, vend med olie og lidt salt, fordel på en bageplade, og bag i ca. 20 minutter i ovnen. Kog imens quinoaen i 2 dl letsaltet vand i ca. 13-15 minutter til frøene er poppet. 
  2. Fjern den grove stilk fra grønkålen, og hak kålen fint. Pil granatæblet, og rist græskarkernerne på en tør pande indtil de er gyldne og dufter. 
  3. Lad de bagte græskar stykker og quinoaen køle lidt af ,og vend dem herefter med granatæblekerner (gem lidt ekstra til toppen) og appelsin-vinaigrette. Top til sidst med ristede græskarkerner og ekstra granatæblekerner. Salaten kan både serveres lun og kold. 

Appelsin-vinaigrette

  • 1 appelsin
  • 1-2 spsk. hvidvinseddike
  • 1 spsk. extra jomfru olivenolie
  • 1 spsk. ahornsirup
  • 1 knsp. salt
  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

  1. Skær appelsinen på midten, og pres saften ud med en saftpresser eller hænderne. Bland appelsinsaft med hvidvinseddike, olivenolie, sirup, salt og peber. 
  2. Smag vinaigretten til. Ønsker du lidt mere sødme tilsæt da lidt sirup. For mere syrlighed tilsætter du lide mere eddike. Skal den være mere fyldig, tilsætter du mere olie. Skal den være stærkere tilsætter du peber. Til sidst salter du naturligvis efter behov.
zwilling-logo.png

Zwilling

Helt tilbage i 1731 blev det nu verdenskendte Zwilling grundlagt af Peter Henckels. En virksomhed der i dag bliver forbundet med høj kvalitet, mange års holdbarhed og et bredt sortiment, verden over. Hovedingrediensen er stål og kernekompetencerne er bearbejdning, produktion og klassiske designs. 

Det hvide Zwilling symbol med den røde baggrund er udtrykket for en sofistikeret livsstil. Den enestående succes er baseret på kundetilfredshed, der har krydset landegrænser, fra et tidligt stadig. Så uanset om det er køkkenprodukter eller bestik, så kan du regne med at et af verdens ældste varemærker kan holde til at blive brugt. Det er innovative produkter, der sætter de internationale standarder, hvor de altid tilpasser sig kunders behov og ønsker.

Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne