Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
Tilføjet til kurven
stk.
Derfor vælge os
  • 365 dages fortrydelsesret
  • Gratis fragt ved køb over 500 kr.
  • Autoriseret værksted
  • Officiel forhandler
Populære produkter
Wilfa SJ-150A slow juicer
Funktion Citronpresser
Eva Trio Grydesæt 3 dele
Wilfa WBL-1400S blender
Aqvia Exclusive familiepakke
Steba SV50 sous vide
Krups Automatisk mælkeskummer
Rocket Appartamento espressomaskine hvid
Magimix CS 5200 XL jubilæum foodprocessor
Jura E80 espressomaskine
Wilfa BL-1200 blender
Bjørn Teddy køkkenmaskine grå
Vitamix Pro 750 blender
V60 Buono 80 elkedel
WMF Comfort CeraDur stegepande, 28 cm
Brita Marella Cool hvid
Wilfa ICE-12S isterningemaskine
Lékué Mini rugbrødsform
Royal Spiralizer
Rosendahl Grand Cru Termokande
Funktion Suppegryde 10 liter
Eva Solo 0,5 liter drikkeflaske, vinrød
Hjemmelavet is

Hjemmelavet is

4 hurtige opskrifter fra Malou, Klidmoster

  • 1

    Eksotisk trope-is

    Ingredienser:
    4 dl frugtjuice (gerne tropisk)
    100 gram flormelis
    1 dl fløde

    Sådan gør du:
    1: Opløs flormelis i din frugtjuice og tilsæt fløden.
    2: Hæld ismassen i din ismaskine og start.
    3: Efter cirka 25 minutter er isen klar til servering.
  • 2

    Nougat-is

    Ingredienser (OBS: stor portion):
    1 ds kondenseret mælk
    2,5 dl fløde
    100 g blød nougat
    2 dl kogende vand

    Sådan gør du:
    1: Skær din nougat i små tern og smelt det over vandbad.
    2: Tilsæt den kondenserede mælk under omrøring.
    3: Pisk det kogende vand og tilsæt fløden.
    4: Put blandingen i ismaskinen og isen efter cirka 25 minutter.
  • 3

    Græskar-is med kanel og appelsin

    Ingredienser:
    300 g græskarpuré
    140 g flormelis
    2 tsk vaniljesukker
    1 appelsin
    1,5 dl fløde
    1 tsk kanel
    ½ tsk ingefær
    ¼ tsk allehånde

    Sådan gør du:
    1: Bag et halvt græskar i en time ved 175 grader, placeret i et smurt fad med snitfladen ned.
    2: Skrab det møre kød ud af din græskar, og brug en stavblender til at få en purékonsistens.
    3: Tilsæt flormelis, vaniljesukker, kanel, ingefær, allehånde og revet skal fra en halv appelsin.
    4: Pisk saften fra en halv appelsin og 1,5 dl fløde i massen.
    5: Hæld det hele i ismaskinen, hvorefter der er hjemmelavet is efter cirka 25 minutter.
  • 4

    Himmelsk hindbær-is

    Ingredienser:
    225 g hindbær
    2 dl vand
    3 spsk citronsaft
    1 ds kondenseret mælk
    2½ dl fløde

    Sådan gør du:
    1: Kom den posne frosne hindbær i en gryde og lad det få opkog.
    2: Gnid de kogte hindbær og vandet gennem en sigte og få en puré (giver ca. 3,5 dl.).
    3: Pisk den lune puré ud i kondenseret mælk, og tilsæt herefter citronsaft og fløde. Nedkøl et par timer.
    4: Put en passende mængde i ismaskinen og lad den køre 25-35 minutter.

Hjemmelavet is på DeLonghi

Gode råd om hjemmelavet is

  • 1

    OPBEVARING

    Sørg altid for at benytte en lufttæt beholder ved nedfrysning af is, og nedfrys aldrig is som har været tøet op tidligere. Vi anbefaler at du maksimalt opbevarer din hjemmelavede is i en uge, da smagen forringes kraftigt herefter.
  • 2

    KONSISTENS

    Føler du at isen for blød, kan du med fordel fryse den videre i din egen fryser. Serverer du din hjemmelavede is fra fryseren, skal du altid huske at tage den op i god tid, da den nydes bedst en smule optøet.
  • 3

    PRØV NOGET NYT

    Man fristes let til at vælge de gode klassikere, når man står for at skulle lave hjemmelavet is. Men prøv af og til nye varianter, da stort set kun fantasien sætter grænser for mulighederne indenfor sorbet og is på en ismaskine.
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Autoriseret dansk værksted
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Vi sidder klar på telefonen frem til klokken 16:00, husk at du også kan sende os en e-mail ved at klikke på linket nedenfor.
70 777 554
Seneste anmeldelser
Stort udvalg af de bedste mærker
Tilføjet til kurven
Gå til kurven
Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven