Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Udendørs madlavning fortsætter med at tage fart, bæredygtigt og lokalt produceret bliver stadig vigtigere,
og de glade 80'ere er tilbage! Vi har forsøgt at spå de vigtigste tendenser indenfor madlavning, spisepladsen og
køkkenet 2022! Se, hvad eksperterne og vores egne produktspecialister mener om det kommende år.

EKSPERTPANELET

Emilia Nilsson (@emilianilssons)

Bonden fra Norrland - Emilia Nilsson - tog bronzemedaljen hjem i Sveriges Master Chef 2019. En rigtig professionel i køkkenet!

Johannes Örnemark (@ornemarksmat)

Johannes inspirerer til mad og drikke fra alle verdenshjørner og har råvaren i fokus. Måske så du ham på tv, da han var en del af Sveriges Master Chef 2020?

Thomas Alcayaga (@madetmere)

Thomas driver madbloggen Madetmere, hvor han byder på gode opskrifter og inspiration!

Kristine Ilstad (@detsoteliv)

Kristine er kogebogsforfatter og bageblogger, som glædeligt deler ud af sine mange kageopskrifter på detsoteliv.no!

Udendørstrenden fortsætter

 

 

I 2021 har nye grilltyper og det du har på grillen taget et skridt fremad i udviklingen. Mine nye favoritter på grillen er helt klart knoldselleri og spidskål. Jeg tror også, vi kommer til at se en masse til bordgriller. Ude er det nye inde simpelthen!

Anvend svensk kvalitetskul

Takket være den langsomme og kvalitetsfokuserede proces er resultatet et kul, der skaber meget lidt røg og gnister. Kullet har også en meget lang glødetid.

Smart grillning

Hvorfor tage en chance, når du kan være sikker på et perfekt resultat?! Med et smart termometer tilsluttet telefonen via wifi er du sikker på ikke at miste kontakten eller mislykkedes med temperaturen!

Klean Kanteen

Nyt i sortimentet er Klean Kanteen. Det miljøvenlige mærke, der hjælper dig med at spare på plastikken og samtidig giver dig flasker, termokander og beholdere af høj kvalitet, du kan tage med ud i naturen.

Bæredygtighed i fokus

Mere lokalt produceret - Forbrugerne begynder at få øjnene op for at vælge lokale råvarer. På sigt giver dette bedre produkter med mere ernæring og bedre dyresundhed, da vi støtter de landmænd, der tager sig af dem! Win win!

Catch and Cook - I min livsstil er det en naturlig del at jage, dyrke, fiske og lave mad fra bunden. Man ser mere og mere på de sociale medier, hvor mange der selv dyrker deres råvarer samt fisker – og så tilbereder det mad, man selv har dyrket og fanget! Man forstår værdien af ​​at udnytte de hjemmedyrkede squash og ørreder, man har fanget. Så mindre spild og mere værdi i vores mad! Jeg tror, ​​2022 vil bringe det med sig!

Flere bæredygtige valg - Flere og flere mennesker bliver flexitarer, inklusive mig selv. Torvehaller/gårdbutikker åbner med varer på hylderne, der er kvalitetsstemplet og velegnet til både indendørs og udendørs madlavning. Som kok åbner det op for superfine muligheder. Nu vil du finde magisk mel, slagtede køer fra lokalområdet, en række bæredygtige proteinkilder og økologiske grøntsager og frugter at vælge imellem i din nærliggende dagligvarebutik.

Kød med omtanke - Vi kommer nok ikke udenom fokuset på klimaet. Det gør at vi skal have mere grønt på bordet, og det kød vi spiser bliver forhåbentlig lidt mindre, men af bedre kvalitet. Vi kommer forhåbentlig en dag væk fra tanken om, at en ret består af et stykke kød med tilbehør. Det er jo lidt en rejse og vi er først lige startet.

Oprindelse - Vi vil vide, hvor vores råvarer kommer fra. Det handler både om, når vi er i supermarkedet og tager til gårdbutikken. Vi har større interesse i dyrevelfærden, så vi vil sikre os, at dyrene har haft det godt. Men det er også gulerødderne og melet vi bager med. Der er en vis kvalitet i at kende ophavet til det, vi fylder i munden, og glæden ved at vi støtter de små producenters håndværk fremfor storindustrien. Man bliver det man spiser, og hvis det man spiser er lidt unikt, så kan historierne om middagsbordet måske også blive det.

Enkel og præcis knivslibning

Knivsliberen fra Tormek giver dig mulighed for at slibe dine knive til et professionelt niveau - hjemme i dit eget køkken. Takket være dens patenterede styringsmetode for slibevinklen, og det faktum, at du har en separat slibning, får dine knive en ekstraordinær og holdbar skarphed!

Grønne skærebrætter

Globals skærebræt af sukkerrør kombinerer japansk håndværk med svensk miljøtænkning og er på mange måder et produkt, der er rustet til fremtiden. Materialet kaldes også "grøn plastik", fordi det er produceret helt uden fossile ressourcer. Andre mærker, der tilbyder miljøvenlige skærebrætter, er Daloplast og Combekk.

Miljøvenlig borddækning

Brug jordens ressourcer fornuftigt. I Eva Solos Recycled-serie er alt lavet af 100% genbrugsglas. Holdbart og stilfuldt, der med garanti løfter borddækningen til næste niveau.

 

Tareq Taylors bæredygtige tips

  1. Undgå at handle ind, mens du er sulten! Går du sulten på indkøb, kommer du hjem med varer, du ikke havde planlagt, og meget af det kan blive smidt ud.
  2. Brug sund fornuft, uanset om det er med hensyn til mad, tøj eller rejser. Hvis noget er latterligt billigt, er det ikke bæredygtigt på alle niveauer. Kvalitet koster – betaler man rimeligt, ved man også, at der ikke har været børnearbejde, dårlige lønninger eller miljødårligt arbejde involveret.
  3. Se på madrester som grundlag for noget nyt. Betragt dine rester som værdifulde råvarer!

Trendy borddækning & indretning

Stelton er stilsikker med sin gule termokande

ittala Teema i årets trendy farve!

Forårets trendy farver på Aalto-vasen

Flere ekspertforudsigelser at holde styr på i 2022

Årets køkkenredskaber bliver højst sandsynligt en god gasbrænder. Jeg har selv været på forkant med denne trend og har i skrivende stund fem forskellige varianter fra Sievert. Det er godt, det er sjovt og frem for alt er det en forholdsvis nem måde at tage dit måltid til næste niveau. Årets hotteste trend.

Sandwichen tager over – Flere måltider derhjemme kræver kreativitet, men nogle gange skal det også gå stærkt, især til hjemmekontorets frokost. Sandwich er derfor havnet i søgelyset. At tage din sandwich til nye højder kan være nemt og uden nogen begrænsninger. I byen åbner der fortsat rene smørrebrøds- og sandwich-steder, og jeg oplever selv, hvad en lækker sandwich kan gøre for ens arbejdsindsats.

Krydret mad - Chili, jalapeños, sriracha, piri-piri, gochujang, tigersauce, sambal, nduja & sobrassada fylder meget for tiden, og de overtager alt; pizza, nudler, sandwich, salat, suppe, snacks, cocktails, sauce osv... Hvis du vil imponere, så glem ikke at tilføje noget stærkt.

GT-nørderiet er taget til næste niveau - nu bliver det til rigtige cocktails. Man har købt fine barredskaber, opgraderet glassortimentet og købt bestemte typer spiritus som aldrig før. Alt sammen for at kunne nyde hjemmemiddagen med en fordrink. Kog sirup, brug ting fra haven/skoven, støv sifonen af ​​og smid det irske i sous videen - det er blot nogle af de tendenser, vi kommer til at se.

 

Retrokager - At finde traditionelle kageopskrifter frem er en stadigt stigende tendens, og noget jeg tror, ​​flere vil få glæde af i fremtiden.

Enkle, populære retter - Tendenser med at lave korte videoer på sociale medier vil fortsætte, hvilket er særligt velegnet til lidt simple hverdagskager (cookies, mug cakes, kladdkager (en svensk chokoladekage) og meget mere). Det er kager, der er hurtige at lave, og som også de ungdommelige bagere, der er på TikTok og Instagram, vil kunne lide at lave.

 

  1. Surdejen lever forevigt - Nu er vi jo endt i endnu en bølge af corona-nedlukninger, og man kan jo ligesom se, at den der trend med at bage med surdej er noget som vi stadig har tid og overskud til. Jeg tror, at det er kommet for at blive - heldigvis. Sammen med surdejsbagningen, tror jeg også, at vi tager nogle af de der lidt mere tidskrævende ting med os videre. Det kan være de hjemmefermenterede ting, den hjemmerøgede bacon, de hjemmekogte marmelader osv. De ting vi har haft for travlt til før, men nu egentlig nyder at gøre, efter at nedlukningerne nærmest tvang os ud i det af ren kedsomhed.
  2. Fagre nye verden - Selvom det i perioder har været svært at komme ud i verden, så synes jeg alligevel at den har åbnet sig op for os. Man kan se at de udenlandske specialiteter fylder mere og mere i dagligvarehandelen. For bare et par år siden, var det næsten umuligt at opstøve rigtige tortillas til tacos, yuzu, kombucha, ponzu, chipotle og ramen nudler. Men nu er de der i massevis og i ordentlig kvalitet mange steder. Vi skal ud og rejse alt det i gastronomien, som vi ikke gjorde fysisk.
  3. Sammen om maden - Nu har vi jo været lukket ned så mange gange efterhånden - og hvis vi ikke var, så har der stadig været formaninger om, at man skulle tænke sig lidt om. Jeg håber, at vi når på den anden side af epidemien snart, så vi kan nyde hinandens selskab mere. Og når vi gør, skal vi også spise mere sammen. Så jeg tror, at der bliver mere fokus på selskabelig mad. Man kan jo også se, at Jamie Oliver har lavet "Together" bogen, og der er fulgt flere lignende med fra andre forfattere.
  4. Kød med omtanke - Vi kommer nok ikke udenom fokuset på klimaet. Det gør, at vi skal have mere grønt på bordet, og det kød vi spiser, forhåbentlig bliver lidt mindre, men af bedre kvalitet. Vi kommer forhåbentlig en dag væk fra tanken om, at en ret består af et stykke kød med tilbehør. Det er jo lidt en rejse og vi er først lige startet.
  5. Oprindelse - Vi vil vide, hvor vores råvarer kommer fra. Det handler både om når vi er i supermarkedet og tager til gårdbutikken. Vi har større interesse i dyrevelfærden, så vi vil sikre os at dyrene har haft det godt. Men det er også gulerødderne og melet, vi bager med. Der er en vis kvalitet i at kende ophavet til det, vi fylder i munden, og glæden ved at vi støtter de små producenters håndværk fremfor storindustrien. Man bliver det man spiser, og hvis det man spiser er lidt unikt, så kan historierne om middagsbordet måske også blive det.
Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne