Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Witt Etna Rotante pizzaovn

Etna Rotante pizzaovnen og dens unikke roterende pizzasten sikrer 360 grader perfekt sprød overflade. Benene står fast med gummifødder og kan foldes væk, når du ønsker at opbevare den et andet sted. Nu kan du lave den bedste hjemmelavede pizza på under et minut!

U-formet pizzaovn med roterende pizzasten - Pizzaen bages jævnt indeni takket være en U-formet brænder langs kanterne og den roterende pizzasten, som opvarmes jævnt takket være sin egen brænder nedefra.

Hurtig opvarmning - Temperaturen inde i pizzaovnen stiger fra 0-500 grader på mindre end 18 minutter. Det giver ovnen tid til at blive klar, mens du forbereder pizzatoppingen og dejen.

Klar på under et minut - Hemmeligheden bag en ægte autentisk italiensk pizza er at bage den ved høj temperatur i kort tid. I løbet af et minut vil din pizza have den sprødeste kant med toppings, hvis smag virkelig bliver udfoldet.

DEALS PÅ PIZZASTÅL

Få dejen rund

Tag et stykke dej i den ene hånd og hold den anden hånd under som støtte. Fold fingrene under dejen og drej den mod håndfladen. Skub lidt hårdere i begyndelsen for at forme dejen. Når dejen begynder at blive rund, slipper du lidt efter lidt og former den helt rund. Nu har du formet dejen. Læg den på en olieret bageplade, og gør det samme med resten af ​​dejstykkerne. Det er også muligt at bruge bordet til formning.

Formning af dejen

Læg den runde, færdiggjorte dej på et meldrysset bord. Træk forsigtigt dejen ud med begge hænder - fra midten af ​​dejen og ud af. Vend bunden igen og igen, og fortsæt med at flade den ud, indtil bunden er så tynd, som du vil have den. Gør det samme med resten af ​​dejstykkerne. Jeg synes, at pizzabundene er bedst, når de har en diameter på 30-35 cm i diameter.

Grill på en bagesten

En bagesten gør det lettere at få perfekte resultater, når du bager pizzaen på grillen. Stenen giver en hurtig undervarme, hvilket er grunden til, at bunden bliver ekstra sprød. Det er vigtigt, at grillen er meget varm - den skal nå op på 250º C. Briketter foretrækkes, fordi almindeligt trækul brænder for hurtigt ud. Fordel briketterne rundt på kanten af ​​grillen og placer et par stykker i midten. Du kan også bruge en gasgrill.

Placer bagestenen i midten af grillen og læg låg på. Stenen skal blive godt varm, inden pizzadejen lægges på. Hvis du ikke har en bagesten, kan du også bruge en let smurt stor stegeepande, der kan tåle ovnvarme eller en paellapande. Husk dog, at de er tyndere end en bagesten, så pizzaen tilberedes hurtigere hurtigere. Husk også, at pizzaerne ikke kan blive lige så store. Pizzaerne skal grilles med låg på for også at få varme fra toppen.

Et bagepapir gør det lettere at skubbe pizzaerne på bagestenen fra en pizzaspade eller tallerken.

Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne