Efteråret er kommet. Tiden hvor minusgraderne og halstørklæderne kommer frem. Det er tid til at holde sig varm!
Vi har samlet nogle opskrifter på varme og lækre efterårs gryderetter og supper - samt de produkter der passer perfekt hertil!
At bage brød i din støbejerns grøde er fantastisk. Brødet er ekstremt velsmagende og du får en utrolig sprød skorpe. Prøv den!
Steg 2kg kød- eller kyllingeben ved 180 grader i 30 minutter. Hvis du har nogle kyllingeben tilovers fra en kogt kylling kan du bruge dem uden at forstege. Anbring benene i en stor gryde og tilsæt 4 liter vand samt 1 spsk æblecidereddike.
Tilsæt et hakket gult løg, to gulerødder i tern, to skiver selleri stilke og to laurbærblade.
Kog det op og lad det små-simre under låg og ved lav varme i 12-24 timer. Tjek den hvert femte time. Lad bouillonen afkøle og si den. Lad den afkøle helt og frys den eventuelt hvis den ikke skal bruges med det samme.
6–8 portioner
4–6 portioner
4 portioner