Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Risotto med kammuslinger

Risotto med kammuslinger

Ingredienser (4 personer):

  • 4 spsk. olivenolie
  • 8 små skalotteløg eller 4 bananskalotteløg
  • 8 skiver bacon – gerne gourmetbacon
  • 300 gram risottoris
  • en god sjat hvidvin
  • 8 dl god grøntsagsbouillon
  • 8 spsk. revet parmesanost
  • salt & peber
  • 12 store kammuslinger
  • frisk timian
  • olie til at stege i
  • cherrytomater

Tilberedning:

  • 1
    Olivenolien varmes op i en tykbundet gryde og finthakket skalotteløg og bacon i små tern kommes i. Når det er brunet tilsættes risene, som steger med i ganske kort tid, inden hvidvinen tilsættes.
  • 2
    Herefter skrues der ned for varmen og risottoen simrer under låg i ca. 15 minutter, hvor der løbende tilsættes bouillon lidt af gangen. Der kan evt. suppleres med lidt vand, hvis det er nødvendigt.
  • 3
    Til sidst smages risottoen til med salt og peber, osten vendes i, hvorefter det tages af varmen og står under låg i et par minutter.
  • 4
    Kammuslingerne steges i lidt olie og timian på en brandvarm pande i ½-1 minut på hver side.
  • 5
    Server risottoen med de ristede kammuslinger og små kvarte tomatstykker.
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne