Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Populære produkter
Artisan KSM175EBK røremaskine, rustik sort KitchenAid Artisan KSM175EBK røremaskine, rustik sort 3.799 kr.
KWL90.124SI Chef Patissier XL køkkenmaskine Kenwood KWL90.124SI Chef Patissier XL køkkenmaskine 7.995 kr.
Snack Collection multijern Tefal Snack Collection multijern 544 kr.
SV80 WiFi Sous Vide + Caso VC300 Pro vakuumpakker Steba SV80 WiFi Sous Vide + Caso VC300 Pro vakuumpakker 1.640 kr.
Grydesæt 3 dele Eva Trio Grydesæt 3 dele 749 kr.
Exclusive familiepakke Aqvia Exclusive familiepakke 1.599 kr.
SV50 sous vide Steba SV50 sous vide 879 kr.
Appartamento espressomaskine hvid Rocket Appartamento espressomaskine hvid 10.414 kr.
Teddy køkkenmaskine grå Bjørn Teddy køkkenmaskine grå 7.999 kr.
V60 Buono 80 elkedel Hario V60 Buono 80 elkedel 732 kr.
Citronpresser Funktion Citronpresser 119 kr.
ICE-12S isterningemaskine Wilfa ICE-12S isterningemaskine 1.165 kr.
Risotto med kammuslinger

Risotto med kammuslinger

Ingredienser (4 personer):

  • 4 spsk. olivenolie
  • 8 små skalotteløg eller 4 bananskalotteløg
  • 8 skiver bacon – gerne gourmetbacon
  • 300 gram risottoris
  • en god sjat hvidvin
  • 8 dl god grøntsagsbouillon
  • 8 spsk. revet parmesanost
  • salt & peber
  • 12 store kammuslinger
  • frisk timian
  • olie til at stege i
  • cherrytomater

Tilberedning:

  • 1
    Olivenolien varmes op i en tykbundet gryde og finthakket skalotteløg og bacon i små tern kommes i. Når det er brunet tilsættes risene, som steger med i ganske kort tid, inden hvidvinen tilsættes.
  • 2
    Herefter skrues der ned for varmen og risottoen simrer under låg i ca. 15 minutter, hvor der løbende tilsættes bouillon lidt af gangen. Der kan evt. suppleres med lidt vand, hvis det er nødvendigt.
  • 3
    Til sidst smages risottoen til med salt og peber, osten vendes i, hvorefter det tages af varmen og står under låg i et par minutter.
  • 4
    Kammuslingerne steges i lidt olie og timian på en brandvarm pande i ½-1 minut på hver side.
  • 5
    Server risottoen med de ristede kammuslinger og små kvarte tomatstykker.
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail.
70 777 554