Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
PRISVINDENDE KNIVE GENNEM TIDERNE

PRISVINDENDE KNIVE GENNEM TIDERNE

Global G-2 kokkekniv 20 cm

Globals G-2 kokkekniv er en soleklar vinder, der gang på gang har vundet førstepræmien i bedst-i-test konkurrencer. Det japanske design fra 1985 holder standarden år efter år! I 2018 vandt G-2-kniven førstepladsen hos svenske konsumenttest.se, og i både 2021 og 2022 tog den igen førstepladsen i både Kockhuset.se og Konsumentmagasinets bedst-i-test-konkurrencer.

G-2-kniven er basen for hele Global-sortimentet og er også den kniv, som langt de fleste vælger at købe som deres første kniv. G-2-modellen er fremstillet af et hårdt rustfrit stål kaldet Cromova 18. Den unikke stålblanding består ud over jern og kulstof også af krom, molybdæn og vanadium. Selve navnet Cromova er derfor en kombination af de første bogstaver i ordene.

Et særligt kendetegn ved Cromova 18 er stålets velafbalancerede hårdhed. Et for hårdt knivblad sprækker meget let og kan derfor let blive beskadiget af rust. Hvis man derimod bruger et stål der er for blødt, vil æggen i stedet miste sin skarphed. Med Cromova 18 er det lykkedes at finde den perfekte balance; stålet er meget rustbestandigt, og æggen kan slibes knivskarp.

Håndtaget på G-2-kniven består af to udstansede halvdele fyldt med sand for at finde den optimale vægtbalance og samtidig give dig et ergonomisk og behageligt greb, når du arbejder.

Global G-2 er kniven til både hjemmekokken og den professionelle!



Fiskars Hard Edge kokkekniv 20 cm 

Begrundelse: "Kendetegnet for testvinderen Fiskars Hard Edge er, at kulstofindholdet er lavest i testen. Grunden til, at bladet stadig kan slibes skarpere end mange andre knive, er ifølge Fiskars’ produktchef, at der er udviklet en patenteret teknologi, som styrker bladet ved knivsæggen og bevarer skarpheden længere. Fiskars hævder, at de på denne måde har udviklet en kniv, der både i forhold til skarphed og levetid kan konkurrere med knive, hvor bladet er lavet af et meget dyrere stål."

Skarpaste kniven skär inte hål i plånboken, Testfakta, 11/10-2021

Miyabi Birch 5000 MCD Gyutoh kokkekniv 20 cm

Begrundelse: "Alle kan lide denne kniv. Den ligger godt i hånden og holder, hvad den lover."

Tre kockar utser årets kniv - alla gillar vinnaren, Aftonbladet, 2019.

Gyutoh er japansk for kokkekniv, som er en type kniv, der er beregnet til det lidt hårdere arbejde i køkkenet. En god kokkekniv skal både være skarp og have et robust blad. Knivmærket Miyabi kropsliggør essensen af japanske knive, hvilket er tydeligt i både kvalitet og design.

5000 MCD-kokkekniven har et håndtag i masurbirk, der giver den et unikt lyst udseende. Stålet er fremstillet af 101 lag MC63-stål, der er blevet ishærdet ved -196 °C, hvilket giver det en utrolig hårdhed på 63 HRC. 

Alle Miyabi-knive er slebet med en traditionel japansk teknik kaldet "Honbazuke", som giver knivene en ekstraordinær skarphed.

Miyabi Birch 5000 MCD Gyutoh kokkekniv 20 cm

Begrundelse: "Alle kan lide denne kniv. Den ligger godt i hånden og holder, hvad den lover."

Tre kockar utser årets kniv - alla gillar vinnaren, Aftonbladet, 2019.

Gyutoh er japansk for kokkekniv, som er en type kniv, der er beregnet til det lidt hårdere arbejde i køkkenet. En god kokkekniv skal både være skarp og have et robust blad. Knivmærket Miyabi kropsliggør essensen af japanske knive, hvilket er tydeligt i både kvalitet og design.

5000 MCD-kokkekniven har et håndtag i masurbirk, der giver den et unikt lyst udseende. Stålet er fremstillet af 101 lag MC63-stål, der er blevet ishærdet ved -196 °C, hvilket giver det en utrolig hårdhed på 63 HRC.



Chroma type 301, Design by Porsche, kokkekniv 20 cm
 

Begrundelse: Efter slid- og korrosionstest holder denne kniv sin skarphed bedst. "Dette blev testet ved at gentage den samme test, efter at knivene har skåret frem og tilbage 30 gange gennem et stykke papir med høj slitageeffekt", siger Magnus Palm, testleder ved Sveriges Tekniske Forskningsinstitut.

Vinder af Best in Test 2011 ifølge Testfakta.se.

Vulkanus VG2 Professional knivsliber

Begrundelse: "Knivsliberen både sliber og polerer kniven samtidigt, og den er utrolig nem at bruge." Aftonbladet, 2019.

VG2 Professional har en slibevinkel på mellem 11-21 grader, hvilket giver bedre sliberesultater og gør dine knive så gode som nye, uden ridser og hak. Takket være VG2 Professionals helt unikke, patenterede fjederteknologi og den høje kvalitet på komponenterne af rustfrit stål, sikres både en lang levetid og sikre fødevarer. Vulkanus er fremstillet af rustfrit stål og er velegnet til professionelle kokke såvel som til den glade amatør.

Fandt du det, du ledte efter?

Hvis ikke, vil vi gerne anbefale knivbloggen, der er fyldt til randen med spændende læsning - alt om knive (selvfølgelig). Eller gå på opdagelse i vores udvalg af køkkenknive, KitchenOne har over 1400 knive at vælge imellem. Vi hjælper dig med at finde din favorit!

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne