G-2 Spids Kokkekniv

G-2 Spids Kokkekniv

599 kr.

Et godt sted at starte din knivsamling ville være med denne kokkekniv. Global G-2 Kokkekniv har et højt blad, hvilket giver god plads til at støtte med knoerne, hvilket giver en god kontrol over kniven. 

Den knivskarpe hæl gør det nemt hurtigt at lave hul i f.eks. tomater uden at skulle mase den. Det ergonomiske design gør, at mange professionelle såvel som amatørkokke vælger Global fremfor andre.

Gratis levering ved køb over 500 kr*
Altid 365 dages fortrydelsesret
Eksperter siden 2005
Anmeldelser
5.0 Baseret på 19 anmeldelser
Lena M
Købte denne som gave, da vi selv har haft vores i 20 år og er tilfredse.
Oversat fra Svensk
Ulla K
Fantastisk som gave.
Oversat fra Finsk
Gunilla S
Karoliina S
Fremragende køb
Fremragende produkt
Oversat fra Finsk
G-2 Spids Kokkekniv

Et godt sted at starte din knivsamling ville være med denne kokkekniv. Global G-2 Kokkekniv har et højt blad, hvilket giver god plads til at støtte med knoerne, hvilket giver en god kontrol over kniven. 

Den knivskarpe hæl gør det nemt hurtigt at lave hul i f.eks. tomater uden at skulle mase den. Det ergonomiske design gør, at mange professionelle såvel som amatørkokke vælger Global fremfor andre.

Opbevaring af dine global knive

For at undgå, at dine Global knive mister deres skarphed bør du opbevare dem på en af følgende måder; Magnetskinne, knivblok eller knivtasker. Du må aldrig lægge dine Global knive ubeskyttet i bestikskuffen. 

Vedligholdelse - pleje

Når du investerer i en kniv af høj kvalitet, som f.eks. en Global kniv, er det en investering for livet. Derfor bør du også behandle dem på en bestemt måde. Global knivene skal altid vaskes op i hånden. Hvis du kommer din Global-kniv i opvaskemaskinen, mister den sin skarphed og risikerer rust-- og syreangreb. Du skal vaske den op og tørre den af lige efter brug samt sætte den på plads i enten knivblok, knivmagnet eller knivtaske.

Knivbladende er tynde på Global-knivene, hvilket gør, at frostvarer og knogler slider hårdt på knivene. Derfor bør du tø frossen mad op før du skærer samt bruge en kødøkse, hvis du skal skære i ben.

Madsyreangreb kan give små pletter på din knive, som skal fjernes med et metalpudsemiddel. Du bør fjerne pletterne med det samme, for at undgå, at de sætter sig i dybden. Skulle der komme en flammelignende skær på knivbladet, er det en belægning fra syren i kød. Dette kan du fjerne med stålpudsemiddel eller wienerkalk.

Vedligeholdelse - slibning

Du bør slibe dine Global-knive jævnligt, og til dette anbefaler Global et specialudviklet værktøj fra serien til dette formål. Der er flere forskellige metoder; et strygestål, en slibesten eller en speciel Shinkansen-knivsliber. Shinkansen-knivsliberen sliber i præcis den 15 graders vinkel, som knivene kræver.

  • God kontrol over kniven
  • Med knivskarp hæl
  • Et must-have for hjemmekokken
Loading video...