Sievert

Sievert

Hvad giver desserten den sprøde overflade, kan gratinere skinken, karamellisere den brændte kanel i drinken samt tænde lysene på køkkenbordet, når maden er klar? Vi taler selvfølgelig om gasbrænderen og endnu mere specifikt - om Sievert. For det er ikke alle produkter, der har gode anmeldelser fra både professionel kok og nybegynder i køkkenet. Men her adskiller Sievert sig fra mængden. Virksomheden, som er svensk, har rødder, der strækker sig helt tilbage til 1882.

For nogle kan det virke lidt besværligt at bruge en gasbrænder. "Er det virkelig sikkert?" Måske har du hørt om brændere, hvor håndtaget smelter. Eller prøvet en variant, hvor man skal brænde "i en hel evighed", før maden når det ønskede resultat. Svaret er så enkelt, at det kan lyde latterligt. Men når det kommer til gasbrændere erkvaliteten -A & O.

En brænder med høj standard er altid sikker at bruge. Det samme gælder effekten. Med en gasbrænder fra Sievert kan du stole på at kunne effektivtkaramelliseredesserten, griljere maden og flambere drinken. For nylig blev Sieverts udnævntHandyjettil ”Bedste Valg” i kategorien gasbrændere, da Testet.nu lavede sin årlige undersøgelse (2023).

Klik på "alle produkter" for at udforske Sieverts sortiment direkte. "Inspiration" for at lære mere om bar- og madlavning med håndbrændere. Under "personalets tips" hjælper vi dig med at komme i gang med din gasbrænder.

Profferne taler varmt om Sieverts gasbrænder

Det siger Mesterkokken Johannes Ørnemark

Loading...

PERSONALET GUIDER

Sådan siger Petterom sin Powerjet håndbrænder fra Sievert!

KOM I GANG MED HÅNDBREMSER

Det er enkelt at bruge en brænder i køkkenet. Lettere end at sige "seks-laks-i-en-laksæske".

Hvad skal du bruge en gasbrænder til?

Opskrift

Lynflamberet laks siger man ikke nej til. Kan laves på et par sekunder med en brænder

Nigiri - laks, tun & avocado

4 personer

  • 3 dl sushiris

  • 3 dl vand

  • 1/2 dl riseddike

  • 1/2 dl sukker

  • 100 g fisk af god kvalitet, f.eks. rå laks eller tun

  • 2 avocadoer

  • 1-2 nori-ark

  • Wasabi

  • Lys soja

  • Chilimayonnaise

Sådan gør du

  1. Start med at koge risene i god tid (følg anvisningerne på pakken). Lad køle af.

  2. Skær fisken i tynde skiver med en skarp kniv.

  3. Gør det samme med avocadoen.

  4. Skær nori-arkene i den ønskede bredde.

  5. Form risene til en rektangulær form med fugtige hænder.

  6. Hvis du ønsker krydret - smør et tyndt lag wasabi på, og læg derefter en tynd skive fisk/avokado ovenpå. Hvis du vil - fastgør fisken/avokadoen med et stykke nori. Fugt lidt af arket for at få det til at sidde fast.

  7. For at få mere smag frem i fisken - brænd af med din gasbrænder til den ønskede grad.

  8. Server sushien med soja, wasabi og chilimayonnaise.

Tips & tricks

  • Der kræves meget høje temperaturer, når du skal sode din råvare. Det løser du nemt med Powerjet. Derefter skal du eksperimentere med den bedste afstand mellem det, der skal tilberedes, og håndbrænderen. Det er forskelligt fra råvare til råvare, men det er sjovt at eksperimentere for at finde den rigtige afstand for at fremhæve teksturen og forhøje smagene.

  • Generelt giver brænding på tæt hold en tynd overflade med masser af smag og en kraftig farve. Men det modsatte er tilfældet, hvis man holder brænderen på lidt længere afstand af råvaren, så tager det længere tid at "tilberede", men varmen trænger dybere ned, og der skabes en tykkere overflade, som giver en rigtig god konsistens.

Alkoholfri æbledrik med kanel & italiensk marengs

2 pers

Italiensk marengs

  • Æggehvide fra 2 æg

  • 2 spsk vand

  • 1 dl sukker

Kanelssirup

  • 1/2 dl sukker

  • 1/2 dl vand

  • 2 teskefulde kanel

  • 1/2 citron, saften

  • 2 dl æblemost

Gør sådan her

  1. Vi starter med marcipanen.

  2. Kog vand og sukker i en gryde, indtil det når 120 grader. Når det når 110 grader, pisk æggehviden til et stift skum.

  3. Hæld sukkerblandingen i en tynd stråle ned i skummet, mens du pisker med høj hastighed med en elpisker. Pisk indtil marcipanen er helt afkølet.

  4. Kog ingredienserne til kanelsukkerlagen i en gryde. Lad det køle af.

  5. Hæld citronsaft i 2 glas.

  6. Fordel æblemosten i glassene for derefter at blande kanel-sukkerlagen i.

  7. Læg forsigtigt den italienske marcipan på og brænd den af med din gasbrænder.

Sievert

Sievert