Rabarber
)
Nu hvor foråret er her, og det begynder at være tid til at nyde den dejligt syrlige rabarber! Vi har fået hjælp
af bag-blogger Yvonne Landin (bakalite.se), som har udarbejdet lækre rabarberopskrifter til dig at
test i vores og sommer!
)
En saftig glutenfri mandelkage med rabarber toppet med syrlig rabarbercurd og cremet Mascarponetopping.
)
Forårets og sommerens måske lækreste drink. Surt og sødt mødes i en perfekt kombination. Hop med på skum-trenden – kun fantasien sætter grænser for smagen!
)
Blød og cremet rabarber-is toppet med kagekrummer er en vidunderlig sommerlig udgave af en rabarbertærte.
Tip! Prøv at krydre isen med kardemomme, lime eller mandellikør.
)
Krydret chutney, hvor rabarber giver både sødme og syrlighed og løfter grilningen. Chutney er også en rigtig fin værtindegave, så benyt lejligheden til at lave en dobbelt portion, og giv et glas væk.
Tip! Prøv at erstatte karryen med ingefær, kanel eller spidskommen.
)
En sød-syrlig rabarbercurd er rigtig god til at tilsætte smag og toppe bagværk med, men prøv også at den som topping på ristet brød.
Tip! Prøv at krydre curden med vanilje, kardemomme eller sort peber.
)
Vov at prøve denne smagfulde og farverige rabarberdrink i en spændende kombination med fennikel! En af ingredienserne i drinken er rabarbersirup. Rabarbersirup er en perfekt base til drinks – men prøv også at pensle nybagte boller med siruppen eller brug den til at give næste kop te et ekstra pift!