

Superior kokke-/Universalkniv
Denne kokke-/universalkniv tilhører MACs Superior-produktserie og er produceret i ekstra stærkt stål med et ganske tyndt blad. Dette gør kniven helt utrolig skarp, og derfor er den ideel til blandt andet fisk. Den nederste del af bladet er desuden glasblæst, hvilket giver en lettere ru effekt, der gør, at eksempelvis grøntsager ikke klæber fast til bladet.
MAC bliver smedet i byen Sakai, Japan. MAC har en lang tradition for håndværket, som stammer tilbage fra smedningen af de gamle samuraisværd. Hver eneste kniv bliver stadigt håndslebet og kvalitetskontrolleret inden de forlader produktionen. MAC-knivene har et højt kulindhold, som holder skarpheden, og er samtidigt rustfrie.
Mere information om Superior kokke-/Universalkniv
Adrián
4 år siden
Har brugt den på arbejdet i 5 år, og det er den bedste kniv, jeg nogensinde har brugt. Passer utrolig godt i min hånd og føles behageligt.
Henrik
5 år siden
Klassiker - Meget alsidig og prisvenlig kniv.