

Superior Japansk kokkekniv/Santoku
Denneg japanske kokkekniv, der også kendes som en santoku-kniv, har en bladlængde på 17cm og et behageligt skaft i pakkatræ. Knivbladets nederste del er glasblæst, hvilket giver en lettere ru overflade, så grøntsagerne ikke klistrer til bladet.
MAC bliver smedet i byen Sakai, Japan. MAC har en lang tradition for håndværket, som stammer tilbage fra smedningen af de gamle samuraisværd. Hver eneste kniv bliver stadigt håndslebet og kvalitetskontrolleret inden de forlader produktionen. MAC-knivene har et højt kulindhold, som holder skarpheden, og er samtidigt rustfrie.
Mere information om Superior Japansk kokkekniv/Santoku
Vincent
3 år siden
Har haft denne kniv i over 14 år - bare slibe og bruge. Helt fantastisk.
Kerstin
4 år siden
En værdsat gave, der opfyldte ønsket
Ismael
5 år siden
Efter lidt over et år med brug, meget tilfreds. Relativt god funktion til det meste.
johnny
6 år siden
Kanon god, passende størrelse til det meste


