Kampagne

Kamado sumo

Slagterpapir, 30 m

139 kr.149 kr.

Kraftigt slagterpapir til indpakning af større udskæringer af kød, for eksempel spidsbryst, entrecote, ribben, kylling eller fisk, for at beskytte kødet mod at blive for tørt under længere tilberedning og langsom tilberedning ved lav varme.

Fordelen ved slagterpapir sammenlignet med folie er, at papiret afleder varme og forhindrer, at temperaturen stiger, når kødet tilberedes eller steges ved lav varme i lang tid. En jævn temperatur og god luftcirkulation er hemmelighederne bag den fine, sprøde skorpe på kødet, som mesterne opnår. Det giver også kødet mulighed for at "ånde" bedre og dermed bevare sin mørhed, samtidig med at det absorberer noget af røgsmagen, hvilket giver en uforglemmelig madoplevelse!

Papiret fra Kamado Sumo er uvokset, det er ubleget og kan faktisk også bruges som en rustik dug ved servering. Ligesom bagepapirskartoner har kartonen en skærekant, så du nemt kan rive så meget af, som du har brug for, og gemme resten til næste gang.

  • Godkendt til fødevarebrug
  • Uvokset
  • Ubleget
  • 30 m langt
  • 45 cm bredt
  • 70 gr
  • Til langtidskogning af kød
  • Helt mørt kød med lækker skorpe
  • Kan bruges til mange fødevarer
  • Riv så meget du skal bruge af rullen
  • Ubleget og uvokset slagterpapir af høj kvalitet