



iSommerlier vinilter
Nu kan du nemt og hurtigt nyde en perfekt dekanteret vin. Takket være iFavine iSommerlier vinilter kan du dekantere din vin på blot et par minutter og ikke timer. iSommerlieren filtrerer den omgivende luft og fjerner samtidig luftforurenende stoffer. Dertil isolerer den oxygen fra nitrogen og carbondioxid. Således ilter den vinen med en konstant strøm af renset luft. På drejeknapperne kan du nemt og enkelt indstille den ønskede dekanteringstid, du kan nemlig både starte, pause og stoppe processen på maskinen.
Den patenterede glaskaraffel sørger for at fordele ilten jævnt i karaflen, herved blødgør den tanninerne i vinen samtidig med at den forstærker smag og aroma, og fremhæver vinens fulde smagspotentiale. Hele denne proces fuldender iltningen og giver den bedste smag til din vin på kort tid. Glaskaraflen skal skylles forsigtig efter brug. Det er den perfekte gadget til vinentusiasten, der ønsker den bedste smag hver gang.
Mere information om iSommerlier vinilter
- Mærker: Ifavine
- Kategori: Vinkaraffel
- Artikelnummer48264
- Leverandørens artikelnummer: IFAD512
- Farve: Sort
- Bredde:28.5 cm
- Højde:41 cm
- Dybde:22.1 cm
- Vægt:4.8 kg
Tomas
1 år siden
3299kr (5000kr i mange butikker) er mange penge, men efter at have testet min Ifavine med hjælp fra to flasker La Orphica (Monastrell) 2021, synes jeg, at den er pengene værd. Uanset om du dekanterer i en bredbundede karaffel eller med hjælp fra Ifavine, løfter du smagsoplevelsen til nye højder. Forskellen er, at med Ifavine tager processen 1-2 minutter i stedet for 30 minutter til 2 timer (afhængig af vin). Det er perfekt, hvis man skal holde en middag eller ønsker at nyde et perfekt glas vin uden en lang forberedelse. Med Ifavines hjælp fik jeg fremhævet en meget fin smag af mørke bær (kirsebær) i La Orphican, og generelt fik vinen en rundere tone uden den stridhed/bitterhed, som en ung vin kan have. Lugten blev betydeligt mere frugtagtig, men hverken lugt eller smag blev flad eller usikker, men blot mere kompleks med tydeligere smage/nuancer. Jeg vil påstå, at dekantering (klassisk eller via Ifavine) er prisforhøjende, med det mener jeg, at en 150kr vin efter dekantering kan smage som en 3-400kr vin. Forskellen er efter min mening meget stor. Det eneste "problem", jeg kan se, er den delikate karaffel, som har en centreret glasstav til iltning. Den kan let gå i stykker, og opvaskemaskine er udelukket. En ny 750ml karaffel koster cirka 1500kr. Men jeg kan ikke andet end at anbefale Ifavine, den gør virkelig arbejdet med at tage din vin til nye niveauer :)




