
Brødform m/ låg
Uanset om du skal bage brød eller tilberede en lækker postej, så kan du med fordel bruge Holms brødform. Den er laet af rå støbejern, der er med til at give den et råt look. Takket være materialet kan du også bruge den på komfur - selv induktion. Ønsker du at bruge den på komfuret, er det vigtigt, at du løfter brødformen når du skal flytte på den - du må aldrig skubbe den frem og tilbage.
Støbejernet sørger for at fastholde varmen og give en god og jævn varmefordeling. For at undgå en eventuel rustdannelse, er det vigtigt, at støbejernet er helt tørt når du stiller den væk. Den tåler ikke opvaksemaskine, så du bør rengør med varmt vand og opvaskemiddel - også gerne inden brug den første gang.
Mere information om Brødform m/ låg
Kristina
28 dage siden
Prisvenlig brødform, der giver brødet en dejligt sprød overflade, fungerer perfekt!
Gro
10 måneder siden
Flot produkt, laver fine lidt mindre brød og behøver ikke at bøvle med metalforme og bagepapir 😊👍
Bente
11 måneder siden
Det er helt perfekt at lave f.eks. æltefrit brød i denne form! Den eneste ulempe er, at låget kan være lidt svært at få af, især under bagning.
Ingvild
1 år siden
Super brødform, lige passe stor, og ikke for tung. Jeg kunne lide, at der følger en opskrift med.
Disa
1 år siden
Holm terrine/brødform. Kanon! Vi lavede Terrine Lyonnaisse i aften. Surdejsbrød og cornichons og rødvin til. Mums
Kim
2 år siden
Ruglet bund, pas på bordpladen Låget er helt tåbeligt lavet, ingen håndtag, konceptet er jo at tage låget af i bageprocessen.
Johanna Lovisa Kristina
2 år siden
Bagestål i støbejern - hvilken højde! Brødet slipper let, og skorpen bliver så fin. Super flot desuden, den bedste gaveidé til folk, der har alt.
J
2 år siden
Jeg blev meget begejstret, så snart jeg fik den hjem. Den er perfekt i størrelsen og behøver ikke at blive brændt ind. Det er bare at vaske den, olie den ind og begynde at bruge! Det eneste negative er, at det er svært at løfte låget af, når den er meget varm. Der er ikke noget at få et ordentligt greb om.
Georg
2 år siden
Bagformen er perfekt til mine mindste brød.
Inger
2 år siden
Brødene bliver fine. Jævnt bagt. Stort minus for at der ikke er noget håndtag på låget. Svært at tage af, når det er varmt.

