Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Jul med KitchenAid

Julen handler om mere end bare gaver og juletræer – det er øjeblikkene i køkkenet, duftene af krydderier og varmen, der spreder sig,
som skaber noget unikt. Med KitchenAid-køkkenmaskiner ved din side kan selv klassiske desserter få et moderne twist. Forestil dig en
silkeblødt espresso-is, hvor dybe kaffetoner møder et strejf af julekrydderier. Forvandl enkle ingredienser til en ny juletradition,
alt imens køkkenassistenten gør det hårde arbejde.

 

Artisan køkkenmaskine 6,6 liter + Ice Cream Maker

KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE er en usædvanlig kraftfuld, robust og støjsvag køkkenmaskine. Den giver dig en kombination af KitchenAids mest kraftfulde motor og en stor skålkapacitet på 6,6 liter – alt sammen pakket ind i det ikoniske design med klassiske kurver. Denne variant leveres også med 5KSMICM Ice Cream Maker, så du kan bruge din køkkenmaskine til at lave fantastisk hjemmelavet is. Sættet fås naturligvis i en lang række farver, så du kan finde den maskine, der passer bedst til dit køkken.

Ice Cream Maker er et førsteklasses tilbehør, der hurtigt forvandler din KitchenAid Artisan til en ismaskine. En isskål med en kapacitet på 1,9 liter og en utrolig hurtig driftstid – på mindre end en halv time har du is eller sorbet klar. Ud over tilbehøret til fremstilling af is medfølger der også en 6,6 liters skål i rustfrit stål, stænkskærm, piskeris, dejkrog, fladmikser og dobbelt fladmikser med silikonevinge. Hvis du vil, kan du tilføje flere dele for at få endnu flere muligheder i køkkenet med redskaber til alt fra hjemmelavede pølser og lasagne til salat og hjemmelavet mel.

Lige nu: 7 500 kr.

Ord. pris 9 249 kr.

SE PRODUKTER

Cremet espresso-is

Ca. 1 liter is

Findes der noget bedre end hjemmelavet is? Her får du en opskrift på en cremet espresso-is med en dyb smag af kaffe. Du kan sagtens reducere mængden af espresso efter smag og behag.

Forberedelse: For at få det bedste resultat skal du fryse isen i 16 timer før brug.

Du skal bruge

  • 5 dl piskefløde
  • 2 dl sødmælk
  • ¾ dl sukker, ca. 70 g
  • ½ dl brun farin, ca. 40 g
  • 1 knsp. Salt
  • 6 æggeblommer
  • 1 tsk. vaniljepasta (½ vaniljestang eller 2 tsk. Kan også bruges)
  • 1 dl brygget espresso (ca. 2 dobbelte espressoer)
  • Kaffebønner til pynt

Sådan gør du

  1. Kom fløde, mælk, sukker, brun farin og salt i en stor gryde. Bring det i kog, og skru ned til middel varme. Pisk konstant, lad det simre i ca. 2 minutter, og tag det af varmen.
  2. Pisk æggeblommerne i en separat skål. Hæld ca. 2 ½ dl af den varme flødeblanding over æggeblommerne under konstant piskning.
  3. Hæld æggeblandingen tilbage i gryden, sæt den på middelvarme, og rør konstant, indtil det når ca. 80-85 grader. Det er vigtigt, at det ikke koger eller kommer over 85 grader.
  4. Tag gryden af varmen, og rør den friskbryggede espresso og vaniljepasta i. Pisk det sammen, og hæld dejen i en ren skål. Pak den ind, og sæt den på køl i mindst 8 timer, helst natten over.
  5. Monter is-tilbehøret på din KitchenAid. Sigt ismassen gennem en finmasket si, og kør dejen i ismaskinen på hastighed fire.
  6. Stil isen i fryseren indtil servering. Servér med en kop dampende espresso, og hvorfor ikke pynte isen med nogle kaffebønner?

Cremet fettuccine med svampe, brunet smør og ristede mandler

4 portioner.

Du skal bruge

Pastadej

  • 6 ½ dl durumhvedemel, 400 g
  • 5 æg, 260 g

Pastasauce

  • 50 g smør
  • 350 g svampe (svampe efter eget valg eller en blanding af svampe)
  • 3 skalotteløg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • Salt og peber
  • 2 knsp. chilipulver
  • 200 g friske spinatblade
  • 1 dl tør hvidvin
  • 3 dl piskefløde
  • 1 - 2 dl pastavand

Brunet smør med citron

  • 100 g smør
  • 1 spsk. presset citron

Topping

  • 2 dl hakkede, ristede mandler (du kan også bruge hasselnødder eller græskarkerner)
  • Revet parmesan

Sådan gør du

  1. Begynd med pastadejen.
  2. Kom alt melet ud på bordpladen, og lav en fordybning i midten. Slå æggene ud i fordybningen, og pisk dem let med en gaffel. Tilsæt lidt mel ad gangen fra siderne med gaflen, og pisk forsigtigt melet ind i æggene. Når dejen begynder at ”samle sig”, skal den æltes med melede hænder i ca. 10 minutter. Hvis der er brug for at tilsætte mere mel, så vær forsigtig, og tag lidt ad gangen, ellers bliver dejen svær at arbejde med. Ælt, indtil dejen er elastisk, men ælt den gerne i lang tid for at få det bedste resultat. Dejen skal føles fugtig, men ikke klistre til dine hænder. Pak den ind, og lad den hvile i køleskabet i mindst 1 time.
  3. Monter lasagnevalsen på din KitchenAid. Del dejen i 2 stykker, og tryk dem flade. Kør hver del gennem lasagnevalsen på det tykkeste niveau på rullen. Gentag og reducer niveauet trin for trin, indtil du har den ønskede tykkelse. Du kan halvere pastalængden, hvis den bliver for lang og svær at holde. Skift til fettuccine-pastavalsen, og kør pastalængderne igennem. Mel pastaen let, og rul forsigtigt hver stribe op. Lad pastaen tørre, mens du laver pastasaucen.
  4. Bring rigeligt med vand i kog i en stor gryde, og salt godt.
  5. Brun smørret på en pande ved middel varme, mens du pisker konstant. Når du har et nøddebrunt smør, pisker du citronsaften i. Sæt det til side.
  6. Rens og skær svampene i den ønskede størrelse. Steg svampene på en varm pande uden fedtstof, indtil de har afgivet deres væske. Tilsæt smør, skru lidt ned for varmen, og sauter svampene, til de får en flot farve.
  7. Tilsæt hakket skalotteløg, hvidløg, krydderier og salt, og steg indtil løgene er blanke. Rør spinat i, derefter hvidvin, og lad den koge lidt ind. Tilsæt fløde, og lad det hele simre i et par minutter. Kog pastaen i ca. 1 minut, hæld lidt af pastavandet i pastasaucen, og rør rundt. Hæld vandet fra pastaen, kom det ved pastasaucen, og rør forsigtigt rundt i gryden, indtil pastaen er helt dækket af saucen. Server med brunet smør, hakkede mandler og parmesan.

Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne