Plejeanvisninger
Stegepanden fra Kockums Jernverk er indbrændt, når du køber den - skyl blot af og tør den tør med køkkenrulle. Derefter er den klar til at blive brugt med det samme.
Vælg altid varmezonen efter en størrelse, der svarer til stegepannens bund. Varm stegepanden langsomt med en klat madfedt. Start på en lav temperatur og øg derefter gradvist for at fordele varmen effektivt over hele overfladen. Når panden er opvarmet, kan tilberedningen ske ved en lavere temperatur. Tænk på, at hvis stegepanden opvarmes til over 450°C, eller for hurtigt på induktion, kan det medføre, at den skævner.
Alle typer af redskaber kan bruges i en kulstålspande.
Lad panden køle af, inden rengøring. Skyl aldrig koldt vand i en varm pande, da den kan deformere. For at undgå rustangreb – lad aldrig en kulstålpande være våd.
Stegepannens håndtag kan blive varmt, brug derfor grydelap.
Den indbrændte overflade er sort og kan skifte til en rødbrun tone, dette skyldes, at kulstålet oxiderer under brug og er helt naturligt. En kulstålspande bliver kun bedre med tiden og jo mere den bruges.
)
)
)
)
)
)

)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)

)
)
)
)
)
)
)
)
)