Tortillabröd

Tortillabrød

16

brød

Luftige og bløde brød, der passer perfekt til tacos og andre mexicanske retter – nemme at lave med få ingredienser.

Du skal bruge:

  • 250 g hvedemel

  • 0,5 teskefuld salt

  • 50 g olivenolie

  • 1–1,5 dl vand (ca. 100–110 g)

Gør sådan her: 

  1. Bland hvedemelet og saltet. Tilsæt derefter olivenolie og vand lidt ad gangen, og ælt dejen, indtil den er blød og smidig – den skal ikke være klæbrig.

  2. Læg dejen på en meldrysset flade, del den i 16 stykker à ca. 25 g, tril dem til kugler og lad dem hvile under et viskestykke i 10 minutter.

  3. Kavl hver kugle ud til en tynd cirkel og steg i olivenolie på begge sider, indtil de får en fin farve.

  4. Pak brødene ind i et viskestykke, så de holder sig bløde, mens du forbereder fyldet.