
Torskeryg med citronpasta og honningstegte haricots verts
4
Portioner
Du skal bruge:
Citronpasta:
300 g pastaskaller
6–7 dl grøntsagsbouillon
10 g smør
1 skalotteløg
75 g parmesan
¾ dl fløde
1 citron (skal og 1 spsk citronsaft)
Salt og sort peber
Torsk:
4–6 torskefileter
Frisk timian
Salt og peber
Honningstegte haricots vert:
250 g haricots verts
2 spsk olivenolie eller smør
1 fed hvidløg
1 spsk honning
Salt og sort peber
Gør sådan her:
Citronpasta:
Riv citronskallen og pres 1 spsk saft.
Hak løget fint og svits det blødt i smør på Sauté-programmet.
Hæld 6 dl bouillon i og start Pasta-programmet. Når det koger, tilsæt pastaen og sæt tiden til 8 minutter.
Rør indimellem, og tilsæt mere vand eller forøg tiden om nødvendigt.
Tilsæt fløde, citronskal, citronsaft og parmesan. Rør rundt og smag til med salt og peber.
Torsk:
Placer risten i høj position over pastaen.
Læg torskefileterne på risten, krydr med salt og peber og læg timian på.
Luk låget og start Crisp & Steam-programmet.
Kør i 5–10 minutter, eller indtil fisken er færdig.
Honningstegte haricots vert:
Nip de friske bønner og blanchér dem i letsaltet vand i ca. 2 minutter.
Hak hvidløget fint.
Sæt multicookeren på Sauté-programmet.
Kom olie og hvidløg i, og varm op under automatisk omrøring.
Tilsæt bønnerne, krydr med salt og peber.
Steg ved middel varme i 2–3 minutter, indtil bønnerne får farve.
Dryp honningen over.