Torskrygg med citronpasta och honungsstekta haricots verts

Torskeryg med citronpasta og honningstegte haricots verts

4

Portioner

Du skal bruge:

Citronpasta:

  • 300 g pastaskaller

  • 6–7 dl grøntsagsbouillon

  • 10 g smør

  • 1 skalotteløg

  • 75 g parmesan

  • ¾ dl fløde

  • 1 citron (skal og 1 spsk citronsaft)

  • Salt og sort peber

Torsk:

  • 4–6 torskefileter

  • Frisk timian

  • Salt og peber

Honningstegte haricots vert:

  • 250 g haricots verts

  • 2 spsk olivenolie eller smør

  • 1 fed hvidløg

  • 1 spsk honning

  • Salt og sort peber

Gør sådan her: 

Citronpasta:

  1. Riv citronskallen og pres 1 spsk saft.

  2. Hak løget fint og svits det blødt i smør på Sauté-programmet.

  3. Hæld 6 dl bouillon i og start Pasta-programmet. Når det koger, tilsæt pastaen og sæt tiden til 8 minutter.

  4. Rør indimellem, og tilsæt mere vand eller forøg tiden om nødvendigt.

  5. Tilsæt fløde, citronskal, citronsaft og parmesan. Rør rundt og smag til med salt og peber.

Torsk:

  1. Placer risten i høj position over pastaen.

  2. Læg torskefileterne på risten, krydr med salt og peber og læg timian på.

  3. Luk låget og start Crisp & Steam-programmet.

  4. Kør i 5–10 minutter, eller indtil fisken er færdig.

Honningstegte haricots vert:

  1. Nip de friske bønner og blanchér dem i letsaltet vand i ca. 2 minutter.

  2. Hak hvidløget fint.

  3. Sæt multicookeren på Sauté-programmet.

  4. Kom olie og hvidløg i, og varm op under automatisk omrøring.

  5. Tilsæt bønnerne, krydr med salt og peber.

  6. Steg ved middel varme i 2–3 minutter, indtil bønnerne får farve.

  7. Dryp honningen over.