)
Syrén- & Rabarbersorbet
6
port.
Med mousserende, alkoholfri vin
Du skal bruge
225 gram vand
225 gram sukker
100 gram rabarber
50 gram syrenblomster
25 gram glykosesirup
3 gram Agar Agar
1 citron (i skiver)
Sådan gør du
Bring vand, sukker, agar agar, rabarber og glykosesirup i kog i en gryde. Kog i 2 minutter.
Tag det af varmen, og lad det køle af til 50-60 grader.
Tilsæt syrenblomsterne og den skiveskårne citron, og lad det trække i 10 minutter under låg.
Sigt gennem en finmasket sigte over i en skål, og lad den køle af til stuetemperatur.
Kør den derefter i ismaskinen på din Kitchenaid, indtil den er glat og har en fin konsistens (ca. 30-40 minutter).
Servér sorbeten med det samme med et skvæt bobler og pynt med et bundt syrener.