Syrén- & Rabarbersorbet

Syrén- & Rabarbersorbet

6

port.

Med mousserende, alkoholfri vin

Du skal bruge

  • 225 gram vand

  • 225 gram sukker

  • 100 gram rabarber

  • 50 gram syrenblomster

  • 25 gram glykosesirup

  • 3 gram Agar Agar

  • 1 citron (i skiver)

Sådan gør du

  1. Bring vand, sukker, agar agar, rabarber og glykosesirup i kog i en gryde. Kog i 2 minutter.

  2. Tag det af varmen, og lad det køle af til 50-60 grader.

  3. Tilsæt syrenblomsterne og den skiveskårne citron, og lad det trække i 10 minutter under låg.

  4. Sigt gennem en finmasket sigte over i en skål, og lad den køle af til stuetemperatur.

  5. Kør den derefter i ismaskinen på din Kitchenaid, indtil den er glat og har en fin konsistens (ca. 30-40 minutter).

  6. Servér sorbeten med det samme med et skvæt bobler og pynt med et bundt syrener.

Syrén- & Rabarbersorbet – Opskrift | KitchenOne