Snickersfudge

Snickersfudge

Du skal bruge

  • 300 g mælkechokolade

  • 4 dl sukker

  • 5 dl piskefløde

  • 4 dl lys sirup

  • 3 spsk. kakao

  • 2 dl saltede jordnødder

  • ½ dl karamelsauce

  • Spiseligt guldpulver

Sådan gør du

  1. Start med at hakke chokoladen fint.

  2. Mål sukker, piskefløde, lys sirup og kakao op i en gryde. Lad det koge op til 125 grader under forsigtig omrøring.

  3. Tag gryden af varmen, og tilsæt den hakkede chokolade. Rør rundt, indtil alt er smeltet.

  4. Find en form på 33x22,5 cm frem, og beklæd den med bagepapir.

  5. Hæld fudgen i formen, og fordel den i et jævnt lag.

  6. Drys med peanuts, og lad det køle af ved stuetemperatur. Stil det derefter i køleskabet, så det sætter sig helt.

  7. Dryp karamelsauce over, og drys eventuelt med spiseligt guldpulver.

  8. Skær i portioner.