)
Snickersfudge
Du skal bruge
300 g mælkechokolade
4 dl sukker
5 dl piskefløde
4 dl lys sirup
3 spsk. kakao
2 dl saltede jordnødder
½ dl karamelsauce
Spiseligt guldpulver
Sådan gør du
Start med at hakke chokoladen fint.
Mål sukker, piskefløde, lys sirup og kakao op i en gryde. Lad det koge op til 125 grader under forsigtig omrøring.
Tag gryden af varmen, og tilsæt den hakkede chokolade. Rør rundt, indtil alt er smeltet.
Find en form på 33x22,5 cm frem, og beklæd den med bagepapir.
Hæld fudgen i formen, og fordel den i et jævnt lag.
Drys med peanuts, og lad det køle af ved stuetemperatur. Stil det derefter i køleskabet, så det sætter sig helt.
Dryp karamelsauce over, og drys eventuelt med spiseligt guldpulver.
Skær i portioner.