Skogslemonad

Skovens lemonade

Med æble, vintergran og engleurt.

Du skal bruge:

  • 1 kg syrlige vinteræbler (gerne Ribston)

  • 1 tsk. askorbinsyre

  • ½ dl sukker

  • 1 spsk. engleurtsirup

Gransirup

  • 1 dl grannåle

  • 4 dl sukkerlage (2 dl vand, 2 dl sukker)

  • 1 tsk. askorbinsyre (hvis du vil beholde den flotte grønne farve)

Engleurtsirup

  • 1 spsk. engleurt

  • 2 dl vand

  • 2 dl sukker

Gør sådan her: 

Gransirup

  1. Kom alle ingredienser i en kraftig blender, og blend på højeste trin til en jævn, grøn farve.

  2. Sigt gennem en sidug i et dørslag.

  3. Opbevares på køl.

Engleurtsirup

  1. Bring vand og sukker i kog, tilsæt engleurten, og tag det af varmen.

  2. Lad det stå ved stuetemperatur i 24 timer.

  3. Sigt og opbevar derefter i køleskabet.

Skovens lemonade – Opskrift | KitchenOne