)
Rabarber-drik med kokosskum
Forårets og sommerens måske lækreste drink. Surt og sødt mødes i en perfekt kombination. Hop med på skum-trenden – kun fantasien sætter grænser for smagen!
Kokosskum
Du skal bruge:
2 dl kokosfløde
½ dl sukker
Fremgangsmåde
Bland kokosfløde og sukker i en gryde. Lad koge under omrøring til sukkeret smelter, hæld op i en kande og sæt på køl til det bliver helt afkølet.
Hæld den kolde kokosblanding i en sifon, oplad, ryst og lad stå ved stuetemperatur, mens du blander drinken.
Rabarbersirup
Du skal bruge:
300 g rabarber
3 dl sukker
½ dl vand
Fremgangsmåde:
Skyl og hak rabarberne fint.
Kom i en gryde sammen med sukker og vand. Lad simre indtil rabarberne er bløde, cirka 10 minutter. Rør et par gange.
Mos eller blend rabarberne og pres dem igennem en finmasket si, indtil du har en helt glat sirup.
Hæld siruppen i en kande og lad den køle af.
Drink
Du skal bruge:
5 cl gin
3 cl rabarbersirup
2 cl citron
Is
Fremgangsmåde
Pres citronen.
Hæld rabarbersirup, gin, citronsaft og is i en shaker. Ryst drinken kold.
Kom store isterninger i to glas og si drinken ned i glasset.
Top med kokosskum.