)
Kantarelmad med ost, røget elgehjerte og peberrod
2
madder
Du skal bruge
2 skiver lyst brød
Olie
1 stor klat smør
200 g kantareller
0,5 dl løg, finthakket
2 spsk sherry
3 dl fløde
Salt
Sort peber
Revet Västerbottensost (eller anden ost, f.eks. parmesan)
Nogle tynde skiver røget elgehjerte
Revet peberrod
Hakket persille
Sådan gør du
Steg brødskiverne i olie og smør, indtil de er gyldne.
Del og rens kantarellerne. Hak løg fint.
Læg en klat smør på stegepanden og lad den få lidt farve. Tilsæt svampe og lidt salt og peber.
Tilsæt løg og lad det stege, indtil svampene får lidt farve og løgene er bløde. Tilsæt sherry og lad det koge ind. Hæld fløden i og lad det koge sammen til en stuvning.
Kom svampeblandingen på brødet, og top med de røgede skiver elgehjerte, revet ost, revet peberrod og hakket persille.