Jelloshots

Jelloshots

8

shots

Friske og festlige gelatinshots med smag af appelsin og Aperol – ideelle til halloween eller andre særlige lejligheder.

Du skal bruge

  • 10 blade husblas

  • 1 dl sukker

  • 2 dl appelsinjuice

  • 6 dl prosecco

  • 2 dl Aperol

  • Skal fra 1 økologisk appelsin

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand i fem minutter. Varm sukker, appelsinjuice og prosecco i en gryde, indtil sukkeret er opløst. Vrid husblassen fri for vand og rør den ud i den varme væske. Tag gryden af varmen og lad blandingen køle i ca. 10 minutter.

  2. Rør Aperol i, og fordel væsken i små silikonemforme. Lad dem køle af ved stuetemperatur, inden de stilles i køleskab i mindst fire timer – gerne natten over.

  3. Tag forsigtigt shotsene ud af formene, anret dem på et fad og riv lidt appelsinskal over som pynt.