)
Is med solbærsbade
6
portioner
Med friske hindbær og forårsblomster
Du skal bruge
225 g piskefløde
225 g mælk
110 g æggeblomme
110 g sukker
25 g glykosesirup
25 g solbærblade (hakkede)
1 tsk. salt
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne undtagen æggeblomme og bladene, og bring det i kog under omrøring.
Lad det køle af til 50-60 grader, og monter derefter æggeblomme med et ballonpiskeris, og varm iscremen op til 82 grader under konstant omrøring.
Hæld derefter cremen i en skål, og lad den køle af til stuetemperatur.
Tilsæt de hakkede solbærblade, og blend til en jævn masse med en stavblender.
Si cremen gennem en finmasket sigte direkte ned i isbeholderen på din KitchenAid, og kør indtil cremen er glat og fin (ca. 30-40 minutter).
Server isen umiddelbart efter, at den er færdig i maskinen. Pynt med hindbær og smukke spiselige forårsblomster.