
Grillet svampemad med rødgul trumpetsvamp
2
sandwiches
Svampene steges på en stegeplade med smør og fløde. Toasten laves i et toastjern, der kan lægges direkte i bålet – eller steges direkte på stegepladen.
Du skal bruge
4 skiver toastbrød
Smør
50 g västerbottensost
50 g flødeost
150 g friske rødgule trompetsvampe
1 lille gult løg med top
2 dl piskefløde
Salt
Friskkværnet sort og hvid peber
Frisk persille
Sådan gør du
Hak løget fint, og varm olien på på din Muurikka stegeplade.
Tilføj svamoe, løg, en klat smør samt salt og peber. Steg svampe og løg, til de er bløde og har en gylden farve.
Tilsæt fløde og lad det simre i et par minutter. Fjern fra varmen.
Smør brødets yderside. Riv ost og kom det på brødet. Tilføj svampefyldet.
Kom lidt ekstra revet ost på, og læg den anden skive brød på. Med smør på ydersiden bliver sandwichen sprød.
Steg sandwichen i en sandwichtoaster over bålet, til den får en fin farve.
Lägg gärna upp på en tallrik, dela mackan och riv på lite extra Västerbottensost. Toppa med färsk persilja.
Placer den færdige sandwich på en tallerken og halver den. Riv lidt ekstra västerbottenost og top med frisk persille.