Biff Stroganoff i tryckkokare

Bøf Stroganoff i trykkoger

4

Portioner

Du skal bruge:

  • 400 g oksekød

  • 1 gult løg

  • 3-4 svampe

  • 4 dl vand

  • 1 spsk hvedemel

  • 1 terning med kødbouillon

  • 1 spsk tomatpuré

  • 1 spsk Dijon-sennep

  • 1 tsk salt

  • ½ tsk sort peber

  • 1 dl creme fraiche

  • Olie eller smør til at stege i

Gør sådan her: 

  1. Skær kødet i strimler.

  2. Skær løg og svampe i skiver.

  3. Sæt multicookeren på sauté, og hæld olie eller smør i.

  4. Tilsæt kødet, og steg det, indtil det har fået farve.

  5. Tag kødet op, og tilsæt olie eller smør.

  6. Tilsæt løg og svampe, og sauter, til de begynder at tage farve.

  7. Drys mel over, og rør rundt.

  8. Sluk for sauterfunktionen.

  9. Opløs bouillonen i vandet, og tilsæt den.

  10. Kog panden af, og sørg for, at bunden er helt ren.

  11. Tilsæt kød, tomatpuré, sennep, salt og peber, og rør rundt.

  12. Læg stegepladen ned.

  13. Hæld ris, vand og salt i et ovnfast fad, og sæt det på risten.

  14. Sæt låget på, og indstil multicookeren til Pressure Cook, 18 minutter.

  15. Lad det stå i 10 minutter, og åbn derefter ventilen for at slippe dampen ud.

  16. Løft forsigtigt risskålen ud, og fluff risene op med en gaffel.

  17. Skift til sauté, tilsæt creme fraiche, og rør, til risene er kogte.

  18. Server retten.