)
Basil Strawberry Crush
2
glas
En forfriskende sommerdrink, der kombinerer friskheden fra jordbær og basilikum med et sødt strejf af hindbærsirup og et syrligt strejf af citronsaft.
Du skal bruge
Is
200 g jordbær
8 cl gin
4 cl hindbærsirup
4 cl citronsaft
Jordbær og basilikum til pynt
Hindbærsirup
150 g hindbær
1½ dl sukker
2 spsk. vand
Sådan gør du
Kom jordbær, gin, hindbærsirup, citronsaft og isterninger i en blender.
Blend til en slush.
Hæld op i glassene, og top med et jordbær og basilikum.
Server straks!
Hindbærsirup
Kom hindbær i en gryde sammen med sukker og vand.
Lad det simre i 3 minutter. Rør rundt af og til.
Pres gennem en finmasket sigte, indtil du har en helt glat sirup.
Hæld siruppen i en kande, og lad den køle af.