Basil Strawberry Crush

Basil Strawberry Crush

2

glas

En forfriskende sommerdrink, der kombinerer friskheden fra jordbær og basilikum med et sødt strejf af hindbærsirup og et syrligt strejf af citronsaft.

Du skal bruge

  • Is

  • 200 g jordbær

  • 8 cl gin

  • 4 cl hindbærsirup

  • 4 cl citronsaft

  • Jordbær og basilikum til pynt

Hindbærsirup

  • 150 g hindbær

  • 1½ dl sukker

  • 2 spsk. vand

Sådan gør du

  1. Kom jordbær, gin, hindbærsirup, citronsaft og isterninger i en blender.

  2. Blend til en slush.

  3. Hæld op i glassene, og top med et jordbær og basilikum.

  4. Server straks!

Hindbærsirup

  1. Kom hindbær i en gryde sammen med sukker og vand.

  2. Lad det simre i 3 minutter. Rør rundt af og til.

  3. Pres gennem en finmasket sigte, indtil du har en helt glat sirup.

  4. Hæld siruppen i en kande, og lad den køle af.