Amerikanska pannkakor

Amerikanske pandekager

12

små pandekager

Luftige amerikanske pandekager er selvfølgelig et must til brunch! De serveres på klassisk vis med ahornsirup og en klat smør, der får lov at smelte over pandekagetårnet.

Du skal bruge

  • 2,5 dl hvedemel

  • 2 tsk. bagepulver

  • 1 spsk. sukker

  • 1 knsp. salt

  • 1 æg

  • 2,5 dl mælk

  • 25 g smør

Til servering

  • Ahornsirup

  • 1 klat smør

  • Evt. bær eller frugt

Gør sådan her

  1. Smelt smørret. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Pisk derefter det smeltede smør, mælk og æg i. Pisk til du får en klumpfri dej.

  2. Varm en stegepande op med lidt smør, og hæld ca. ½ dl dej i pr. pandekage. Bages i ca. 1 minut på hver side.

  3. Server med ahornsirup, smør og bær eller frugt.