


Varmekontrolring till kulgrill
Webers varmekontrolring til kulgriller er et praktisk tilbehør til grillning med direkte eller indirekte varme. Når du eksempelvis skal grille low-and-slow kan du nemmere have fuld kontrol over varmen i grillen med varmekontrolringen.
Direkte varme
Råvarer såsom bøffer, grøntsager og kyllingefileter skal helst placeres direkte over briketterne i højst 20 minutter. I dette tilfælde skal du placere briketterne i midten af varmekontrolringen og råvarerne placeres på en rist direkte over varmekilden.
Indirekte varme
Større kødstykker, der skal grilles i mere end 20 minutter, anbefales at blive grillet ved indirekte varme for at opnå en sprød skorpe og et saftigt indre. Placer briketterne på siderne af varmekontrolringen og kødet i midten af varmekontrolringen på en rist.
Varmefordelingspladen sikrer jævn varme i grillen, når du griller low-and-slow, og formen giver dig en tydelig varmezone.
- Til direkte og indirekte varme
- Placeres indeni kulgrillen
- Til både kort og lang grillning
- Praktisk varmefordelingsplade