Bahibe 46% chokoladebar, 70 g

Bahibe 46% chokoladebar, 70 g

76 kr.

Valrhona Bahibe 46% er en chokoladebar af rig og fyldig mælkechokolade lavet af bønner fra Den Dominikanske Republik. Chokoladen har strejf af tørret frugt og kraftif kakao og er utrolig velegnet til at nyde til en kop kaffe. Dog er den også utrolig lækker i bagværk eller til hjemmelavede praliner.

Valrhona blev grundlagt i 1922 i Tain-L'Hermitage i det sydlige Frankrig. I dag er Valrhona en af ​​de største producenter på chokolademarkedet og leverer chokolade til konditorier og restauranter rundt om i verden. De bruger naturligvis kun kakaobønner af høj kvalitet, for altid at give dig den bedst mulige smag. Målet er at tilbyde lækker chokolade og samtidig producere produkterne med hensyn til både mennesker og miljø.

  • Rig & fyldig mælkechokolade
  • Godt tilbehør til kaffen
  • Velegnet til bagning & praliner
Anmeldelser
5.0 Baseret på 2 anmeldelser
Petri
Det var virkelig lækkert at nyde med kaffe.
Oversat fra Finsk
Olga
Dette er den bedste chokolade
Oversat fra Norsk
ValrhonaBahibe 46% chokoladebar, 70 g

Ingredienser:
Sukker, kakaosmør, SØDMÆLKSPULVER, kakaobønner fra Den Dominikanske Republik, emulgator: solsikkeecitin, naturlig vaniljeekstrakt. Kan indeholde spor af gluten, nødder og soja.

Næringsindhold per 100 gram:
Energi 594 kcal/2468 kJ
Fedt 43 g
- heraf mættede fedtsyrer 26 g
Kulhydrater 41 g
- heraf sukkerarter 40 g
Protein 8,9 g
Salt 0,22 g

Opbevaring:

Opbevares tørt, mørkt og køligt. Optimal opbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhed 150 dage i uåbnet emballage.

Valrhona Bahibe 46% er en chokoladebar af rig og fyldig mælkechokolade lavet af bønner fra Den Dominikanske Republik. Chokoladen har strejf af tørret frugt og kraftif kakao og er utrolig velegnet til at nyde til en kop kaffe. Dog er den også utrolig lækker i bagværk eller til hjemmelavede praliner.

Valrhona blev grundlagt i 1922 i Tain-L'Hermitage i det sydlige Frankrig. I dag er Valrhona en af ​​de største producenter på chokolademarkedet og leverer chokolade til konditorier og restauranter rundt om i verden. De bruger naturligvis kun kakaobønner af høj kvalitet, for altid at give dig den bedst mulige smag. Målet er at tilbyde lækker chokolade og samtidig producere produkterne med hensyn til både mennesker og miljø.

Bahibe 46% chokladkaka, 70 g
Loading...