Andoa 70% chokoladebar, 70 g

Andoa 70% chokoladebar, 70 g

75 kr.

Økologisk og Fairtrade-certificeret mørk chokolade med frisk noter af frugt samt en sødme med en diskret bitterhed. Utrolig god til kaffen, men også velegnet til forskellige former for bagning og fremstilling af praliner.

Franske Valrhona blev grundlagt i 1922 i Sydfrankrig, og er i dag en af ​​de største producenter på chokolademarkedet. De leverer chokolade til restauranter og konditorier over hele verden. Valrhona anvender kun kakaobønner af høj kvalitet og deres mål er at tilbyde en fantastisk god chokolade, og samtidig producere deres produkter med hensyn til både miljø og mennesker.

  • Mørk med frugtagtige toner
  • Økologisk & Fairtrade certificeret
  • God til kaffe & perfekt til bagning
Få på lager
ValrhonaAndoa 70% chokoladebar, 70 g

Ingredienser:
Kakaobønner fra Peru*, rørskukker*, kakaosmør*, emulgator: solsikkeecitin*.

(*) Økologisk. Kan indeholde spor af gluten, nødder, mælk og soja

Næringsindhold per 100 gram:
Energi 570 kcal/2365 kJ
Fedt 34 g
- heraf mættede fedtsyrer 30 g
Kulhydrater 34 g
- heraf sukkerarter 30 g
Protein 8,6 g
Salt 0,03 g

Opbevaring:

Opbevares tørt, mørkt og køligt. Optimal opbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhed 180 dage i uåbnet emballage.

Økologisk og Fairtrade-certificeret mørk chokolade med frisk noter af frugt samt en sødme med en diskret bitterhed. Utrolig god til kaffen, men også velegnet til forskellige former for bagning og fremstilling af praliner.

Franske Valrhona blev grundlagt i 1922 i Sydfrankrig, og er i dag en af ​​de største producenter på chokolademarkedet. De leverer chokolade til restauranter og konditorier over hele verden. Valrhona anvender kun kakaobønner af høj kvalitet og deres mål er at tilbyde en fantastisk god chokolade, og samtidig producere deres produkter med hensyn til både miljø og mennesker.

Andoa 70% chokladkaka, 70 g