Hamburgerpresser - Bøfformer

Hamburgerpresser - Bøfformer

119 kr.

Satake Outdoor® er en helt ny serie, der madlavningen kommer udenfor. Ud til udekøkkenet, campingpladsen, i skoven eller på gåtur. Vil du ha' Smash Burgers? Ikke noget problem! Satake har udformet en kødpresse, som er perfekt til bøffer og hamburgere. Til forskel fra mange andre kødformere, er denne helt flad på undersiden, hvilket er perfekt for smasburgere. Bagepapir eller mellemlægspapir anvendes mellem pressen og kødet, så at ingenting sætter sig fast.

Smash Burgers tip - Varm op en støbejernspande eller et stegebord op og læg på en rund, ukrydderet klump av groft malet kød. Pres med Satake Smash Burger Pressen med lidt bagepapir imellem kødet og pressen. Pres og form bøffen helt flad. Derefter krydrer du med salt og peber og lader undersiden af bøffen "brænde sig fast" for et ekstra godt ydre. Skrap den løs med en god og tynd paletkniv og vend den. Krydder på den andre siden og steg den færdig. Server den med med ost på. Denne bøfformer i støbejern med brændt træhåndtag passer også perfekt til anden mat.

  • Perfekt for kød og hamburgere
  • Flad underside
  • Fremstillet af støbejern
Anmeldelser
4.9 Baseret på 27 anmeldelser
Steven V
Jeg tror ikke jeg vil handle hos KitchenOne igen. De var en uge om at sende en stageplade og en burgerpresse. Det oplyste ikke at deres lager tilsyneladende lå i sverige. Der var ingen kommunikation om hvor pakken var, osv.
Monika G
Ola E
Fungerede rigtig godt
Oversat fra Norsk
Agneta B
Fremragende pres
Oversat fra Norsk
SatakeHamburgerpresser - Bøfformer

Satake Outdoor® er en helt ny serie, der madlavningen kommer udenfor. Ud til udekøkkenet, campingpladsen, i skoven eller på gåtur. Vil du ha' Smash Burgers? Ikke noget problem! Satake har udformet en kødpresse, som er perfekt til bøffer og hamburgere. Til forskel fra mange andre kødformere, er denne helt flad på undersiden, hvilket er perfekt for smasburgere. Bagepapir eller mellemlægspapir anvendes mellem pressen og kødet, så at ingenting sætter sig fast.

Smash Burgers tip - Varm op en støbejernspande eller et stegebord op og læg på en rund, ukrydderet klump av groft malet kød. Pres med Satake Smash Burger Pressen med lidt bagepapir imellem kødet og pressen. Pres og form bøffen helt flad. Derefter krydrer du med salt og peber og lader undersiden af bøffen "brænde sig fast" for et ekstra godt ydre. Skrap den løs med en god og tynd paletkniv og vend den. Krydder på den andre siden og steg den færdig. Server den med med ost på. Denne bøfformer i støbejern med brændt træhåndtag passer også perfekt til anden mat.

satake-hamburgerpresser-boefformer-s-frs-436-50552-2