Julmaden

Julmaden

Julebordet er en selvfølgelighed i fejringen med sine dufte, der spreder sig gennem hjemmet.
Uanset om bordet fyldes med klassikere eller moderne indslag, handler julemaden om at samles og dele.
Vi har samlet nogle klassiske opskrifter og et par hjælpsomme køkkenprodukter for at lette juleforberedelserne.
God jul og god appetit!

Glem ikke drikken!

Vil du have et alternativ til julebrus eller juleøl, er Hvonn for dig.Hvonn er resultatet af en stræben
at skabe ægte alkoholfrie drikke inspireret af nordisk natur og kultur Gennem Det Vilde Skaberi™.
Helt nyt hos os på Bagaren og Kokken.

Følg med når Emilia griljerer juleskinken på grillen!

Hun viser os, hvordan hun går til værks påsin Kamado Sumo. Hun laver sin glasur med julesodavand og serverer
juleskinken i et blødt tunnbrød med hjemmelavetsennep og sprød kålssalat.

Udnyt resterne

Efter julebordets overflod er der ofte små skatte tilbage – rester som kan blive til nye lækkerier!Gør julens smage
tilgængelige også efter helligdagene ved at pakke resterne indi portionsstørrelser som passer perfekt til fremtidige måltider.
Læs mere om, hvordan du bevarer julemadresterne med Zwilling Fresh & Saveher.