Ankarsrum kampagne

Ankarsrum kampagne

Tomater

Udover at spise tomater lige som de er, kan de forarbejdes på mange måder. Her giver vi tips til at tørre, syltede og lave en pesto rosso.
Andre forslag er at koge en pastasauce, suppe, gratinere tomaterne med ost og krydderier eller lave en god juice til efteråret.

Æble

Nu er æblesæsonen her! Most, mos eller tør tynde æbleskiver til sød-syrlige chips til efterårets mellemmåltid.
Frugten, som findes i uendelige varianter, kan smagsætte både brød og søde bagværk, eller blive til en lækker marmelade til ostebordet.

Gulerødder

Gulerødder, med deres sprøde tekstur og naturlige sødme, er en uundgåelig ingrediens i køkkenet. Uanset om de tilsættes i en efterårsgryde,
ristet sammen med andre rodfrugter eller pureret til en cremet suppe, tilføjer de en smagsforstærkning og næring til dine måltider.

Rårevne gulerødder kan fryses som de er og kan bruges som sødme i hjemmebagt brød, kødsovs eller i zucchinibøffer.
Selvfølgelig udgør de en god base i fikafavoritten gulerodskage. Benyt lejligheden til at rive ekstra mange gulerødder, fryse ned i portioner á 350 gram.
Så går det hurtigt næste gang du skal bage en gulerodskage.