Lad ikke årstiderne være en hindring for at nyde grillmad! Her omfavner vi den unikke oplevelse af at grille i vinterhalvåret,
når duften af rygende kød og grøntsager møder den friske, kolde luft. Uanset om du er en erfaren grillmester eller en nysgerrig
nybegynder, inspirerer vi dig med produkter og opskrifter, der løfter din vintergrillning til næste niveau.
Lad ikke årstiderne stå i vejen for at nyde grillen! Endnu en gang hilser vi på Emilia Nilsson som inspirerer
med en hovedret til efterårs- og vinteraftenerne! Menuen står nemlig på cremet rodfrugtsgratin og enebærrøget
elgsteg serveret med estragonsmør, ristet kål og rødvinssauce. Størstedelen kan tilberedes på grillen!
med hvidløg, timian & citronskal
4 portioner
OBS! Du skal bruge en marinadesprøjte til denne opskrift, så kødet saltes jævnt og hurtigere. En almindelig sprøjte
med en lidt længere spids fungerer fint.
6 portioner
7,5% Saltlage
Dag 3
Estragonsmør
Ristet kål
Rødvinssauce
Estragonsmør
Ristet kål
Rødvinssauce