Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Sprudlende kærlighed og glædesrus. Valentinsdag er en perfekt mulighed for at vise lidt ekstra påskønnelse
til en, du holder ekstra meget af. Er du i tvivl om, hvordan du skaber en hyggelig atmosfære under middagen?
Hvilken mad du skal lave? Leder du efter inspiration til en gave? Bare rolig, du kan finde svarene lige her! ❤️

betænksom gave

Tip 1: Dæk bordet ekstra smukt

For at gøre dagen lidt ekstra speciel og løfte stemningen, kan du bruge lidt ekstra tid på borddækningen!
Læg en dug på bordet, tænd nogle stearinlys (gerne både høje og lave) og tag lidt mere service frem end
normalt. Placer forretstallerken, middagstallerken, forretsbestik, bestik, vinglas og vandglas. Afslut med
servietter og roser i en høj vase. Selvom valentinsdag falder på en hverdag, kan en ekstra indsats på
borddækningen resultere i en virkelig luksuriøs romantisk atmosfære.

Tip 2: Det siges, at vejen til hjertet går gennem maven

Nyd en lang middag. En klassiker når det kommer til romantisk mad er pasta, så prøv at lave din egen.
Vi anbefaler en cremet pasta. Du kan finde opskriften nederst på siden. Skaldyr er en anden god mulighed.
Vores produktekspert Christoffer anbefaler Moules eller skaldyrsplateau for lidt ekstra luksus.

Tip 3: Imponer med en dessert i kærlighedens tegn

Et varmt tip (og måske et must?) på valentinsdag er chokolade. Lav en chokolademousse med hasselnødde-
krokant i hjerteformede bageforme for et ekstra romantisk touch. Du finder opskriften nederst på siden.

OPSKRIFT

Ricottapasta med edamamebønner

En cremet, lækker og frisk pastaret med ricotta, edamamebønner og citron.

Du skal bruge

2 portioner

  • 250 g tagliatelle
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk salt
  • 125 g edamamebønner, frosne
  • 75 g bladspinat, frisk
  • 3 små forårsløg
  • 1 citron
  • 250 g ricotta
  • 1 spsk honning
  • salt
  • sort peber

Toppings

  • frisk basilikum
  • pinjekerner
  • flydende honning
  • chiliflager
  • flagesalt
  • citron

Instruktioner

  1. Læg de frosne edamamebønner i en skål.
  2. Hak løg og spinat fint.
  3. Riv citronskal.
  4. Kog pastaen med olie og salt efter anvisningerne på pakken.
  5. Tag 1 dl kogende pastavand og hæld det over bønnerne.
  6. Si pastaen og sæt den til side, mens du laver saucen.
  7. Hæld olien i gryden og sænk temperaturen til middelvarme. Tilsæt løg, spinat og citronskal. Lad det sautere i et par minutter.
  8. Tilsæt bønnerne med vand og rør rundt. Lad det simre i et par minutter.
  9. Tilsæt ricotta, honning, sort peber og salt. Rør rundt og smag til. Tilsæt mere salt, hvis det er nødvendigt.
  10. Vend pastaen i og rør godt rundt. Kom frisk basilikum, pinjekerner, honning og krydderier på toppen.

Nemt og lækkert!

Mørk og lys chokolademousse med hasselnøddekrokant

Hvad siger du til fluffy og cremet chokolademousse i to lag toppet med lækker og sprød hasselnødde-
krokant? Vi siger mums! Find din yndlingschokolade frem og inviter nogen, du holder af. Du kan sagtens
erstatte hasselnødderne med andre nødder. Moussen kan tilberedes i god tid i forvejen og opbevares i
fryseren indtil servering.

Du skal bruge

6-7 hjerter

Lag 1

  • 100 g mørk chokolade, min. 55%
  • 3/4 dl fløde

Lag 2

  • 100 g lys chokolade, ca. 35%
  • ½ dl fløde

Hasselnøddekrokant

  • 1 dl sukker
  • 1 dl hasselnødder

Instruktioner

Lag 1

  1. Hak chokoladen fint og kom den i en skål sammen med 3/4 dl fløde. Smelt chokoladen forsigtigt i mikrobølgeovnen, rør rundt til den er glat, og lad den køle lidt af.
  2. Pisk fløden let. Den skal lige begynde at få lidt volumen, men stadig være flydende.
  3. Vend fløden i med en dejskraber, og rør indtil du har en glat creme.
  4. Fordel dejen i formen, og bank den forsigtigt mod bordet for at undgå luftbobler. Læg i fryseren i ca. 3 timer, så moussen kan sætte sig.

Lag 2

  1. Hak chokoladen fint og kom den i en skål sammen med ½ dl fløde. Smelt chokoladen forsigtigt i mikrobølgeovnen, rør rundt til den er glat, og lad den køle lidt af.
  2. Pisk fløden let. Den skal lige begynde at få lidt volumen, men stadig være flydende.
  3. Vend fløden i med en dejskraber, og rør indtil du har en glat creme.
  4. Fordel dejen i formen, og bank den forsigtigt mod bordet for at undgå luftbobler. Læg i fryseren i ca. 3 timer, så moussen kan sætte sig.

Krokant

  1. Hak nødderne fint.
  2. Kom sukkeret i en stegepande over middelvarme. Når sukkeret er smeltet, tages panden af varmen, og nødderne vendes i.
  3. Rør godt rundt, og hæld derefter krokanten på en bageplade med bagepapir. Tryk krokanten flad og lad den køle af.

Servering

  1. Tag formen ud af fryseren, og vend hvert chokolademoussehjerte ud og læg det på en tallerken.
  2. Lad moussen tø op i ti minutter, og drys derefter med grofthakket hasselnøddekrokant og evt. bær.

Nemt og lækkert!

INSPIRATION

Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne