Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Det siges, at vejen til hjertet går gennem maven

Boblende kærlighed og lykke. Valentinsdag er den perfekte anledning til at vise lidt ekstra
taknemmelighed over for én, du holder ekstra meget af. Undrer du dig over, hvordan du skaber
en hyggelig atmosfære under middagen? Hvad du skal lave? Leder du efter gaveinspiration?
Bare rolig, du finder svarene her! ❤️

Findes der en bedre måde at fejre Valentinsdag på end med et charcuteribræt fyldt med smagfulde oste med tilbehør, delikat charcuteri og frisk frugt? Gør det ekstra hyggeligt med et smukt dækket bord, tændte stearinlys og et godt glas vin. Tag den med ro, nyd hver eneste bid, og gør middagen til et mindeværdigt øjeblik. Hvis du vil have noget mere mættende til dit romantiske måltid, kommer her en opskrift på hvidløgsstegte rejer.

Hvidløgsstegte rejer

Du skal bruge

  • 200 g pillede rejer
  • 1 dl olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • ½ tsk. paprikapulver
  • 1 knsp. cayennepeber
  • 1 knsp. salt
  • 1 spsk. finthakket persille

Sådan gør du

  • Skær hvidløget i tynde skiver.
  • Hæld olie i en gryde, og sæt den på medium varme.
  • Tilsæt hvidløg, paprika, cayennepeber og salt, og lad det simre i et minut.
  • Tilsæt rejer og persille, varm det op, og tag det derefter af varmen.
  • Servér med det samme.

Giv en udsøgt gave

En spiselig gave med et romantisk touch er den perfekte måde at vise din kærlighed på. 
En smukt indpakket æske chokolade, et glas marmelade eller eksklusiv chokolade.
Tilføj et håndskrevet kort eller et lille hjerte for at symbolisere din betænksomhed.

OPSKRIFT

Ricottapasta med edamamebønner

En cremet, lækker og frisk pastaret med ricotta, edamamebønner og citron.

Du skal bruge

2 portioner

  • 250 g tagliatelle
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk salt
  • 125 g edamamebønner, frosne
  • 75 g bladspinat, frisk
  • 3 små forårsløg
  • 1 citron
  • 250 g ricotta
  • 1 spsk honning
  • salt
  • sort peber

Toppings

  • frisk basilikum
  • pinjekerner
  • flydende honning
  • chiliflager
  • flagesalt
  • citron

Instruktioner

  1. Læg de frosne edamamebønner i en skål.
  2. Hak løg og spinat fint.
  3. Riv citronskal.
  4. Kog pastaen med olie og salt efter anvisningerne på pakken.
  5. Tag 1 dl kogende pastavand og hæld det over bønnerne.
  6. Si pastaen og sæt den til side, mens du laver saucen.
  7. Hæld olien i gryden og sænk temperaturen til middelvarme. Tilsæt løg, spinat og citronskal. Lad det sautere i et par minutter.
  8. Tilsæt bønnerne med vand og rør rundt. Lad det simre i et par minutter.
  9. Tilsæt ricotta, honning, sort peber og salt. Rør rundt og smag til. Tilsæt mere salt, hvis det er nødvendigt.
  10. Vend pastaen i og rør godt rundt. Kom frisk basilikum, pinjekerner, honning og krydderier på toppen.

Nemt og lækkert!

Mørk og lys chokolademousse med hasselnøddekrokant

Hvad siger du til fluffy og cremet chokolademousse i to lag toppet med lækker og sprød hasselnødde-
krokant? Vi siger mums! Find din yndlingschokolade frem og inviter nogen, du holder af. Du kan sagtens
erstatte hasselnødderne med andre nødder. Moussen kan tilberedes i god tid i forvejen og opbevares i
fryseren indtil servering.

Du skal bruge

6-7 hjerter

Lag 1

  • 100 g mørk chokolade, min. 55%
  • 3/4 dl fløde

Lag 2

  • 100 g lys chokolade, ca. 35%
  • ½ dl fløde

Hasselnøddekrokant

  • 1 dl sukker
  • 1 dl hasselnødder

Instruktioner

Lag 1

  1. Hak chokoladen fint og kom den i en skål sammen med 3/4 dl fløde. Smelt chokoladen forsigtigt i mikrobølgeovnen, rør rundt til den er glat, og lad den køle lidt af.
  2. Pisk fløden let. Den skal lige begynde at få lidt volumen, men stadig være flydende.
  3. Vend fløden i med en dejskraber, og rør indtil du har en glat creme.
  4. Fordel dejen i formen, og bank den forsigtigt mod bordet for at undgå luftbobler. Læg i fryseren i ca. 3 timer, så moussen kan sætte sig.

Lag 2

  1. Hak chokoladen fint og kom den i en skål sammen med ½ dl fløde. Smelt chokoladen forsigtigt i mikrobølgeovnen, rør rundt til den er glat, og lad den køle lidt af.
  2. Pisk fløden let. Den skal lige begynde at få lidt volumen, men stadig være flydende.
  3. Vend fløden i med en dejskraber, og rør indtil du har en glat creme.
  4. Fordel dejen i formen, og bank den forsigtigt mod bordet for at undgå luftbobler. Læg i fryseren i ca. 3 timer, så moussen kan sætte sig.

Krokant

  1. Hak nødderne fint.
  2. Kom sukkeret i en stegepande over middelvarme. Når sukkeret er smeltet, tages panden af varmen, og nødderne vendes i.
  3. Rør godt rundt, og hæld derefter krokanten på en bageplade med bagepapir. Tryk krokanten flad og lad den køle af.

Servering

  1. Tag formen ud af fryseren, og vend hvert chokolademoussehjerte ud og læg det på en tallerken.
  2. Lad moussen tø op i ti minutter, og drys derefter med grofthakket hasselnøddekrokant og evt. bær.

Nemt og lækkert!

INSPIRATION

Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne