Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Dæk op til sommerfest!

Den kommende tid har en tendens til at involvere festlige begivenheder. Fyld fadene op
med lækker sommermad, byd på kølige drinks og glem ikke borddækningen!

Farverig borddækning med Byon

Aftenens menu

Velkomstdrinks og snacks

  • Rom punch
  • Ostekiks med valmuefrø

Forret

  • Sprøde grøntsager
  • Cremet spinatdip
  • Hummus med citron og pinjekerner
  • Dip med chili og cashewnødder

Hovedret

  • Ovnstegt entrecôte med ristede krydderier
  • Ristet græskar med pinjekerner
  • Salat med grønne bønner og ærter

Dessert

  • Cheesecake med hvid chokolade og tranebær

Lav på forhånd

En uge inden

  • Lav ostekiks

Dagen inden

  • Forbered punchen (op til trin 1)
  • Lav dressingen til grøntsagerne
  • Lav dip og hummus
  • Forbered tilbehøret til kødet
  • Lav dressingen til græskarret
  • Lav desserten færdig, minus toppingen
  • Dæk bordet og læg drikkevarer på køl

Seks timer inden

  • Tilbered græskarret

To timer inden

  • Tag kødet ud og opbevar det ved stuetemperatur i en time. Tilbered det og lad det hvile
  • Lav salaten

Inden gæsterne kommer

  • Lav punchen færdig
  • Sæt dip, hummus og de sprøde grøntsager frem
  • Skær kødet
  • Frost tranebærrene og pynt cheesecaken

INDRET UDENFOR

VELKOMSTDRINK & SNACKS

Rom Punch

Du skal bruge

8 portioner

  • 1 pose sort te
  • 2 ½ dl lys eller mørk rom
  • 2 ½ dl ananasjuice
  • 2 ½ dl limejuice
  • 1 appelsin
  • 1 lime
  • 1 ½ liter ingefærøl
  • 1 krukke frisk mynte
  • Is

Gør sådan her

  1. Læg teposen i et krus og hæld 2 ½ dl kogende vand over. Klem teposen ud og smid den ud. Lad den køle af og hæld teen i en stor glaskande. Tilsæt rom, ananasjuice og limesaft, stil kanden i køleskabet.
  2. Inden servering: Hæld punchen over i en punchskål. Del og skær appelsin og lime i tynde skiver og rør frugten ned i kanden. Hæld ingefærøl i, tilsæt mynteblade, og rør rundt. Tilsæt is og server.

Ostekiks med valmuefrø

Du skal bruge

35 stk.

  • 100 g smør
  • 150 g revet cheddarost
  • 2 ½ dl hvedemel
  • ½ tsk. salt
  • ½ dl valmuefrø

Ovn: 160˚c

Gør sådan her

  1. Bland smør og ost sammen. Tilsæt mel og salt og bland grundigt.
  2. Form dejen til en rulle på 25 cm. Rul den i valmuefrø. Stil den i køleskabet i 2 timer.
  3. Tag dejen ud og skær den i ½ cm tykke skiver. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir med cirka 3 cm mellemrum. Bag i ovnen i cirka 15 minutter, kiksene skal kun få lidt farve. Lad dem køle af på pladen.

FORRET

Sprøde grøntsager

Du skal bruge

8 portioner

  • 1 ½ spsk. olivenolie
  • 1 spsk. rødvinseddike
  • 1 tsk. dijonsennep
  • Salt, peber
  • 175 g grønne bønner
  • 1 kg små bundt gulerødder
  • 200 g radiser
  • 150 g perleløg

Gør sådan her

  1. Hæld olie, eddike og sennep i en bøtte. Læg låg på og ryst til det hele er blandet. Kom salt og peber i
  2. Trim bønnerne og læg dem i blød i kogende vand. Dræn vandet fra og skyl bønnerne i koldt vand. Lad det dryppe af.
  3. Skræl gulerødderne og del dem på langs. Trim radiserne og skær dem i halve eller kvarte. Kom bønner, gulerødder, radiser og løg i en skål og vend sammen med dressingen.

Hummus med citron og pinjekerner

Du skal bruge

  • 1 pakke (380 g) kikærter, skyllede
  • 80 g ristede pinjekerner
  • 2 fed hvidløg
  • ½ tsk. spidskommen
  • ½ tsk. paprika
  • ½ dl olivenolie + ekstra til at ringle over
  • 1 presset citron
  • Salt

Gør sådan her

  1. Pres væsken ud af spinaten. Kom alle ingredienserne i en skål og bland sammen. Dæk skålen med plastfolie og lad den hvile i køleskabet natten over.
  2. Læg hummusen i en skål og ringl lidt olivenolie over.

Cremet spinatdip

Denne dip bliver allerbedst hvis den laves dagen før servering.

Du skal bruge

  • 250 g frossen spinat, optøet
  • 30 g pulversuppe med grønsagssmag
  • 1 ½ dl crème fraiche
  • 1 ½ dl mayonnaise

Gør sådan her

  1. Pres væsken ud af spinaten. Læg alle ingredienser i en skål og bland dem sammen. Dæk skålen med plastfilm og lad det hvile i køleskabet natten over.

HOVEDRET

Ovnstegt entrecôte med ristede krydderier

Den spændende krydderiblanding giver kødet en rigtig god og intens smag.

Du skal bruge

8 portioner

  • 1 spsk. korianderfrø
  • 1 spsk. kommenfrø
  • ¾ dl flagesalt
  • ½ tsk. peberkagekrydderi
  • 1 knsp. muskat
  • 1 tsk. nymalet sort peber
  • 3 kg entrecôte på ben
  • 1 spsk. olivenolie

Hvidløgsmayonnaise

  • 3 dl mayonnaise
  • 1 spsk. vand
  • 2 tsk. citronsaft
  • 2 pressede fed hvidløg
  • 1 tsk. dijonsennep

Ovn: 200˚c

Gør sådan her

  1. Knus koriander og spidskommen i en morter. Tilsæt resten af krydderierne og bland sammen. Sæt en tredjedel af krydderiblandingen til side, den skal bruges senere.
  2. Kom kødet i en bradepande, pensl det med olie og gnid kødet med krydderiblandingen. Steg kødet i ovnen i cirka 1,5 time. Hvis du vil have kødet gennemstegt, kan du forlænge tilberedningstiden med cirka 30 minutter. Tag kødet ud, dæk til og lad hvile i 15 minutter, før det skæres i skiver.
  3. Varm en stegepande op og tilsæt den resterende krydderiblanding. Steg ved svag varme, indtil blandingen begynder at dufte. Lad det køle af.
  4. Bland ingredienserne til hvidløgsmayonnaisen sammen i en skål. Server kødet med hvidløgsmayonnaisen og den ristede krydderiblanding.

Salat med grønne bønner og ærter

Du skal bruge

8 portioner

  • 600 g grønne bønner
  • 200 g sugar snaps, trimmede
  • 200 g sukkerærter, trimmede
  • 1 lille rødløg
  • 1 stilk selleri
  • ½ dl hakket bredbladet persille

Dressing

  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. sukker

Gør sådan her

  1. Bland dressingen sammen og hæld den i en krukke med låg. Ryst godt for at blande dressingen.
  2. Kog bønner, sukkersnaps og sukkerærter hver for sig, indtil de er bløde. Hæld vandet fra. Skyl dem af i koldt vand. Skær rødløget fint, trim sellerien og skær det i skiver.
  3. Bland bønner, sugar snaps og sukkerærter i en skål, vend dressingen i. Læg på et serveringsfad. Garner salaten med løg, selleri og persille.

Ristet græskar med pinjekerner

Du skal bruge

8 portioner

  • 2 kg græskar
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt, peber

Dressing

  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. balsamico
  • 1 presset fed hvidløg

Garnering

  • 1 spsk. ristede pinjekerner
  • Frisk timian
  • Frisk bredbladet persille

Ovn: 200˚c

Gør sådan her

  1. Bland dressingen.
  2. Skær græskarret i 2 cm brede tern. Pensl græskarbådene med olie og krydr med salt og peber. Læg græskarret i bradepanden og steg i ovnen i 40 minutter eller indtil græskarkødet er blødt.
  3. Læg græskarret på et serveringsfad, hæld dressingen over og garner med pinjekerner, timian og persille.

DESSERT

Cheesecake med hvid chokolade og tranebær

Lækker cheesecake med sødt og syrligt fyld. Hver gæst får sin egen!

Du skal bruge

12 portioner

  • 20 stk. digestive kiks
  • 150 g smør
  • 1 ¾ dl piskefløde
  • 360 g hvid chokolade, grovhakket
  • 1 kg philadelphiaost
  • 3 ¾ dl sukker
  • 3 æg
  • 1 ½ tsk. vanillesukker

Topping

  • 2 dl flormelis
  • 300 g frosne tranebær, optøede

Ovn: 150˚c

Gør sådan her

  1. Knus kiksene til krummer. Smelt smørret og bland det med kikskrummerne. Kom 2 spsk. dej i hver form og
    fordel jævnt over bunden. Stil i køleskabet i 30 minutter.
  2. Varm fløde og chokolade op i en gryde ved svag varme, indtil blandingen er jævn. Lad afkøle.
  3. Pisk Philadelphia ost, sukker, æg og vaniljesukker til det er glat. Vend forsigtigt cremen i og chokoladeblandingen. Hæld fyld op til randen af hver form og læg formene på en bageplade.
  4. Bages i ovnen i 30 minutter. Sluk for varmen, åbn ovnlågen og lad formene køle af i ovnen. Stil dem derefter i køleskabet i mindst 1 time.
  5. Topping: Hæld flormelis på en tallerken og rul tranebærrene i sukkeret. Pynt hver cheesecake med de frostede bær.
Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne