Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Tips og oplysninger om røgning fra Orange County Smokers

  1. Træflis fra eg og elm giver en mild røgsmag, mens birk og bøg giver en lidt kraftigere røgsmag. Undlad at bruge træflis fra nåletræer, da de indeholder harpiks.
  2. Prøv at røge grøntsager. Kartofler og rodfrugter er særligt velegnede - husk at koge dem først.
  3. Fed fisk som laks, sild og makrel giver ofte et bedre resultat end mager fisk som torsk og fladfisk.
  4. Prøv at røge en god raps- eller olivenolie. Brug den som marinade til salater eller som ingrediens i en god hjemmelavet mayonnaise.
  5. Tilsæt friske krydderurter som f.eks. timian, rosmarin eller salvie til røgflisen under røgningen for at udvide smagsnuancerne.
  6. De fleste fødevarer - især fisk - bliver bedre, hvis de bliver saltet først. Læg fødevarerne i saltlage, eller drys dem med groft salt, og stil dem på køl. Skyl saltet af, og dup fødevarerne tørre med køkkenrulle.
  7. Fødevarerne kan bedst absorbere røgsmagen, hvis de er helt tørre på overfladen. Tør dem derfor altid grundigt med et rent viskestykke inden røgning.
  8. Prøv at tilsætte lidt tørrede krydderurter, sukker eller puddersukker under saltningen. Det giver det færdige resultat en bredere smag. Du kan også putte lidt puddersukker på træflisen for at få en dybere smag.
  9. Tør altid fisk grundigt med køkkenrulle eller lignende, før du tilsætter andre ingredienser eller anbringer dem i røgeovnen.

RYGNING PÅ FORSKELLIGE MÅDER

Den store udendørs rygeovn

-til den seriøse grillmester

Med Mustang Teno får du en stor vertikal rygeovn til gas, der giver dig masser af tilberedningsmuligheder, og som giver dig mulighed for at tilføje en lækker røget smag til de fleste typer råvarer. Rygeovnen har seks forkromede riste, der måler 56 x 36 centimeter, otte kroge til ophængning af fisk og en emaljeret beholder under ristene til opsamling af fedt og væske. Rygeovnen har desuden et termometer i døren og en skorsten med låg, så du nemt kan styre både temperatur og mængden af røg under processen.

Den lille elektriske rygeovn

-til den hurtigeog effektive

Den elektriske rygeovn fra Muurikka er kommet i en nyere og mere alsidig pro-version. Rygeovnen er nem at betjeneog hurtig klartil brug, så du kan ryge din mad ved hjælp af træpiller,eller bruge den som en almindelig grill. Du kan nemt justere temperaturen takket være den trinløse regulator, som gør den perfekt til en lang række retter medf.eks. fisk, kød og grøntsager. 

Muurikka tilbyder træflis i flere forskellige varianter: æble, kirsebær, eg, bøg, cognac, whisky og brandy.

Detaljerøgen

-til den eksperimenterende type

Røgpistolen fra Sage giver dig mulighed for at tilføje en lækker røgfyldt smag til dine retter, drinks og snacks. Røgpistolen skaber kold røg,der kan bruges til alle typer fødevarer og væsker. Du opnår en lækker grillsmag uden at skulle tænde grillen. Er du vild med enkelthed, er der også en rygegryde fra Muurikka. Du fylder grydenmed bøgespåner og dine ingredienser, og det er alt hvad du skalgøre! Det tætsluttedelåg forhindrer røg i at sive ud af gryden, og denfungerer på alle typer kogeplader, inklusiv induktion.

KOLDRØGNING

Koldrøgning er, når dit valg af råvare (f.eks. kød, fisk, ost) ryges ved lav temperatur i en slukket grill.
Røgstøvet brænder langsomt og danner en røg, der let ledes i den rigtige retning ved hjælp af en luftpumpe.

Kold røg på tre måder med Mustang Koldrøgningsskabet

Det praktiske rygeskab er udstyret med kroge og luftventiler, der sørger for at fjerne fugt. I skabet findes fire rustfrie grillriste. Men for at kunne koldryge i dit koldrøgeskab, skal du også have en røggenerator, der skal producere røgen. Svært at vælge? Her kommer fordelene ved de forskellige modeller:

  • Røggenerator med elektrisk luftstrøm - Med Mareld Koldrøgningsgeneratoren kan du selv koldrøge fisk, kød og grøntsager. Alt, hvad du behøver, er en rygeovn, en grill eller lignende, som du kan lede røgen ind i.  Røgsmulden eller flisen brændes langsomt og skaber en subtil røgning, hvor røgmængden nemt kan kontrolleres med den elektriske luftpumpe. Rummer ca. 10 dl røgsmuld. Brændetid: ca. 3-4 timer, kan genopfyldes under røgningen.
  • Elektrisk koldrøgningsenhed - Dette er et elektrisk varmeelement i stål, som du bruger sammen med træpucker for de bedste resultater. Nem at bruge, giver en fantastisk røgsmag.
  • Traditionel kold røggenerator - I denne generator brænder røgspånen i en labyrint, uden elektricitet. Fyld generatoren med spåner og tænd spånerne i den ene ende af den lange labyrint. Spånerne brænder langsomt uden at sprede sig mellem labyrintens vægge og skaber en god røgsmag. Denne variant er en mere traditionel koldrygningsmetode, der ikke kræver strøm, men som også gør det muligt at bruge metoden stort set overalt. Brug lidt mere findelte spåner til denne metode.

ELRØGER

Den elektriske rygeovn fra Muurikka kommer nu i en nyere og mere alsidig pro-version. Rygeovnen er let at bruge og er hurtig klar, så du kan ryge fødevarer med det samme ved hjælp af træpiller, eller du kan bruge rygeovnen som en normal grill uden træpiller.

Med den stilrene elektriske rygeovn Electronic fra Mustang har det aldrig været nemmere at give en god røgaroma til grøntsager, fisk, kød og andre råvarer. Rygeovnen leveres med fire stålriste samt en praktisk fedtopsamlingsplade til bunden.

RØG- OG DAMPGRILL

Weber Smokey Mountain Cooker

Tag skridtet ind i en spændende, ny verden af smagsoplevelser med Webers mindste model af Smokey Mountain Cooker™ Den kompakte og praktiske røg- og dampgrill gør det let for nybegyndere at komme i gang med at ryge – og er du mere erfaren, vil du sætte stor pris på muligheden at kunne tage grillen med på udflugter.

Røgeren fås i tre forskellige størrelser:

  • 37 cm - 2 x 37 cm grilloverflade, 80 cm høj, 11 kg tung.
  • 47 cm - 2 x 47 cm grilloverflade, 104 cm høj, 18 kg tung.
  • 57 cm - 2 x 57 cm grilloverflade, 123 cm høj, 24 kg tung.

TIL PRODUKTET

RØGKASSER TIL GASGRILL

Med en røgkasse kan du bruge din gasgrill til at ryge! Du bruger den ved at først fylde den med rygeflis
for derefter at placere den enten på grillristen eller på grillens varmefordelingsplader. Når kassen opvarmes
dannes der hurtigt røg, hvilket giver din mad en lækker røgsmag. Du kan eksperimentere med smage ved
at bruge forskellig slags rygeflis og dermed finde din egen perfekte røg.

RYGSPÅNER OG RYGEFLIS

Rygeflis eller rygespåner er mindre stykker af træ, der er grovhakket. Flisen bruges normalt ved kortere
tilberedninger og kan bruges direkte på de brændende briketter, lægges direkte på grillristen eller placeres
i en røgkasse. Til 10-20 minutters rygning rækker det med et par håndfulde rygeflis.

Mildeste røgsmag - Mustang Rygeflis æble

Rygeflis fra Mustang giver maden en lækker med mild røgsmag, samtidigt som den har strejf af frugter og sødme. Rygeflisen er ideel til fisk, fugl og svinekød.

Almindelig røgsmag - Mustang Pro røgsmuld elletræ

Giv maden en lækker røget smag med rygespåner fra Mustang. Indholdet består af finfordelt med jævn størrelse elletræsspåner med bark, perfekt når du skal koldryge fisk eller kød.

For en kraftig røgsmag - Mustang Pro røgsmuld egetræ

Med denne skønne rygespån fra Mustang tilfører du let en røget, mild smag til maden. Egespåner egner sig til alle former for rygning og grillning, og produktet er specielt fremstillet til at bruge sammen med en koldgenerator.

Rygeovne giver et perfekt og anderledes resultat

Grillning omfatter mere end bare at tilberede maden på en rist. Det handler mindst lige så meget om at skabe smage, som ellers er vældig svære at skabe - herunder f.eks. røgsmag. Ægte røgsmag kan man ikke fuske sig til gennem krydderier f.eks. Der findes flere forskellige metoder til at ryge maden derhjemme. Hos KitchenOne finder du et bredt udvalg af redskaber, der kan hjælpe dig til dette. Det smager f.eks. fantastisk med en hjemmerøget fisk. 

Vi har et sortiment af både elektriske og ikke-elektriske rygeovne. Dertil finder du også grill med indbyggede rygefunktioner fra blandt andet Big Green Egg og Landmann. Udvid din grillning til sommer og indkluder rygning i processen. Det ene udelukker ikke det andet og man kan selv styre sin røgsmag. Det bedste ved at ryge maden selv, er at du selv styrer hvilken type spåner du ryger på og derved opnår af smag. Forskellige røgspåner, passer til forskellige typer af råvarer. Du finder det hele hos KitchenOne.

Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne